0 oy
438 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (945 puan) tarafından

Kızlar ya evimde tek tuvalet var klozet, yatılı misafirim var erkek 3 gün kalacak hep kapağa kenarlara idrar sıçratıyor. Üst kapağı da kaldırmıyor. Yani benden büyük biri nasıl uyarmak lazım bilmiyorum. Kendi evlerinde de öyleler, ben orada hep klasik alaturka tuvalete girerim. Ay deli olacağım günde kaç kez hijyenik mendille siliyorum yıkıyorum :sick:

8 Cevaplar

+1 oy
(2,915 puan) tarafından
3 gun idare edecen canım maalesef, ya da kocam sana soyluyorum misafirim sen anla tarzi, kisik sesle ama onun duyacagi sekilde canim tuvaleti temiz birak lutfen misafirimiz var de, ustune alinir belki
(945 puan) tarafından
Kocamın babası :)) desem bilemedim nasıl olacak
Şimdi eşime desem, uyar diye. Ben geçimsiz olurum
(3 puan) tarafından
Ayyy sus hiç deme boşver her defasında yıka ama deme sakın. K.pederse başa gelen çekilir hesabı sabır edin
(945 puan) tarafından
Haklısın canım, belki gidince laf arasında derim ama şuan olmaz zaten Perşembe gidiyor :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her girmede yikican cano yapcak birsey yok
(945 puan) tarafından
Vallaha öyle çamaşır suyu döküyordum, köpük fıs fıs çamaşır suyu aldım bugün daha pratik
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Benım kayınbabamda öyle hep etrafa yapıyor bıde ustelık sıfonu cekmıyordu 20  gün boyunca arkasını her dakıka temızledım   
(945 puan) tarafından
Eşin bir şey demedi mi, benim de kayınpederim. Ben söylemedim eşime desem şimdi adam 3 senede iki gün geliyor olacak. Birde anasıyla kavga ettim doğumda,eşim sen geçimsizsin der.
Annesi, doğumda bana neler etti eşim biliyor beni haklı buluyor ama anacı biri :)) beni suçlaması an meselesi olur
(1,252 puan) tarafından
Soyledım esıme askım ne olur idare et dedı evımıze gelmısler sımdı söylesek yanlıs anlarlar dedı.
(945 puan) tarafından
Haklısın canım bende diyemem, eşim derse neyse ama ben dersem eşimde bozulur. Ama yarın gidiyor o zaman diyeceğim eşime ☺️
(1,252 puan) tarafından
Aynen canım napalım idare edecez sayılı gün çabuk geçer bırlık oturanlar allah yardım eylesın.
(945 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Kaynanam yapmıştı bize geldiğinde hamileydim hormonlar tavan direk suratına söyledim temizlemek zorunda değilim temiz bırakın midem bulanıyor zaten dedim anladı :)başka türlü de anlamzdi zaten çok pis bir kadın 
(945 puan) tarafından
AA benim kaynanam mı o :))
0 oy
(3 puan) tarafından
Benim dedem de hep çoraplarıyla girerdi alaturka tuvalete. Ben her gidiş çıkışta tuvalati yıkar terlikleri de ıslak bırakırdım ayağını soktu mu hemen çorapları ıslanırdi. Nede olsa namaz kılınan bir ev yani. Corapla mi girilir wcye. Sizde ıslak birakin diyecem ama oturmuyor herhalde. Siz her gittiğiniz de kaldırın. 
(945 puan) tarafından
Evet oturmuyor kendi evlerinde de öyleler işte kaldıracağım kapağı
0 oy
tarafından
Sen tuvalete her girdiğinde o kapağı kaldırıp çık bu şekilde belki anlayabilir 
(945 puan) tarafından
Ahaha kız çok mantıklı öyle yapacağım
0 oy
(18,486 puan) tarafından
Alaturka tuvalet candır. Sırf bu yüzden alaturka tuvaleti kiler vs çevirenleri anlamadım anlatmayacağım 

Zor ama idare et 
(945 puan) tarafından
Aynen haklısın her evde olması lazım yada iki tuvalet şart yani
0 oy
(132 puan) tarafından
Valla canım şimdi bişey desen sen kötü olursun 3 gün için hiç kötü olma derim benim eşimin aileside aynı 1 hafta gelirler ben abartısız her saat başı elimde çamaşır suyu wc yıkadım başka bişey gelmedi elimden iki güne bir domestos  aldım bidon  büyük olandan markete kız bile abla sen napıyon Allah aşkına içsen yine bitmez demişti :) 
(945 puan) tarafından
Ahaha anlıyorum canım bende öyle oldum şuan :) birde hijyenik mendil aldım siliyorum yıkıyorum bolca napim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 283 göst.
0 oy
2 cevap 152 göst.
0 oy
8 cevap 331 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 975 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mother.00 (488 puan) tarafından soruldu

411,192 soru