0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (344 puan) tarafından
Sezaryen sonrası 3 ay geçti ve saçlarım aşırı derecede dökülmeye başladı. Saç derim kurudu ve kaşınıyor. Bebeğim huysuz olduğu için henüz doktora gidemedim. Aynı sorunu yaşayanlar ne zaman durdu dökülmeniz? Kel kalmam herhalde :) 

5 Cevaplar

0 oy
(3,769 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canımcim hamileyken ekstr asaclar cikiyormus doğumdan sonrada sadece onlar dökülürmüs yani kel kalmazsın tatlım bir kaç ay daha sürebilir 
(344 puan) tarafından
Sağ olasın canım Allah razı olsun ❤️ doktor multivitamini kesti geçen ay, bu ay böyle olunca birden korkuttu
-Reklam-
0 oy
(1,229 puan) tarafından
Vitaminlerin hepsi süte karışıyor bebeğe geçiyor vücut vitaminsiz kalınca dökülme yapar. Kızımda alnımin 2 tarafı açılmıştı zamanla dökülenler çıkmaya başladı normal yani canım 
(344 puan) tarafından
Sağ ol canım Allah razı olsun takviye alayım madem ben de
(1,229 puan) tarafından
Doktora danış daha sonra. Bol meyve sebze tuket kalsiyum al dikkat et geçici bu süreç
(344 puan) tarafından
Tabii tabii ilk fırsatta muayaneye gidip baktıracağım. Kalsiyum ve demir vermişti daha önce kullanıyorum. Ama bakalım ne eksik. Çok teşekkür ederim desteğin için ❤️
(1,229 puan) tarafından
Rica ederim canım sağlıkla kal☺️
0 oy
tarafından
Canım benimde aynı sekildeydi 7bucuk ay önce doğum yaptım Allah korusun kemoterapi görenlerin saçı dokulurya öyle tutam tutam geliyordu şükür bebeğim 6 aylıkken falan durdu şuan normal insanlar gibiyim hatta canlandi sacim :))
(344 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim de öyle şu an tutam tutam :) inşallah çabuk geçer benim de. Allah razı olsun desteğin için
tarafından
Geçer canım bende korktum bian hatta doktora gitcektim ben gidene kadar şükür normale döndü ❤️
(344 puan) tarafından
Ne güzel çok şükür darısı başıma canım❤️
tarafından
Amin canım ❤️
0 oy
(721 puan) tarafından

Aha kızm 2 yaşına girecek hâlâ dökülüyor. Hamileyken de dökülüyordu doğdu yine döküldü. Bi kaç hastalık geçirdim onlar da Sebep oldu döküldü. Şu an yine hamileyim avuç avuç dökülüyor. Kestim yine dökülüyor. İnşallah ben de kel kalmam :D

(344 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah korusun. Aşırı kansız ve vitaminsiz kaldığım zaman benim dökülmüştü yıllar önce ama hamileyken hiç dökülmüyordu. Multivitamini bıraktım 1 ay önce bu ay tutam tutam elime geliyor evin her yeri eşyalar bebeğin sırtından bezinden bile saçım çıkıyor :) iyi olursun inşallah ama değerlerine baktırıp ona göre takviye al istersen
(721 puan) tarafından
Ay evet çocuğun vücudundan da çıkıyor şaka gibi fndnd
Değerlerim iyi alsında ama ben de bilmiyorum niye öyle
(344 puan) tarafından
Değişen hormonlar yüzündendir o halde
0 oy
(5,389 puan) tarafından
Benimde aynen bu sekil saçık dökülüp  kaşınıyordu  aslında tüm vücudum  kaşınıyordu  doktor dökülmeye  karşı şampuan verdi şimdi yine dökülüyor  ama kaşıntı azaldi
(344 puan) tarafından
Ben daha önce cildiye doktorunun verdiği dökülme şampuanını kullanıyorum ama fayda etmiyor şu an. Daha önceden çok az dökülürdü. Gebelikte hiç dökülmedi. Bir haftadır tutam tutam gidiyor. Ben de fırsatı bulunca gideceğim inşallah doktora. Bana da yazsın vitamin ve şampuan. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok geçmiş olsun inşallah durur dökülmen de
(5,389 puan) tarafından
Banada vitamin ilacı verdi cnm kullanıyordum yan etki yapınca birakdim şampuanı tek kullaniyoruum  senden de Allah razı olsun cnm
(344 puan) tarafından
Yeterli olsun inşallah Rabbim şifa versin canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
13 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Kubb (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
13 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Kubb (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 336 göst.
26 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnsuuu (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.

410,929 soru

12,365,963 cevap

42,018 kullanıcı

Kategoriler

...