+20 oy
948 göst.
Diğer kategorisinde (17,443 puan) tarafından

İçtiğim sudan utanıyorum, yediğim yemekten utanıyorum, çocuklarıma giydirdigim kendim giydiğim kıyafetten utanıyorum, of bugün de çok sıcak demekten utanıyorum, rahat rahat oturup kalkmaktan utanıyorum, müslüman kardeşlerimiz orada diri diri yakılırken ben evimde oturmaktan utanıyorum. Dünden beri havada bir gariplik var Duman kokusu var havada bir tane bile bulut yok acaba o duman kokusu oradan mı geliyor diye düşünüp duruyorum. 3 gün feci bir rüzgar var :(. Allah'ım sen o masum insanlara ebabil kuşlarını gönder. Bizim yapamadığımızı onlar yapsın :'( 

18 Cevaplar

+3 oy
(2,252 puan) tarafından
Biz bu savaşta ya siyonizm i yok edicez kökünden yada hepbirlikte helak olacağız Allah tarafından. Onlardan nefret ettikleri kadar bizdende nefret ediyorlar. Sadece sıramız gelmedi. Geldiğindede bir halt edemediğimiz için Rabbimde bizim yardımcımız olmayacak Allah bizleri affetsin onların yeri belli zaten. Filistin kazandı islam davasını biz kaybediyoruz. 
-Reklam-
+2 oy
(1,758 puan) tarafından
"Zulme sessiz kalmadık zalime meyl etmedik Allah'ım sen bizi sorumlu tutma"

O  kadar ağırıma gidiyor ki dua ederken Rabbimden kendim için birşey isterken utanıyorum şimdiki dualarım o güzel imanlı müslümanlar için Rabbim sen kalbimizi biliyorsun sen onlara yardım et...
+1 oy
(12,522 puan) tarafından
Sokak köpeklerine gösterilen hassasiyetin gramını kafası kopmuş , yanan bebeklere göstermedi şu sözde insanlık .. Öyle videolar gördüm ki yüreğim dayanmıyor ..

Refah kelimesinin bile gözyaşı ve acı olduğu bir garip zamandayız.. Ama şunu bilsin ki insanlık kurt kuzuyu yerken tarafsız kalmak kurdu tutmaktır. O kurtta bir gün tekrar acıkıp yeni kuzular arayacak…

Ne desek ne yazsak boş .. 30 sn lik hutbede vaizin dediği gibi .. 

“ 30.000 şehidin, 70.000 yaralının, 100.000 sakatın, 2 milyon evsiz , aç ve susuz insanın uyandıramadığı , bir şey anlatmadığı bir ümmete ben burdan konuşsam ne olur .. “

Rabbim uyanış nasip etsin.. Efendimizin dediği o zamandayız işte. “ Çok olacaksınız ama hiçbir işe yaramayacaksınız” diye . “Dağlar taşlar konuşacak diye “ İşte tam olarak o zamandayız .. Dağların taşların bile konuşacağına inanıyoruz sonsuz olarak artık. Zira insanlar susuyor …
+1 oy
tarafından
Yaşlı adamın söyledikleri cikmiyo aklımdan ölen torununa Resûlullaha şöyle bizi yanlız bıraktılar ümmetin yardımımıza gelmedi diyodu...

Nasıl vereceğiz hesabını..
+1 oy
(1,037 puan) tarafından
Rusya'nin İsraille olan iyi iliskileri yuzunden Türkiye tarafsız kalıyor. Rusya'ya sınır olarak gücümüz onlara yalnızca etten duvar olmaktan ibaret.. ne yazik ki teknolojik acidan da çok gerideyiz. Diger ülkelerin bize savaş acmanasinin tek nedeni Rusya'nin caydırıcı gücü olması ve bizim Filistine destek verememizin nedeni ise Rusya'nin bize savaş açmaması. Jeopolitik konum olarak da çok kilit noktadayız. Türkiye olarak çok çaresiz durumdayız ve gelecek senaryo bizim için de farklı olmayacak. Rabbim tüm Müslüman kardeşlerimizin yardımcı olsun diye dua etmekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor. 

Dipnot: Eger ülkemiz satilmasaydi Rusya nin israille olan ilişkilerinden cok daha iyi bir noktada olurduk.
0 oy
(1,977 puan) tarafından
Maalesef elimizden duadan başka bir şey gelmiyor 

Biz izlerken canımız yanıyor onlar orda yaşıyorlar çok zor rabim yardımcıları olsun 
(17,443 puan) tarafından
Ben izleyemiyorum hemen çeviriyorum yoksa tüm gün aklımda kalır rüyalarımda görürüm
(1,977 puan) tarafından
Sosyal medya da gördüm ben haber izleyemiyorum
0 oy
(7,245 puan) tarafından
Bu gece 1 saat uyumadım bizden davacılar onlar için sızlıyor ya nasıl hesabını vercez, 
(17,443 puan) tarafından
Veremicez malesef :(
(7,245 puan) tarafından
Valla kıçı kırık mallarından bile vazgeçemiyoruz
0 oy
(2,583 puan) tarafından
O kadar doğru söyledin ki ,,  UTANIYORUMM,,
0 oy
(29,460 puan) tarafından

Keşke birşeyler yapabilsek bu kadar sessiz kalınmasınin bedelini nasıl ödeyecekler bilemiyorum güç varken sessiz kalınıyor Sonumuz hayır değil 

(17,443 puan) tarafından
Aynen öyle lafa gelince Türkiye güçlü Türkiye'ye kimse bir şey yapamaz ama Türkiye sadece izliyor
(29,460 puan) tarafından
Maalesef öyle:(
0 oy
(417 puan) tarafından
O insanların vebalini nasıl taşıyacaz. Allah'ım kahhar isminle İsrail'i kahret inşallah.
0 oy
tarafından
Allah'ım yardımcıları olsun hele o bebeklere çocuklara psikilojim bozuldu millette Instagram'da çocuğunu paylaşıyor buna ne demeli yavrularım ahh ah 
0 oy
(6,966 puan) tarafından
Rabbim o İsrail denen canavarları tez zamanda kahru perişan etsin kardeşlerimize güzellikler göstersin elimizden boykot etmek dua etmekten başka birşey gelmiyo 
0 oy
tarafından
Ay çok üzülüyorum dayanamıyorum ama elden ne gelir baykota devam edeceğiz İsrail mali almayacağız tek yapacağımız bu 
0 oy
(1,094 puan) tarafından

• :(Bende çok utanıyorum 
  • Rabbim helak etsin o zulmü küçücük çocuklara yaşatanları...
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Bi sayfa dq okumustum o kadar dogru o kadar dogru ki anlayana 

Arap değiliz ki onları savunalim onlqrin haklarını savunalim diyenlere k. Öpekmisiniz hqyvqn haklarını sqvunuyorsunuz demek gerek diye 

Onlqrin dq cqni vqr tqbiki ama Müslüman kardeslerimiz onlar kadar bile savunulmadi sahip cikilmadi hamileyim dualarimda hep onlar
0 oy
(360 puan) tarafından
Bende utanıyorum elimden duadan baska birşey gelmiyor Rabbim bizlere tez vakitte artık uyanmayı nasip etsin 
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Bu konuda yeterince dibi gördük. Umarım zirveyi görüp bu belayı def etmek bize nasip olur inşAllah. Müslüman sıfatından utanır ettiler bizi
0 oy
(11,626 puan) tarafından

Çocuğuma kızmaya bile utanıyorum orda ölen bebekler aklıma geliyor :(

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 898 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 302 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 324 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,402 göst.
8 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Manolyam (2,365 puan) tarafından soruldu

411,763 soru

12,395,549 cevap

44,140 kullanıcı

Kategoriler

...