0 oy
563 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
Oğlum 6 kızım 2 yasinda hiç düşünmüyorum bazende bir tane olsami iki yil sonra fln diyorum sizce kaç çocuk ideal 

41 Cevaplar

0 oy
(11,455 puan) tarafından

Bakabilip güzel bir hayat sunabidigin kadar <3

-Reklam-
0 oy
(3,603 puan) tarafından
2 ideal ve şuan 2. Ciye hamileyim 
0 oy
(17,914 puan) tarafından
2 Ben birde de kalabilirim ama bence iki 
0 oy
(1,714 puan) tarafından
2 ideal hemde biri erkek biri kiz benimkiler aynen boyle ve ikiz gibiler cok zor olsada biri cok kucuk biri cok buyul değil birbirlerine yeterler umarım ileride niye bize kardes yapmadiniz demezler ajajsjsj
0 oy
(777 puan) tarafından
Bnce 2 tane ideal ama 3te olabilr tabi annenin psikolojisi, ruh hali ve maddi durum göz önüne alınarak 
0 oy
(677 puan) tarafından
Çocukluk tan belli hep 3 çocuğum olcak dermişim evlenin cede 

3 çocuk istedim şuan 3 çocuğuma hamileyim bir kızım Bir oğlum vardı iki kız 1 oğlum olcak artik
0 oy
(647 puan) tarafından
Evlenmeden önce 3 diyordum ama şu an 1 bile fazla geliyor. Kendine güvenen yapsın ama benim için 1
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Şu zamana göre 2 yeterli:)
0 oy
(780 puan) tarafından
İki tane ideal bence
0 oy
(417 puan) tarafından

Bekarken hep dört çocuğum olsun derdim. İki kız iki oğlan çok şükür dört çocuğum var ama, dördü de kız :Dbence aile yetebiliryirsa dört ideal. 

0 oy
(863 puan) tarafından
Oğlum 16 aylık ikinciyi son zamanlarda ister oldum ama oğlum ile çok zorlanıyorum eşim istemiyor ama cesaret lazım 30 yasindayim
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Oğlum 8 aylık o büyüdükten sonra bir tane daha olsa elimi öper alnıma koyarım 
0 oy
(2,183 puan) tarafından
O biraz maddiyat ve manevi olarak alakalı ben çok çocuk severm şükür maddiyatımız var 2 kendi çocugum var bir koruyucu aile olduk ordan gelecek tekrar hamilelik istemiyordum ve başvuru onaylandıktan sonra tekrar hamile kaldıgımı öğrendim psikolojik olarak iyiym maddiyat olarak da bakabilecegmz durumdayız
0 oy
(98 puan) tarafından
Bnce 3  ideal bizim 2 çocuğumuz var 3 . Gebeyim isteyerek oldu bence dünyanın en büyük mucizelerinden biri o doğum süreci yeniden doğmuş gibi olup bebeğini kucağına aliyosun duygulaniyosun Allah'ım  olmayanları da sevindirsin İnşallah 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Herkesin kapasitesi farklı ve gerçekten her şey yaşında iyi. Yaş geçtikçe çocuk bakmakta zorlaşıyor. Bana göre bu devir için bitane yeterli. Herkesin kardeşi olacak diye bir şart yok sonuçta. Maddi ve manevi çok zor oluyor. Hadi maddi açıdan geçtim ama manevi olarak onu bu devirin pis insanlarından korumak etmek çok zor geliyor.
0 oy
(693 puan) tarafından

Eşime kalsa 6-7 tane :D

Ohh çok şükür sezaryan oldum da 3 hakkım tek oluyor. Valla bende bazen diyorum kalabalık güzeldir. Evet şuan zor oluyor ama ilerde büyüyünce hepsi bir arada kardeşler yanyana bizde mutlu oluruz diyorum ama bazen de diyorum ki gençliğime yazık hepsini buyutene kadar yaşlanır giderim. Şuan 1 tane var Allah'ın izniyle 3 yaşında oldugunda 1 tane düşünüyoruz artık 4 yaşında olur aralarında 4 yaş gayet iyi . 

0 oy
(435 puan) tarafından
Kardeşsiz çocuk olmamalı ama şu an ki şartlarda dogurup karnını doyurmakta evebeynlik değil kaç sene sonrasını düşünmemiz gerekiyor.. O yüzden şu an 1 kızım var 2.5 yaşında ve 2. yi düşünmüyoruz. Çok şükür 1 evimiz var kızımıza okul hayatında ve sonrasında tam anlamı ile arkadasında durabiliriz yüzme dersğ dil kursu vs vs.. Ama 2.olsa hepsine aynı imkanı sağlayamayız bu ülke şartlarında o yüzden 2.yi düşünmüyoruz 
0 oy
(680 puan) tarafından

1 kız 1 erkek yeterli bence ikisinden de o duyguyu tatmış oluruz <3

0 oy
(5,322 puan) tarafından
Hayat sartları cok zor bu devirde en fazla 2 cocuk yeterli herseyine yetebilmek lazım maddi manevi eskiden doguruyorlarmis sadece karın doyurmayla cocuk buyutulmuyor ruhsal olarak da desteklemek lazım 
0 oy
(1,126 puan) tarafından

Doğu'da çok ki bizm aşiret çok çocuklu eski köyümüzde olanalri çok çocuğu var bizm aile eh işte ona göre az getirmiş annem ideal 2 kız 2 oğlan dozunda:):)benim ilk olcak ama tek çocuk olmaz nasip olursa 2ciyi isterim  eşimde diyor ilerde zman neyi gösterir bı ara diyordu bu yetrli sen çok cektin bunda bide baya bekekdik biz bu anı ama geçen diyor kızım tek kalamsin kardeşi olsun☺️ bu sartalrda zor çok çocuk heleki şehir yerinde her şeyin hayırlısı hayırlı evlat olsdunlarda sagliklari yerinde olsun 2 ideal bu devirde die düşünüyorum :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 133 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
7 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgaye (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgaye (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 415 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,068 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...