Bakabilip güzel bir hayat sunabidigin kadar
Bekarken hep dört çocuğum olsun derdim. İki kız iki oğlan çok şükür dört çocuğum var ama, dördü de kız bence aile yetebiliryirsa dört ideal.
Eşime kalsa 6-7 tane
Ohh çok şükür sezaryan oldum da 3 hakkım tek oluyor. Valla bende bazen diyorum kalabalık güzeldir. Evet şuan zor oluyor ama ilerde büyüyünce hepsi bir arada kardeşler yanyana bizde mutlu oluruz diyorum ama bazen de diyorum ki gençliğime yazık hepsini buyutene kadar yaşlanır giderim. Şuan 1 tane var Allah'ın izniyle 3 yaşında oldugunda 1 tane düşünüyoruz artık 4 yaşında olur aralarında 4 yaş gayet iyi .
1 kız 1 erkek yeterli bence ikisinden de o duyguyu tatmış oluruz
Doğu'da çok ki bizm aşiret çok çocuklu eski köyümüzde olanalri çok çocuğu var bizm aile eh işte ona göre az getirmiş annem ideal 2 kız 2 oğlan dozundabenim ilk olcak ama tek çocuk olmaz nasip olursa 2ciyi isterim eşimde diyor ilerde zman neyi gösterir bı ara diyordu bu yetrli sen çok cektin bunda bide baya bekekdik biz bu anı ama geçen diyor kızım tek kalamsin kardeşi olsun☺️ bu sartalrda zor çok çocuk heleki şehir yerinde her şeyin hayırlısı hayırlı evlat olsdunlarda sagliklari yerinde olsun 2 ideal bu devirde die düşünüyorum
1,495,769 soru
24,435,391 cevap
352,820 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın