0 oy
1,115 göst.
Diğer kategorisinde (2,733 puan) tarafından
Merhaba kizlar bebeğim 6+3haftalik kalp atışını bugün duydum fakat sorun şu doktor çok olumsuz konuştu benim için son sezeryanim 1.5 sene önce oldu bebeğim dikislerimin yok yakınına konuçlanmış sana zarar verecek karnın büyüdükçe dedi kürtaj olman lazım dedi çok moralimi bozdu doktora kalp atışını bile duydum nasil kıyarım ben biraz düşünmek istiyorum dedim aldırmam aldiramam kıyamam aslaa ama moral olarak çöktüm hata ölebilirsin bile dedi ama ben bebegimden vazgeçmem size içimi dökmek istedim sadece hakkınızı helal edin 

31 Cevaplar

0 oy
(4,641 puan) tarafından

En İyi Cevap

Hiç korkun olmasın rabbim kolaylığını veriyor kızıma sezeryanla doğum yaptım 3 cu ay oğluma hamile kaldım 

(4,641 puan) tarafından
O hastaneyi çok duydum ama gitmedim cnm rabbim güzel haberler le karşılaştırsın
(2,733 puan) tarafından
Amin inşallah canım 2 dogumum da orda oldu gerçekten kapsamlı bir hastane
(224 puan) tarafından
Asıl orası direk öldürüyor ben kızımda gittim kordonunda genişleme vardı kaybedebilirsin dedi 3 hafta sonra gittim baktılar ne için geldin diye sordu söylüyorum hayır öyle bişey görmüyorum dediler şaka gibi 3 hafta öldüm resmen stresten
(2,733 puan) tarafından
Sana doktor denk gelmemiştir prinatoliji bölümünde de yattım doğumu da orda yaptim memnun kaldım canim
tarafından
Goztepe profesör şehir hastanesine git
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Başka doktora da görün bence canım
(2,733 puan) tarafından
Oyle yapacağım canim sagol
0 oy
(428 puan) tarafından
Riskli bir durum tabiki ama başka doktorlarla da görüşmelisin 
(2,733 puan) tarafından
Oyle yapacağım üniversiteye gitmeyi düşünüyorum
(428 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(1,951 puan) tarafından
Canım üzülme bu durumlarda bir doktora baglı kalma sakın 
(2,733 puan) tarafından
Sagol canim allah razi olsun
0 oy
(7,244 puan) tarafından
Kesinlikle başka Dr a görün bende ilk gittiğimin aklına uysam alacaktı bebeği elhamdülillah kızım 4 yaşına girecek bir sıkıntı olmadı 
(2,733 puan) tarafından
Allah bağışlasın
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Birkaç doktorla görüş. Hepsi aynı şeyi söylerse o zaman verirsin kararını
(2,733 puan) tarafından
Görüşeceğim tabiki ama kararimin degismeyeceginden eminim ben yapamam
0 oy
(4,478 puan) tarafından
Tek doktorla kalma iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Benimde arkadaşım 1.5 sene sonra hamile kaldı o da size benzer bir durum yaşadı şuan çok sağlıkli bir kızı var 
(2,733 puan) tarafından
Allah bağışlasın insallah
(4,478 puan) tarafından
Amin canım, üniversite hastanesine git arkadaşım oraya gitmiş
0 oy
(22 puan) tarafından
Bir kaç gün geçsin farklı bir doktora daha görün 
(2,733 puan) tarafından
Evet öyle yapacağım sagol canim
0 oy
(10,180 puan) tarafından
1 buçuk sene önce sezeryan olmuşsun keşke biraz daha bekleseydin 3 sene dolsaydi böyle sorunla karşılaşmazdin ama yapacak bir şey olan olmuş artık Rabbim yardımcın olsun 
(2,733 puan) tarafından
Gulum spralle kaldım
(10,180 puan) tarafından
Çok var spral ile kalan hiç duymadinuz mı ondan takmadım güvenmiyorum onada Gabi spral artı geri çekilme kondom daha güvenli oluyi ama ben spral ile yapamam kayar diye korkarım
0 oy
(742 puan) tarafından
Baska doktorlara git canim tek birisini dinleme özele falan da git ondan sonra karar verirsin Hayırlısı neyse o olsun 
(2,733 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Tabi ki sağlık durumları kişiden kişiye değişiyor ama benimde arkadaşım da sezeryan oldu oğlu 18 aylıkken kızına hamile kaldı. Çok kez doktora gitti geldi ama sağlıkla kızını kucağına aldı. Başka doktora da görün canım. Tek doktorla kalma.
(2,733 puan) tarafından
Sagol canim öyle yapacağım allah razi olsun
0 oy
(478 puan) tarafından
Görümcemin 4. Sezeryanı olacaktı çok riskliydi ama yinede aldırmadi şuan çok şükür maşallah öyle güzel bir oğlu varki. Maşallah 10 aylık falan oldu. Doğumu yaklaştıkca sezeyan yeri inceliyordu doktor doğumun çok zor olur dedi ama yinede dinlemedi.

Bence başka doktorlarda görün derim 
(2,733 puan) tarafından
Allah bağışlasın canim evet gideceğim farklı doktorlara
0 oy
(3,099 puan) tarafından
Bence başka doktora da görün hatta bir kaç doktordan fikir al. Hepsi aynı şeyi söylerse kendini riske atmamalısın. Eğer durum böyleyse hem karnındaki hem kucağındaki çocuğunu annesiz bırakmış olacaksın. İyi düşünmek lazım çok zor bir karar çok zor bir durum evet ama sen hayatta olmayınca o bebekler anne sevgisini tadamayacak. Belki ömür boyu vicdan azabi çekecekler. Bizim yüzümüzden diye. Yani herkes açısından etraflıca düşünmen lazım.
(2,733 puan) tarafından
Birkaç doktora gideceğim ama kararimin değişeceğini düşünmüyorum teşekkür ederim canım
0 oy
(748 puan) tarafından
Ufak bir şeyde bile hemen al diyorlar başka doktora daha gözuk o kadar duyuyoruz Daha yaşına girmeden gebe kalan sezeryan olupra  kendini üzme Allah'ın dediği olur sen rahat ol Allah bir sekilde vesile olur bebeğine sanada 
(2,733 puan) tarafından
Insallah canim allah razi olsun
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Banada dediler bebegin esi dikis bolgesine yapismis vs vs Allaha guvendim sorunsuz doğurdum hamdolsun.

Bazen cihazlar yanlis gosterebilir baska bir doktora daha gorun ama onceki doktor boyle boyle soyledi deme bakalim aynisini diyecekmi
(2,733 puan) tarafından
Cok sukur allah bagislasin
0 oy
(5,527 puan) tarafından
Düz kadın doguma degil perinotolga git riskli gebelik takibi yapiyor onlar eger riskliyse gebeligin o takip etsin
(2,733 puan) tarafından
Randevu almaya çalışıyorum bakalım
0 oy
(524 puan) tarafından
Doktorlar çok acımasızca konuşabiliyor başka doktora git dua et bana da kanamam var diye yasmazsa üzülme fln dedi çok şükür elhamdülillah dogurdum 7.5 aylık simdi
(2,733 puan) tarafından
Allah bağışlasın canim
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Kimseye güvenme o çocuğu ölsen dahi doğur. Rabbim vermiş. Rabbim alır.
(2,733 puan) tarafından
Aynen öyle düşünüyorum bende
0 oy
(1,977 puan) tarafından
Ben kızımdan 10 ay sonra oğluma hamile kaldım son 2 ay zorladı beni iç dikişlerim açıldığı için acil doğuma aldılar çok şükür oğlum 3 yaşına girecek şimdi korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz 
0 oy
(184 puan) tarafından
Kesinlikle baska doktora git bazi doktorlar artik yanlismi goruyo yoksa kafasina goremi davraniyo bil.iyorum ama cok yanlis seyler soyleyebiliyolar en azindan 3 4 doktora git derim ayni sehirde olsaydik kesinlikle onerebilecegim bi doktor vardi 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 887 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,100 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimdogdu (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 414 göst.
26 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Npp (344 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 201 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,721 soru

12,394,514 cevap

44,065 kullanıcı

Kategoriler

...