0 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından
Çocuklarınıza kendinize olsun kahvaltıda hangi marka veya nerden alıyorsunuz ben organik alıyorum ama bakkaldan alıyorum çok pahalı ayuzbirden pahali sizler peki 

18 Cevaplar

+1 oy
(3,128 puan) tarafından
Bimden alıyorum 
-Reklam-
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Pastaya böreğe marketten alıyorum, çocuklara da kaynanam veriyor. Doğal ve kendi tavukları
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Bizim burda afyonlularin bir marketi var ordan aynı fiyat yumurtlar koca koca bim.101 yumurtalar küçük küçük hiç iyi değil 
0 oy
tarafından
Köyden pazara getiren bir abla var organik ondan alıyorum köy yumurtası yani 
tarafından
Nasıl güveniyorsunuz peki merak ettim bu kalitesiz yumurtalara saman afedersiniz tavuk boku falan koyuyorlarmış ya:)
tarafından
Eşimin tanıdığı tavukları falan var biliyoruz yani kadın eşimle aynı köylü
tarafından
Hee iyi öyleyse
0 oy
(701 puan) tarafından
Şimdilik kayınvalidem köyden gönderiyor onun dışında A101 den alıyoruz 
0 oy
(83 puan) tarafından

Bahçemde tavuk besliyorum. Günlük taze taze en doğalından ellerimle topluyorum yumurtaları :)

tarafından
Ayyy ne güzelll
tarafından
Allah'ım ne güzel;)
0 oy
tarafından
Valla biz pazardan alıyoruz küçük bı yerde oturuyoruz zaten organik geliyor numara bile yazmıyor sıfır numara diyor adam insallah doğrudur ☺️ :D ama böyle pastaya falan kullanacağım yumurtayi marketten daha uygun fiyatlı alıyorum o da midemize gidiyor ama psikolojik bişey :D ☺️
tarafından
Bu arada tanesi ne kadar sizinki
0 oy
(7,803 puan) tarafından

Tavuğun altından:D

(260 puan) tarafından
Fabrikadan halka
0 oy
tarafından
Ben normal olanı Migros'tan alıyorum oğluma organık şarküteri  oluyor ya oralardan alıyorum burad 1 tane var halbuki ama 
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Kasaptan alıyorum 
0 oy
(1,043 puan) tarafından

Ben 101 den alıyorum.  Bazen manavdan kolisi 60 tl 55 tl oluyor ondan alıyorum. Burda cumartesi manalarda indirim savaşları var :D

0 oy
(409 puan) tarafından
Pasta için normal marketten alıyorum ben, çocuklara kahvaltı için annem köyden gönderiyor kendi tavukları 
0 oy
(2,238 puan) tarafından
Güvenilir bir kasabımız var onun getirdiğinden alıyorum.
0 oy
tarafından
Marka farketmiyor hangi markette uygun ise oradan alıyorum 
0 oy
tarafından
Pazardan yada zincir olmayan bir market var burda ordan alıyoruz bimden aldığımız yumurtadan civciv çıktı 
0 oy
(588 puan) tarafından
Gros marketten alıyoruz 
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Kayinpederimin tavuklarinin yumurtaları oğluma bizim için de yine yerel marketlerden köy yumurtası aliyoruz köyde tavuk besleyenler getiriyor onlara da ama emin olamiyor insan yine de ☺️ çok nadiren acil durumlarda a101den organik yumurta alıyorum ama hamurislerinde kullanmak için 
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Bimde organik olanlar var tadı güzel annemlerde veriyordum öyle normalde kendi evimdeyken kaynanam veriyor kendi tavuklarından 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 270 göst.
11 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,691 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 122 göst.
25 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (467 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 235 göst.
3 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 226 göst.
29 Mayıs 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (467 puan) tarafından soruldu

412,189 soru

12,408,456 cevap

44,716 kullanıcı

Kategoriler

...