0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İlk defa kullanıcam reglin 1. Günü mü başlamam gerek kızlar? Tavsiye üzerine yazz doğum kontrol hapını aldımm. Ve farklı renk olanı ile mı başlıcam yoksa başlangıç yazan yerden miii 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
1. Günü başlıcaksn . Başlangıçtan başlıcaksın yani pembeden . İçinden etiket çıkıyor bugün 1. Gününse pazartesi ile başlayan etiketi çıkar başlangıç tabletinin üst kısmında etiketi yapıştırıcağın uer var oraya yapıştır. 1. Tabletin üstünde pazartesi 2. Tabletin üstünde salı 3. Tablette çarşamba diye yazıcak şekilde ayarlıcaksın ki kafan karışmasın . Beyaz olan tabletleri içmeye başladığında adet oluyorsun 
tarafından
Bugün günlerden pazartesi olduğu için pazartesi etiketini kullancaksın . Adetin ctesi olsaydı ctesi etiketi takıcaktın . Yap resim at doğrumu yaptın die kontrol edeyim canm
tarafından
Ondan sonra 7 gün ara verip tekrar başlayacağım değil mi kuzum
tarafından
Hayır hayır hiç ara vermiyorsun hep devam ediyorsun canm . Yazz da hiç ara vermek yok canm hep devam ediuorsn . Beyazlara geldiğinde adet olucaksın zaten
tarafından
Yok daha adet olmama var canım ben hangi renkten başlayacağımı şaşırdım orasını anladım kuzum bide ek korunma yöntemleri denemem gerekir mii
tarafından
Ay teşekkür ederim bana 7 gün ara ver demişti arkadaşım ona kalsam gebe olucam ya hahaha benimde başımı yakacak
tarafından
Ben kullanıyorum yazz . 3 sene olucak nerdeyse biz artı bir koruna kullanmadık canm . Hergün aynu saatte aldım hapı hiç unutmadım
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim. Gece gündüz fark etmiyor herhalde hangi saati istersem hep aynı saat değil mi?
tarafından
Canm yazz marka doğum kontrol hapı pahalı diğerlerine göre sebebide hiç ara verilmemesi zTen ilaç sayısı fazla . Benm tabletimde pembeler bitiyor beywzları içmeye başladıpımda ya 1. Beywzda yada 2. Beyazda mutlaka adet oluyorm . Adetliykende içiliyor hiç bırakma felan yok . Senin arkadaşın diğer doğum kontrol haplarından bahsetmiş onlar adet olsunlar diye bırakıyorlar 1 hafta . Yazz markada öyle bırakma felan yok canm sürekli hergün içiyorsun
tarafından
Ben sabah uyandığım gbi içiyordum canm doktoruna aç karnına alsam sorun olurmu demiştim hiçbişe olmaz iç demişti yarım saat birşey yiyip içme demişti. Mesela 8 de uyandım gözümü açtığum gbi içtim evi toparladım yarım saat oldu bile :)
tarafından
Ben dedim zaten isterse bin TL olsun en iyisini ver dedim bunu verdi çok kalabalıktı sormadım bişey bende ya utandım hahaha
tarafından
Sigara kullanıyorum kullanmamak daha iyi dedi anlamadım sigarayla bir bağlantısı var mı
tarafından
Emziriyorum çok emzirme bebeği dedi bana da memeye de bağımlı bakalım nasıl idare edicez :))
tarafından
Sigarayla bir bağlantısı varmı bilmiyorm canm inanki öyle bişey kimse bişe demedi bana
tarafından
Valla korusun onu da bırakırım hahaha
tarafından
Bence sen çocuk doktorunada sor normalde kuzum emzirenlere yazz marka vermiyorlar doğum kontrol hapı .
tarafından
Ona sordum çok emzirmezsen bişey olmaz dedi zaten 9 aylık sürekli bişeyler yiyor uykudan uykuya emziriyorum
tarafından
Düzenli kullanırsan saati saarine alırsan hapı korur canm hamile kalsam ben kalırdım emin ol
tarafından
Valla sağ ol kuzum bişey aklıma takılırsa seni rahatsız edebilirim :)) Allah razı olsun
tarafından
Valla bilmiyorm kuzum emziren annemere yazz marka vermiyorlar azda emse sonuçta süte karışıyor bence sen doktora yada farklı bir eczaneyede sor
tarafından
Yine sorayım canım teşekkür ederim:))
tarafından
Yaz tabi canm elimden geldipince yardımcı olurum . Etiketi mutlaka tak ilacın üstündekş boşluğa unutma canm
tarafından
Hangi gün adet olduysan o günle başlayan etiketi takıcan unutma ❤️
tarafından
Tamam canım daha 10 gün falan var zaten şimdi almak istemedim hapıda belki belli olmaz oluşmuştur diye adeti beklemek istemiştim zaten şu anda yok kesin eminim de belli de olmaz diye adet günümde alırım
tarafından
Birde canm başladığında hapı 1 ay gene korun , eşin korunsun . Hap etkisini hemen göstermiyormuş biz öyle yapmıştk habern olsn
tarafından
Olabilir canım zaten adet olunca kullanıcsm benimde 7 gün falan sürüyor o 7 günü sayayım mı yoksa adet bitiminden sonra 7 gün mü
tarafından
İlacı kullanmaya başladıktan itibaren 30 gün korunun canm ne olur ne olmaz
tarafından
Tamam canım benim çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederm canm
(1,602 puan) tarafından
Cicegim nasil ara vermeden kullaniyorsun regli oluyor musun? Cezarette disindaki tüm doğum kontol haplarina 7 gün ara verilir ara verilen süre içerisinde adet olunur 7 yıldır bu şekilde korunuyorum ilk kullandigim ay ara vermemistim adet olmadim doktorum kesinlikle 7 gün ara vereceksin dedi cezarette disindaki tüm ilaclarin pörtfektifinde de yaziyor ara verilmesi cerektigi
tarafından
Eczaneye gidip sor veya doktora git sor canm ara verilmiyor canm . Son 4 tableti beyaz ilacın ve içinde hormon yok hormon olmadığu içinde pembeler bitiyor beyqzlara başlandığunda adet olunuyor canm hiç ara verilmiyor canm. Tabikide adet olunuyor yorumlarımı okusana canm
tarafından
Yazz kullanma kılavuzunda da öyle yazıyor ara verilmeden ertesi gün hemen alınmalıdır diyor
tarafından
Kuzum ara felan verilmiyor güven bana . Arkadaş yazz marka kullanmamış demekki senelerdir kullanıyorm ben . Adetin devam etse bile yeni pakete başlıyorsun canm .
tarafından
Aynen içindeki kitapcıkta yazıyor zaten güzelim
tarafından
Konudan alakasız kızım dış çıkartıyor 3 4 gündür ara ara ishal acaba bugün götürsem mı ebeyi aradım normal dedi ama içime de sinmiyor böyle durması. Daha patlama falan yok sadece ince bir beyazlık var :))
tarafından
Diş ise isal olunuyormuş canm . Benm kızımda olmadı hiç canm isal ateş felan
(1,602 puan) tarafından
Gözdee.. yazz kullandim yillar once  sonra yasmine gectimm bu ay yazz almis esim diger ilaca gore  baslicaktimm bu ay da ben ara vererek kullandim doktor önerisi ile aman yarabbi iyiki yorum yapmisim yorumuna bu ay kazaya kurban gidecektim yoksa baktim ilacin icine simdi senin dedigin gibi dua ediyorum su an iyiki yorumuna yazmisim diye bacim büyük kazadan döndürdün beni allah razi olsun
tarafından
Yalnışmı kullanmışsn kuzum . Benm dediğim gbi kuzum güvenin bana ara verilmiyor araştırın sorun canm inanmıyorsanızda valla kazaya kurban gidersiniz
tarafından
Ahahaha bak her şerde hayır vardır :))
tarafından
Yıllar önce kullanmışsın ya belki de nasıl kullandığını unutmuş olabilirsin canım
(1,602 puan) tarafından
Gerçekten her şeyde bir hayır var baktım gözde içini açıp okudum dediğin gibi yazıyor hala olayin sokundayım ya ara verip kullansaydım ay kalbim küt küt attı inan oğlum otizimi yeni yendi hiperaktivite dikkat dahibikligi devam ediyor asla ama asla çocuk dusunmuyoruz rabbim resmen işaret verdi ayyy
tarafından
Yağmur senmisin ? Beni tanıdınmı canm eskilerden olan gözdeyim ben ❤️ nasılsn iyimisin hesabımı sildirdim yeni hesap açtım daha önceden de seninle konuşuyorduk hep belki hatırlamışsındır pasta falan yapıyordun ben hatırlıyorum seni net hatta bana resimler falan atmıştın. Kendimi de sana hatırlatmak için çabaladım:)
(1,602 puan) tarafından
Ayyyy cicegim benim evett,tanımam mı kullanici adını görünce acaba mı dedim ama baktim hesap yeni değildir ya dediim ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Evet canm eski hesabım10082012 gözde derindi ❤️ sende yoktun uzun zamandır hiç yeni hesabınada denk gelmemişim şimdi denk geldik ne güzel oldu :) emirin neyi vardı kuzum çok üzüldm çok şükür atlatmışsınız . Koskocaman olmuştur şimdi minnoş :) benm derin bile 3.5 yaşında oldu senin minnoşun daha büyüktü derinden hatırlıyorm
(1,602 puan) tarafından
Iyiki denk geldik cok sevindim iyi olmana cicegim benim❤️ ah teyzesi züheyr eymen 5 yaşına girecek temmuzda 2 senedir otizim ile savaşıyorduk şükürler olsun rabbbime ki yendik ayyy derinnnkuşş ne ara 3.5 oldu ya ne çabuk geçmiş zaman kiyafetlerini yikayip burda paylastigimiz zamanlar dün gibi nasil prenses sagligi keyfi yerindedir insallah yerime cok op olur mu
tarafından
Sende eymeni öp kuzum ❤️ ben ismini emir diye hatırlıyordum özür dilerim ❤️ canm derin iyi diyelim iyi olsun inşallah gözlerinde kayma var amelliyat olucak önümüzdeki haftalarda inşallah güzel geçicek inanıyorm . Rabbim bürün çocuklarımıza sağlık versin inşallah
(1,602 puan) tarafından
Eski hesabim emir yagmurdu dogru hatirladin canimm benim esimin adi emir.
Dua edecegim derinimize bol bol allahin izni ile ter temiz şifasini bulmus bir sekilde cikacak ameliyattan bana da haber et aminnn canim aminnnn❤️❤️
tarafından
Gözde &derin :Canım bugün adetim başladı sabahtan 8.12 de aldım ilacı normalde kanamam yoğun olur ilk 2 3 gün haptan azalma olabilir mi? Çok ağrı olmasa da olurdu 0 ağrı neredeyse kanama azalıyor mu hapı kullanıncaa
tarafından
Yok cnm azalma olmuyor kanamada yani bende olmadı her zamanki gbi oldum . Ağrın normalde oluyorsa ağrını kesebilir ilaç
tarafından
Bir yandan da iyi oldu ya azaldı gibi sabahtan yoğundu 2. Değişimde azaldı dünde bugünde aynı saatte aldım saniye bile oynatmıyorum hahahahah
tarafından
Unutmadan iç inşallah hep  :)
tarafından
Canm bana özelden msj atmışsn göremiyorm mesajlarını kapatmışsn
tarafından
Aaa evet hadi buraya yazmiyim dedim hahaha 18 gün önce adet oldum kullanmaya başladım ya. Hâlâ kanamam devam ediyor hiç bitmedi bide çok yoğun senin ilk kullandığında böyle olmuşmuydu kan pıhtısı gibi parçalar da geliyor
tarafından
Yok bende öyle birşey olmadı canm
tarafından
Yan etki yapmıştır dedi ebemiz de onu aradım da sağlık ocağında olanı. Bir dahaki ay bakalım kullan dedi ama bitecek gibi de değil sıcakta maf oldum
tarafından
Hiç fikrim yok kuzum ya . Hemşirenin dediğini yap bnce 1 ay daha kullan bakarsın ne olur eğerki aynı olursa kadın doğuma gidersin
-Reklam-
0 oy
(1,344 puan) tarafından

canım alakasız birşey sormak istiyorum sana da özel mesaj nerden atılıyor bulamadım :) buradan sorayım mıı?

(1,344 puan) tarafından
teşekkür ederim :) ben de sadece umay istiyorum da işte eşimden vize çıkmadı
tarafından
Biz beraber isim koyduk bence mantıklı olan da o onun beğendiğini ben de beğendim genelde güzel isim önerileri vardı
(1,344 puan) tarafından
ben umay isteyince biz orta yolu bulmakta zorlandık o yüzden 2 isim koyduk ;)
tarafından
Sağlıkla büyüsün inşallah olsun 2 isim de iyidir :))
(1,344 puan) tarafından
teşekkürler bilgiler için :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 447 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,708 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Merve... (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 254 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Merve34aslan (143 puan) tarafından soruldu