0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (366 puan) tarafından
Hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bebelerle uğraşıyorum henüz yemek yapamadım ne yemeği yapacam diye düşünüyorum malum :(((

12 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Bugün kızımın gösterisi vardı ordan geldik ailecek biraz uyumusuz :)) şimdi küçük kızımı tekrar sallıyorum sonra kalkıp yemek hazırlayacağım 
-Reklam-
0 oy
(20,448 puan) tarafından
Yemek başında pişmesini bekliyorum. 
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Sabahtan beri sokaktayız :) yeni eve girdik. Gündüz yarım saatlik girdik eve yemeklerimi yaptım çıktık yine sokağa. Şimdi totomu koydum koltuğa.
0 oy
(435 puan) tarafından

Valla ortalığı topladım kızlarımı yıkadım hiç dışarı da çıkmadık hava bugün güzeldi bi bulgur pilavı salata yapıcam ana yemek dünden kalan vardı sonra akşam rutinleri:)

0 oy
(1,089 puan) tarafından
Yemek yaptım hazır smdi biraz oturdum birazdan yeriz 

..
0 oy
(17,480 puan) tarafından
İyiyiz şükürler olsun. Hasta ziyaretine gitmiştim. Ordan gelir gelmez yemeğimi yaptım şimdi oturdum daha. Tavuk soslamistim sabah onu fırına attım yanına pilav salata yaptım 
0 oy
(2,003 puan) tarafından
Yarın annem gelecek temizlik yapacağız kolaylık olsun diye önden dolap içlerini falan temizledim yorulmuşum oturdum şimdi 
0 oy
tarafından
Kuru fasulye korili tavuk makarna salata yoğurt elhamdülillâh yedim şimdi uzandım dün full evi temizledim bugün parka vs çıktık ama çocuk hâlâ istiyor çıkalım ay n'olcak bu hâlimiz yâ 
0 oy
tarafından
Evi temizledim yemek sabah gozleme yapmıştım çok yapmışım akşam da onu yeriz bebemde uyudu yuvarlanıuorum ;)
0 oy
tarafından
Bu saat oldu kızım ağzına tek lokma atmadı 19 aylık moralim sıfır sıfır sıfır 
0 oy
(8,961 puan) tarafından
Annemdeyim ben canım 
0 oy
(409 puan) tarafından
Kaynanamlara geldim, çocuklar bahçede babaanneyle oynuyor bnde kayinbabamla içerde haber izliyoruz, yemege gelince de kavurma pilav yaptı kaynanam 

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 1,296 göst.
0 oy
23 cevap 539 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yusuf 427 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
3 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 497 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu