0 oy
1,155 göst.
Diğer kategorisinde (2,733 puan) tarafından
Merhaba kizlar bebeğim 6+3haftalik kalp atışını bugün duydum fakat sorun şu doktor çok olumsuz konuştu benim için son sezeryanim 1.5 sene önce oldu bebeğim dikislerimin yok yakınına konuçlanmış sana zarar verecek karnın büyüdükçe dedi kürtaj olman lazım dedi çok moralimi bozdu doktora kalp atışını bile duydum nasil kıyarım ben biraz düşünmek istiyorum dedim aldırmam aldiramam kıyamam aslaa ama moral olarak çöktüm hata ölebilirsin bile dedi ama ben bebegimden vazgeçmem size içimi dökmek istedim sadece hakkınızı helal edin 

31 Cevaplar

0 oy
(103 puan) tarafından
Benim ilk bebegim 4 aylikken hamile kaldim. Bnde sezeryan yaptim. Dikislerime hic bsey olmadi nolacakmis? Baska doktora gorun aldirma hc bsey olmaz her sezeryanli bebekmi aldiriyir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mutlaka birkaç doktorla daha görüş en az 3 doktor da ayni şeyi  derse o zaman eşinle konuşur karar verirsiniz tek doktora bağlı kalmayın. Sen ölsem vazgeçmem diyorsun ama geride bırakacagin çocuğunu da düşün ona göre karar ver ben olsam keisnlikle baska kişilere görünürdum 
(2,733 puan) tarafından
Görünecegim canim allah razi olsun
0 oy
tarafından
Canım bence doktorunu değiştir Allahın izniyle hicbisey olmaz 
0 oy
(366 puan) tarafından
Aldırma sakın başka doktorlara git millet üst üste Doğum yapıyor ne olmuş sanki 
0 oy
(7,289 puan) tarafından
Cnm bişey sormak istiyorum son sezeryan hakkınızı 1,5 yıl önce yaşamış olmanıza rağmen neden çok iyi derecede korunmadiniz ki 1,5 yıl içinde tekrar gebe kaldınız çok üzüldüm şimdi bebeğe...o zmn önlem almış olsaydınız şuan acı çekiyor ve ikilemde kalmış olmazdiniz Allah hayırlısını nasip etsin...
0 oy
(3,335 puan) tarafından
5. Bebek mi olucak canım bu. 4 tane sezeryanlamı oldu şimdi . 

Benim kuzenim 40 ı çıktı tekrar hamile kaldı sezeryanla olmuştu doktorlar çok sıkı sıkıntı yaşarsın demişlerdi ama dinlemedi hiç sıkıntı yaşamadı şükür sağlıcakla kucağına aldı.inşallah sende alırsın sıkıntı yaşamadan
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Benım ablam üst üste 6tane doğurdu bence başka bı doktorada gozukun
0 oy
(2,861 puan) tarafından
Bende kızıma hamileyken buharaya gttim dokto başka yere gideceğimi anladı.bebegimde olmayan şeyleri çıkardı araştırmada Ömer Erkan yapca ya gittim hayretler içinde beni dinledi snra kizima ultrasonda gördü dedi bnda hiç bişe yok doğduğunda yanına götür çok şükür sağlıkla aldım kziimi sende o doktora git 
0 oy
(3,192 puan) tarafından
5 yılda 3 sezeryan doğum yaptım. Son bebeğimde buna benzer büyük bir rahatsızlık yaşadım. Doktorlar 23 haftalık iken çocuğumu almak istediler. İzin vermedim. Hastanede yattım o dönemde ölüm riskim rahim alınması riskim vardı. Vadem yetti ise ben o masa da da vefat ederim demiştim iyi kötü 33 haftaya kadar dayandım. Bebeğim erken doğdu. Şuan 1 yaşında bende oda sağlıklıyız Allah'a şükür
0 oy
tarafından
Başka doktora git kesinlikle. Bende oğluma hamileyken hep kanamalı geçti 8 haftalıkken kanamadan hastaneye yattım kürtaj yapacaklardi kalbi atan sağlam yavruma, Allah'tan saf gibi doktora emanet etmedik kendimizi çünkü ağrım yoktu kalbi atıyordu çıktık hastaneden sonra düşmezse erken doğar dediler. 38+4 de sağlıcakla doğdu çok şükür. Bir iki doktora asla güvenmem ve iyi ki güvenmedik.
0 oy
(3,437 puan) tarafından
Aa ne alaka yahu ben sezeryandan 2 sene sonra normal dogum yaptım hiç bisey olmaz allahin izniyle 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 889 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,106 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimdogdu (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 415 göst.
26 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Npp (344 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 203 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,268 soru

12,410,397 cevap

44,810 kullanıcı

Kategoriler

...