0 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde (1,914 puan) tarafından

Napıyosunuz kızlar ben bir kahve içip artık işlere başlayacağım. Çok iş var ya bu evin işi ya görmezden geleceksin ya kapıyı kapatıp gideceksin öyle rahat hissedersin ben ikisini de yapamıyorummm bu arada benim tüm fotoğraflarım yan çıkıyor neden kii

image

16 Cevaplar

0 oy
(11,666 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

günaydın:) ben de kızı uyuttum kahve içebilirim artık:) 

kamerayı nasıl tutarsan öyle canım. bir ara bende hep ters çıkıyordu, çok eğiyormuşum telefonu

image

(11,666 puan) tarafından
video çekerken farkettim ben saniye yanda sayıyordu, dik çekmeme rağmen eğim varmış ondan oluyormuş. çok sonra farkettim
(1,914 puan) tarafından
Teşekkür ederim denerim artık bidahakine❤️
(11,666 puan) tarafından
bak resim attım, fotoğrafın üstündeki 1x yazısına bak birinde dik birinde yan, yan yazdığında yandan foto çekiyor
(1,914 puan) tarafından
Aaaaa bak hiç dikkat etmemiştim iyiki sormuşum :))
(11,666 puan) tarafından
ben de çok sonra farkettim, sinir oluyordum :)
-Reklam-
0 oy
(8,356 puan) tarafından

image

bayan köpekle sohbet ediyoruz

(1,914 puan) tarafından
Hahaha ne anlatıyorsun kız pembeleşmiş :)) bol sohbetler. Yakında bende ona dönüşeceğim gibi
0 oy
(9,162 puan) tarafından

image

hali yikiyom:)

Dün iki tanesini yıkadım bunuda bugün yikiyim aksama diğer yokluğu ıslatır onuda yarın yiksrim:)

Afiyet olsunnn 

tarafından
Esma kolay gelsin halıları nerde yikiyorsun
(9,162 puan) tarafından
Meryem banyoda yıkıyorum canim:) balkonum yok maalesef

Umay ufff valla bana herkes diyor sen kafayı yemissin
tarafından
Yaa banyon büyük o zaman benim de çok küçük , o kadar isterdim ki halıyı kendim yikayayim. Eskiden bahçede yikardik evlenmeden önce. Kolay gelsin
(1,914 puan) tarafından
Benim banyoya duşa kabin bile olmadı o kadar küçük :))
(9,162 puan) tarafından
Çokta büyük değil ki zar zor yıkıyorum
İkiye katlayıp yıkıyorum
0 oy
(10,891 puan) tarafından
Afiyet olsun şekerim bende 1 saat oluyo uyanali çocuğu doyurdum annemle konuştum kahve suyu koydum icieyim kendime geleyim derin temizlik yapıyorum yatak odası çocuk odası mutfak tamamen bitti ıspanak pisirmistim dün yemedik bugün yeriz yanına ne yapsam bilmiyorum bi çorba yapcam salon ve küçük odamı temizlicem eşim uyuyo geceye gidecek ne zaman yaparım bilmiyorum 
(10,891 puan) tarafından
Kız benimki de öyle uyuyamam der hep süpürge yapmiyorum ama derleyip topluyorum ben o evdeyken ama napiyim 5e kadar uyur o da 5ten sonra ne iş yapcam bu seferlik bi kacsmak yapip accam supurgeyi yatak odası bi uçta salo bi uçta inşallah duymaz kapıları kapatirsam
(1,914 puan) tarafından
Açma adam uyusun sende deli misin hahahaha ıslak mendille falan siliver üstten sonra yaparsın valla ben açsam evi terk eder hahahah
(10,891 puan) tarafından
Kız dün mahallede kavga oldu akşam yapcaktim silah falan cikariyolar burda salonda bana denk gelir çocuk sabaha kadar yanlız kalır başına bişey gelir diye korktum dün de yetisirdi de napiyim evi bi gör de öyle de :)
(1,914 puan) tarafından
Gelim hahaha Allahım şu silahlardan bıktık artık herkeste var maşallah çakmak gibi. Yasak masak dinlemiyorlar
(10,891 puan) tarafından
Evet ya sorma
0 oy
(1,467 puan) tarafından

image

oğluşu okula bıraktım kocamla kahve sigara yapiyoruz o çıkıcak hazir onu yakalamisken carsaflari halilari birlikte cirptik sabah terası yıkayıp yemek yapıcam tuvaleti banyoyu sabah oglani bırakmadan halletmistim supur sil yemek kaldi sadece sana da afiyet olsun cicegim

(1,914 puan) tarafından
Size de afiyet olsunnn. Kocamı bu ara göremiyorum ben yaaa hahaha uyurken bile kaç gündür yoğun geç gelip biz uyanmadan gidiyor. Bu hafta daha böyleymiş sonra bizde içerizzz.
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canim,ben yni kahvalti fasli
(1,914 puan) tarafından
Ben daha kahvaltı yapamadım bebiş durmuyor uyumuyor da canı sağ olsun ben gidip geliyorum benimle bir geliyor yavaş yavaş emeklemeye başladı ❤️ sanada afiyet olsun çiçeğim
tarafından
Masalah♥️tesekkur ederim tatlim
0 oy
tarafından

image

pesimde dolanan bir bucurle kahve içmeye çalışıyorum. Bu arada ben de dik çekiyorum ama yan çıkıyor yüklerken. Eski telefonumda öyle değildi şimdi bunda böyle. Bence telefona bağlı. Çekerken sıkıntı yok yüklerken sıkıntı 
(1,914 puan) tarafından
Olabilir canım ya sana da afiyet olsun o bücürler öyle ya maşallah ❤️
0 oy
(5,297 puan) tarafından

image

arkadaslarla kahvaltiya gittik arabada uyuyakalmis.d..d
(1,914 puan) tarafından
Ayyy nasıl uyudu o öyle ya jahahaja
(14,407 puan) tarafından
Uyuyan çocuk her türlü her yerde uyur dedikleri bu olmalı Maşaallah :)
0 oy
(1,030 puan) tarafından

image

Düşmem sonucu annemin evine geldim yaklaşık 1 aydır buralardayım kızı uyuttum bende içeyim bir kahve :D

Sakarlığım ile meşhurum resmen köstek de kestirdik dedi annem sanırım kesen de bir sıkıntı vardı :D

Afiyet olsun :D

(1,914 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun canım dikkat et kendine afiyet olsun sana da❤️
(1,030 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım napalım Rabbim kötüsünden sakınsın :D
0 oy
(253 puan) tarafından

image

bebisimden fırsat bulup hevesim kalmamasına rağmen 3-5 soru çözüyorum. 
tarafından
Şu sorularin altını çizmeden test çözenlere çok özeniyorum ya. Benim kitaplar bakkal defteri gibi. İlla altını cizecegim.d.d.
(1,030 puan) tarafından
Altını çizmeden ben de çalışamazdım boşluk kalmazdı kitaplar da her boşluğa bir not yazardım :D sınavlarda da oralara bakardım :D
tarafından
Evet bende testlerden notlar yazarim mutlaka ama küçük bir defterim var. Bölümlere ayırdım notlarımi tutuyorum.
(253 puan) tarafından
:)) ilk cozduklerim.benim de öyle ama bu artık bayaa çözdüm göz ucuyla çözüyorum:))))
(253 puan) tarafından
Küp notlara mutlaka sorularda yeni öğrendiklerimiz yazıyorum soruları otopsi yapıyorum:))
0 oy
(600 puan) tarafından

image

Muge anlı time :)))
(1,914 puan) tarafından
Ben artık izlemiyorum psikolojimle oynuyorlar dkdmf
(1,030 puan) tarafından
Bu adam nereye gitti ben de merak ediyorum o kadar gün
(600 puan) tarafından
Kız he ya bı uzun ekmek için asjsksksj
0 oy
(9,676 puan) tarafından

Kahve yok bazlama var yenmi :D

Ekmek kalmamış dışarısı soğuk çocukla çıkamam diye 2 dk hamur mayaladim olduğu kadar goruntu iyi olmasa da tadı güzeldi :D

image

(1,914 puan) tarafından
Afiyet olsun canım çok güzel oluyor annem geldikçe stok yapar gider hahaha
(9,676 puan) tarafından
Sağol canım sanada afiyet olsun ❤️
0 oy
(676 puan) tarafından

Orda ponçik bi ayak gördüm  maşallah kuzuya <3

(1,914 puan) tarafından
Tazgahta duracakmış hahaha yırtıyor kendini halası geldi o tutuyordu dedim çabuk tut kahve içmem lazım hahaha❤️
0 oy
tarafından
Kahvaltı yaptık şimdi prensesim ile küçük olanın uykusu geldi onu uyutucam.

Afiyet olsun canım 
(1,914 puan) tarafından
Sağol çiçeğim. Benimki de uyudu mutfakta bişeyler yiyorum bu gidişle şişko olacağım hahaha
tarafından
Ay dur şişko deme diyetteyim zaten. 65 oldum ya :(
(1,914 puan) tarafından
Ben en son 50 idim bende bi 60 oldum galiba kız benim boyum da **** hahaha 1.60 yokumdur
tarafından
Benim boyda 1.64 çok uzun sayılmaz ama kilomu çok belli etmiyor şanslıyım .d.d.
(1,914 puan) tarafından
Bana çocuk gelin diyorlar hsjdnfjfj eşim diyordu hatta çocuk gelin değil hahahaha yüzümde çok küçük gösteriyor. Biz kaçarak evlendik eşimin arkadaşı polis onun yanında ifade verdik adam benden kimlik istedi 18 den büyük olduğuma inanmadı şimdi de evlendiği kız benim gibi abi kimlik istedin mi diyorum hahahah
tarafından
Ahahha affet güldüm.d.d
(1,914 puan) tarafından
Gül gül bende gülüyorum ya. Düğünümde beni gören zorla mı evlendin diyor istersen oğlum jandarma arayım dedi dedim yok abla ben zaten 25 yaşındayım hahahaha kadın bakakaldı ilk gebeligimi öğrendim doktor adet düzensizliği veya kist mı dedi yok gebelik dedim kaç yaşındasın sen diyor bana 25 dedim ha tamam gel bakalım bebişe diyordu :))
tarafından
Bir yandan güzel birşey işte daha ne istiyorsun yaslansan bile hep genç gostereceksin balım.
0 oy
(4,606 puan) tarafından

Bizimkilere bu alemdeyiz en küçüğü de içerde uyuyor bı hava alalım dedik...

image

(1,914 puan) tarafından
Ayyy ne güzel eğleniyorlaarrr

İlgili sorular

+4 oy
8 cevap 361 göst.
0 oy
6 cevap 179 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 353 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 284 göst.
18 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elif yerlikaya (143 puan) tarafından soruldu

405,935 soru

12,167,547 cevap

36,631 kullanıcı

...