0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (6,156 puan) tarafından
12 hftayken dedi kıza kemiği benzyor 14 hftalik şuan başka doktor dedi kıza benzettim acaba değişirmi bazliari dyor erkrk bebek olsa çoktan belli ederdi kendini falan doktor degiseblir her an dedi sağlıklı evlatlar Allah herkese nasip etsin 

3 Cevaplar

0 oy
(1,716 puan) tarafından
Yani benim 2 küçük kızımıda hep kemik yapısından tahmin ettiler taki 20 haftada kesinleşene kadar 
(6,156 puan) tarafından
Aynımı cnm kız.oldu yani
(1,716 puan) tarafından
Evet hatta 3 kızım var
-Reklam-
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Değişmez canım kız çocuğun vardı sanki  Allah gönlüne geceni nasıp etsin hayırlı evlat olsun sağlık olsun 
(6,156 puan) tarafından
Ben blmiyorum ki nasıl oliyor
(1,013 puan) tarafından
Cin takvimi yaz gogelden hamile kaldığım ay bide sen doğduğum tarihi yaz belli olur
(6,156 puan) tarafından
Hee yaptım kız dedi kesin kızdır:)
(1,013 puan) tarafından
Kız hepsi doğru çıkmıyor atıyor tutuyor
(6,156 puan) tarafından
:) valah bende hiç bilmiyorum erkek çocuk çok heveslendim ama nasıp.valaha
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Hayırlı olsun cnm sen hamilemisin ama haftan erken yanılma payı ola bilir benim 12de gözükmemişti  özelde bide  15 14 de net bilgi vermedi yine  17de söylemişti kız olduğunu 
(6,156 puan) tarafından
Evet hamileyim Allah razı olsun cnm kızımda 15 de öğrenmiştim bunada net sylemedi ama kız gbi dedi kemigi
(1,122 puan) tarafından
Gönlünde geçeni rabbim hayırla nasip etsin cnm ozeldenmi öyle dediler kemik yapısında nasıl anlıyorlar ilk defa duydum aynı doktora mi gitin evet öyle diyorlar genlde erkke olsa gösterdi hemen siz gene 1 hafta bekeleyin  banda demişlerdi komsualrim tabi hiç cinsiyet için gitmemiştim dedim hiç ne doktora dedim ne doktor dedi 2 hafta bir gidyirdum da diyordum daha erken cinsiyete komşum yok diyordu kızdır şimdi göstermişti iyde diyordum ben hiç cinsiyet için daha gitmedim ki doktorda demedim  takı 12 hafta doktor kendisi görme şansmiz ola bilir demistsi saşrdım ama benim kız göstermedi 14 15de %90 eminim demişti gene bekledi 17 haftayi benim kız yuznu bile halen düzgün görmedik detaylida doktorun zoruyla gördük azck kız cocukakri cidden farklı kuzenimde diyordu hiç göstermiyordu yüzünü doğana kadar
(6,156 puan) tarafından
İnsan blmiyor ilk bir doktora gttim özelde tabi tahmin etti son daka 12 hftada dedi kıza benzetim ama kesin emin deglm gbi bugün başka doktora gttim oda özel 14 hftalik erken dedi yine isterseniz bakalım dedi kız gbi görüyorum dedi ama iki hftaya net sylecem dedi
(1,122 puan) tarafından
Ayne 2 haftya net beli olur cnm hayırlısı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 145 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Merveyirmibeş (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 144 göst.
16 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
2 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tusemin Annesi (11,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Melek annesi ❤️ (713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,455 soru

23,665,633 cevap

309,233 kullanıcı

...