0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (2,716 puan) tarafından
Misafir gelecek evime iki haftadır temizlik yapıyorum ama bana pırıl pırıl gelmiyor ev çocuklu ev sürekli dağılıyor birde jalabaligiz yani ne yapmalıyım silip supurdum toz aldım kapı cam dolap hep sildim bana mı öğle geliyor acaba

8 Cevaplar

0 oy
(10,507 puan) tarafından
Temizlik imandan dir:) ama çocuklu ev her zaman derli toplu olmuyor temiz olsun güzel koksun yeter benim için :)
(2,716 puan) tarafından
Yani hsli koltuk yıkandi daha ne oldun dimi tekrar siliyorum inşallah bir sorun olmaz
-Reklam-
0 oy
(14,148 puan) tarafından
temizlik takıntısı yapma. çocuklu evde dağınıklık olur. temiz olması önemli, tozu sevmem ben. kimi elinde bezle gezer
0 oy
(11,723 puan) tarafından
Ben misafir gelmeden bir gün önce yaparım temizliği. 2 hafta öncesinden başlasam 100 kere tozlanır heralde 
tarafından
Bende oyleyım önceki gün bile süpürsem o gün yine temiz görünmez gözüme misafirin geldiği gün yaparım. O zaman da cok yoruluyorum evle yemekle uğraşmak 2 de çocuk var heryer pırıl pırıl olsun istiyorum dip köşe yapıyorum her misafir geldiğinde rahat edemiyorum yoksa
(2,716 puan) tarafından
Başladım bende tek tek yspacagim yoksa çok zorlanıyorum
(11,723 puan) tarafından
Bende öyle iki çocuk temizlik yemek aynı güne sığdırırım  yorulurum ama olsun ev temiz düzenli görünür en azından :)
tarafından
Aynen cnm
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Daha dun evi derleyip topladım ama bugün gel görki her yer her yerde 2 cocukla ev toplu kalmıyor  
(2,716 puan) tarafından
Aynen öğle işte birde çok toz oluyor ya
(2,280 puan) tarafından
Benimde toz oluyor 1. Kat benim camı  açınca  mecbur her gün günlük temizlik yapılacak derin temizlik  oda kişiye göre değişir
0 oy
(4,703 puan) tarafından
Çocuklu ev asla toplu kalmıyor daha dün dip köse temizlik yaptım gel gör ki yine dağildi. Misafirden 1 gün önce temizlik yaparim
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Temizlik ayrı şey dağınıklık ayrı şey canım çocuklu evde tabii ki her zaman dağınıklık oluyor ama evin temiz olduğu belli oluyordur sana öyle geliyor muhtemelen
(2,716 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Dağınıklık farklı hijyenik olmak farklı cnm zaten her yeri temzilemişsin önemli olan bu dağınıklık çocuklu evde her zaman oluyor zaten 
0 oy
(676 puan) tarafından
Dün bal dök yala yaptım gel bide bugün bak çocuklu ew bukadar oluyor 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 510 göst.
0 oy
45 cevap 1,217 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 16Nur16 (155 puan) tarafından soruldu