Napıyosunuz kızlar ben bir kahve içip artık işlere başlayacağım. Çok iş var ya bu evin işi ya görmezden geleceksin ya kapıyı kapatıp gideceksin öyle rahat hissedersin ben ikisini de yapamıyorummm bu arada benim tüm fotoğraflarım yan çıkıyor neden kii
günaydın ben de kızı uyuttum kahve içebilirim artık
kamerayı nasıl tutarsan öyle canım. bir ara bende hep ters çıkıyordu, çok eğiyormuşum telefonu
bayan köpekle sohbet ediyoruz
Dün iki tanesini yıkadım bunuda bugün yikiyim aksama diğer yokluğu ıslatır onuda yarın yiksrim
Afiyet olsunnn
oğluşu okula bıraktım kocamla kahve sigara yapiyoruz o çıkıcak hazir onu yakalamisken carsaflari halilari birlikte cirptik sabah terası yıkayıp yemek yapıcam tuvaleti banyoyu sabah oglani bırakmadan halletmistim supur sil yemek kaldi sadece sana da afiyet olsun cicegim
Düşmem sonucu annemin evine geldim yaklaşık 1 aydır buralardayım kızı uyuttum bende içeyim bir kahve
Sakarlığım ile meşhurum resmen köstek de kestirdik dedi annem sanırım kesen de bir sıkıntı vardı
Afiyet olsun
Kahve yok bazlama var yenmi
Ekmek kalmamış dışarısı soğuk çocukla çıkamam diye 2 dk hamur mayaladim olduğu kadar goruntu iyi olmasa da tadı güzeldi
Orda ponçik bi ayak gördüm maşallah kuzuya
Bizimkilere bu alemdeyiz en küçüğü de içerde uyuyor bı hava alalım dedik...
405,935 soru
12,167,537 cevap
36,631 kullanıcı