0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (1,225 puan) tarafından
Esimin atamasi sebebiyle deprem bölgesine geldik.Bütün evi esyalari toplayıp geldik.köydeki lojmana ve bir kısmını okula depoladık ve merkezde konteynerda kaldık.Şimdi konteynerı bosaltıyorlar herkes ev bakıyor yeni tokilerde falan kiralık evler var .Ama gel gör ki benim esim köyde yasamak.istiyor buraya gelirken ben bir sene idare ederim sonra ev bulunca geceriz diye söz vermisti öyle gelmistm.Şimdi köy diyor baska bir sey demiyor.Kendisi.orada mutlu tam yasamak istedigi hayat fakat benim.icin öyle.degil ev hem.kücük hem eski bir de köy evi sonucta yaz neyse kısın cok zor oluyor.Sonra benim.merkezde çalisma durumum var gel git yapamam servis sıkıntısı da var vs...Yani benimle.inatlastı orta yolu bulamıyoruz.Bende ne yapacagimi sasirdm yaz gecsin kisa dogru tutar belki diyrm ama bu sefer ev kalmayacak dısarıdan gelenler de var .Köyde kalmak da istemiyrm ya siz olsanz ne yapardınız ?? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Konteyniri neden bosaltiyprlar ki
(1,225 puan) tarafından
Normallesmek icinmis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bırak adamı git dayatmak resmen yaptığı halinden anlayıp idare ettin diye bu mu yapılır yazıklar olsun 
(1,225 puan) tarafından
Valla kendi memleketime bile dönmeyi düsünmedim degil ama iki cocugun sorumlulugunu ben alıp ona özgür hayat bahştmek istemiyrm.
tarafından
Tavrını koy kabul etme taviz tavizi getirir
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Bir sene dolduysa erkek olsun sözünde dursun sürekli laf sok böyle olmaz sen çocuk musun seni kandırıyor. 
(1,225 puan) tarafından
Yok laf da ediyrm kavga da bir sey farketmiyor.
0 oy
(18,105 puan) tarafından
Ben gitmezdim ortak yaşamı etkileyen bütün kararlar ortak alınmalı birinin keyfine göre değil ailenin durumuna ve çıkarına göre olmalı. Köyde veya şehirde yaşamak çok ciddi bir karar bir tarafın fikrini diğer tarafa dayatması ile olmaz o işler.
0 oy
(980 puan) tarafından
Canım konteyner neden boşaltıyorlar merak ettim şuan bende konteyner da kalıyorum k.maraşın ilçesi buraları fln da mı kaldıracaklar acaba birde konteyner da kalan kiracılar için bir şey dediler mi kusura bakma ama merak ettim bizim burda açıklama fln yapılmıyor bekliyoruz bizi de çıkartacaklar ama karşı tarafımızda inşaat olacak ona engel oluyor diye sonra ne olacak bilmiyoruz 

Ama senin yerinde olsam şehirde kalmayı tercih ederdim benim de kaynanamın bahçe evleri var ilçenin dışında anca arabayla gidilir gelinir etrafında 2 tane ev var ben yok dedim eşimde istemedi zaten her zmn diyorlar gelin kalın diye hatta hafta sonu onlar gidip kalıyor eğer biz orda otursaydik her hafta sonu da onlarda gelip kalacaktı eşim ben rahat edemem konteyner da kafam rahat birikimim yapıyorum dedi de kaynanam sustu
(1,225 puan) tarafından
Herkesin evleri teslim edilmeye başladı bir sürü toki yapıldı memurlarınkini vs kaldırıyorlarms normallesmek icinmis buradaki .
(980 puan) tarafından
Biz kiracıydik ev sahibi de anahtarını aldı oturacak bizler ne yapacağız bir bilgin var mı acaba bizede mi TOKİ'den ev verilecek yani başvuru yaptırıp satılacak
(1,225 puan) tarafından
Bu konuda hicbir bilgim yok canım hak sahiplerine yeni yeni veriliyor.
(980 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bizim burda da 1. Kurada çıkanlara verdiler 2. Kuradakilere de yavaş yavaş veriyorlar hatta anahtarı fln vermişler de biz ne olacak bilmiyoruz açıklama fln bekliyoruz yapanda yok
0 oy
(941 puan) tarafından
Ah be kuzum nedir çektiğin eşinden valla biz bıktık sen bikmadin tavrını koy gelmiyorsa gelmesin çocuklarını al memleketine git annen çocuklarına baksın sende çalış 
(1,225 puan) tarafından
Ah canım öyle cocuklarıma bakacak bana sahip cıkacak bir annem olsaydı bunlar olmazdı ki zaten..
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Söz vermiş sende beklemissin bı zahmet sözünde dursun yani ben olsam kızardım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 198 göst.
16 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 344 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
15 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu

409,104 soru

12,295,582 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler

...