0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,371 puan) tarafından

image

arkadaslar doktorum nana amelyat önermişti kistlerimin alınması için ama öncesinde mr istemisti.. sonucu yeni çıkmış. Anlayan yorumlayabilir mi

2 Cevaplar

0 oy
(31 puan) tarafından
CNm ne ameliyati ? Sıkıntı yik gibi 
(3,563 puan) tarafından
Kız Allah aşkına nerden anladin sıkıntı olmadığını:)
(1,371 puan) tarafından
Canim bende uzun süredir kist vardi. Doğumdan sonra hiç gitmemistim doktora. Bı randevu alim bakım dedim. Kistim 8 cm boyutuna ulasmis. Doktorumda benden doğum sırasında bu kisti neden almadıklarını sordu. O sebeple ameoyatla almamız lazım demişti. mr istedi bende sonucunu size sorayım dedim bilen varsa yorumladım dite
(3,563 puan) tarafından
Ben hemşireyim altta yorumum bakabilirsin en kısa zamanda git doktoruna önerdiği ameliyatı ol
(31 puan) tarafından
Normal,saptanması falan diyor ya :) doğru söylüyorsun aslında böle bilmeden yorum yapmamk lazım cnm
(3,563 puan) tarafından
Aynen öyle yanlış yönlendirme oluyor
-Reklam-
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Canım polikistik over in var sağda iki cm içi sıvı dolu kitle görülmüş solda 8 cm kitle görmüş ama solda gördüğünden suphelenmis teratom yazıyor bak bu cins kitleler bazen kötü huylu çıkabiliyor o yüzden parça alınıp bakılmasını istemiş 
(1,371 puan) tarafından
Öylemi canim emin misin. Parçayı nasıl alacak peki yumurtaligimdan
(3,563 puan) tarafından
Evet eminim saglikciyim bende sezerayn şeklinde açılacak o şekilde yapılıyor kapalı ameliyat yapiyorlarsa o da olabilir acikda sezerayan sekljnde oluyor
(1,371 puan) tarafından
Yarın gidiyorum zaten canim teşekkür ederim:))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 320 göst.
25 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda (meftun) (1,829 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,373 göst.
0 oy
0 cevap 67 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatma330 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 495 göst.

412,840 soru

12,429,791 cevap

45,635 kullanıcı

Kategoriler

...