0 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde (3,696 puan) tarafından

Başlığa yazdım kızlar. Mesela bazen esimle konusurken maddi durumum beni zorlamasa sakin çocuklarım olsa 3 düşünürdüm ama sakin olmazsa max 2 yaparım diyorum. Tabii daha 1. Yi doğurmaya az kaldı nasıl olacak zamanla göreceğiz:D

39 Cevaplar

0 oy
(5,585 puan) tarafından
Oglum evi basimiza yikiyor esimin gözü korktu  2 tane yeter bize rabbim nasip eder insallah ama ben zaten 31 yasindayim 35 36 gibi hamile.kalsam 3.vakit kalmaz zaten gec evlendim 
(3,696 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım. Benim eşim de 34 olacak sene sonunda. O da yasim geçiyor çok ara vermesek mi dedi 2. İçin asla dedim. En az 5 yaş olsun aralarında doğduğu zaman. Kendimi biliyorum bakamam dedim üst üste. Bakana da maşallah vallahi saygım sonsuz
(5,585 puan) tarafından
Bizde 2. Icin 5 6 yil sonra dusunuyoruz canım sabirları cok olmasi lazım ikisi yas araligi yakin olunca bazen tek cocukla aglicak kivama geliyor evden cikamiyorum bir yere gidemiyorm
(3,696 puan) tarafından
Arkadaşım bazen oğluyla geliyor, 4 yaşında çocuk. Çokta severim çocukları. Onu lavaboya götürüyorum, giydiriyorum yemeğini yediriyorum vs. Geçen nefes nefese kaldım dedim hem hamilelik hem çocuk gerçekten cok zor bugün daha iyi anladım diye düşündüm
-Reklam-
0 oy
(2,504 puan) tarafından

Sakinlik değilde büyüyünce koruyabilecek mıyız diye endişeleniyorum malum devir çok kötü :(

(3,696 puan) tarafından
Haklısın canım. Gerçekten bu zamanda komşuya güvenemiyorsun
0 oy
(14,923 puan) tarafından
yattığı yerden kalkmasalar bile 2 tane yeter bence şimdi 2 . hamileyim 
(3,696 puan) tarafından
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım ❤️
(14,923 puan) tarafından
amin ❤
0 oy
(2,003 puan) tarafından
2 çocuk her yönden çoktur az değildir ben böyle düşünüyorum 2. Oğlumun doğumuna az kaldı inşallah ondan sonra birdaha düşünmüyorum ben rabim isteyene nasip etsin inşallah 
(3,696 puan) tarafından
İnşallah canım benim, Allah bağışlasın inşallah ❤️
(2,003 puan) tarafından
Cümlemizinkini inşallah cnm ❤️
0 oy
tarafından
2 evladım var yeterli kızımı nasıl koruyacağım oğlumu nasıl koruyacağım yeterli Allah yar ve yardimci olursa eğer bana İslamiyet ehli anne baba sevgili helal yemesini öğretmeye çalışarak büyütmeye çalışacağım 
(3,696 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım. Hayırlısıyla büyüyüp budaklansinlar inşallah ❤️
tarafından
İnslalah canım
0 oy
tarafından
Şimciiiikkkk sözlerime şöyle başlıyayım hahshhddhhd :))) ilk oğlum beni hiç yormadı valla kendi halinde şuan 5 yasında hemen hemen her ihtiyacını görüyor işte birazcık dağınık okadar oda çocuk ama ben yine de asla ikinci yapmam diyordum ama 6 aylık ikinci oğluma hamileyim bu fena olacak gibi hissediyorum :))) 
(3,696 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Benim daha ilk karnımda ama durmuyor. Sanırım geliyor gelmekte olan. 34+3 bakalım ❤️
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Benim kızım sakindi diye ikinciye hamile kaldım 2 buçuk yaşında sendromlar filan mi oldu neyse artık dışarıda çok iyi de içeride sıkılıyor sürekli uğraş istiyor inşallah düzelir 
(3,696 puan) tarafından
İnşallah canım, tek ilacı zaman. Allah yardimcin olsun ❤️
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Annem ameliyat oldu beklenmedik şeyler gelişti ve yoğun bakıma alınıp entübe oldu 10 gün ne çektim bilmiyorum 8 kardeşiz hepimiz birlik olduk, kalbimiz aynı anda çarptı , göz yaşımız aynı anda döküldü gözümüzden. Annemi kim ziyaret edecek diye sabah akşam bolusturme derdine girdik bir kişi girse bile beş kişi kapıda bekledik çıkan birbirine sarılıp teselli buldu . Çok şükür rabbim bize bağışladı annemi şimdi evde her gelen yemeğini yaptı evinden bir kavanoz yemek koydu boş kalmadı evi ne kimsenin kendi evine sıkıntı oldu ne anneme. Velhasıl kardeş çok şey kerdes her şey onu anladım . Benim iki kızım var ikinci doğumdan sonra ne hamile kalmak ne doğurmak istiyorum ama yine de bir tane daha düşünmeden edemiyorum. Sonucu rabbim bilir tabi ama tek çocuk bana çok savunmasız geliyor ona haksızlık olarak geliyor .
(3,696 puan) tarafından
Allah annene tekrardan acil şifalar versin canım. Bu zamanda hala dayı teyze de boş. Biz 6 kardeşiz benim ikizim kaza geçirdi yaklaşık 7 senedir felçli daha 1 akrabamız el atmamjstir ilk birkaç ay birkaç kuzenim haricinde. Annem markete bile çıksa hemen işini halleder gelir. Evde hasta var diye. Evlendikten sonra bile hep ben de ilgilendim kısmet ya taşındım başka ülkeye 7 ay önce. Annem ve ablam ilgileniyor diğerleri de şansa başka ülkede ve şehirde ya da. Allah herkesin yardımcısı olsun canım
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Benim bir kızım bir oğlum var Allah'a şükür bence 2 tane yeterli çünkü ortalık çok kötü onları koruyup düzgün yetiştirmekte önemli ergenlik çok zor hele kızın 15 yaşında 3 yaşındaki oğlumdan daha çok yoruyor beni  3.düşünürdüm ama kızım çok yıpratıyor beni :)) 
(3,696 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım. Büyük ablamin bir oğlu 15 olacak diğeri de 13 e girecek az kaldı. Küçükken bu kadar zorlanmadim diye hep söyleniyor 2 ergen erkek çocuğu. :D zor gerçekten zor. Büyüdükçe dertleri de büyüyor der hep
(1,108 puan) tarafından
Öyle çünkü tripleri sinirleri bitmiyor hep alttan almaya çalışıyorum en son ni tartıştık yolarım seni dedim ben seni yolarsam görürsün dedi güler misin ağlar mısın o yüzden biran önce büyüsün ergenliği bitsin istiyorum ama hep derki iyi ki sen benim annemsin bu lafına herşeyi unutuyorum
(3,696 puan) tarafından
Kız çocuğu canım. Annenin kıymetini bilir onun arkadaşı olur. Bu ergenlik aynı hamilelik gibi hormonlar tavan. Tez zamanda atlatsin etkilerini ❤️
0 oy
(363 puan) tarafından
Bazen yapsammi diyorum ikinciyi yok anam allahim olmayanlara versin hele esinde yardımcı olmuosa hersey senin uzerindeyse tok bana bir gram olmaz
(3,696 puan) tarafından
Ablamin kızı 3 yaşına girecek haziran ortasında. Allah bağışlasın 5 çocuğa beden parkta bile hiç durmadan koşar arkasından spor yaparsın bozar dağıtır döker vs. Ablam bazen cinnet geçiriyor. 2. Yi istiyor ama kızım kreşe gitmeden uslanmadan asla Diyor. Geçen diyordu benim psikolojim bozuldu iyi değilim diye. Eşi bütün gün işte he geldi mi Allah var ablam keyif yapar eniştem sürekli arkasında olur dışarı çıkarır vs ama olan anneye oluyor zaten gün içinde hep
0 oy
(20,673 puan) tarafından
Sakin çocuk kimde var acaba onu merak ettm
(3,696 puan) tarafından
Valla yeğenlerim genel olarak hareketliler hatta 2 tanesi arşa ulaşmış ama 2 yeğenim de doğduğunda bile sesleri yoktu ver mamasını bırak besige aslaa sesleri çıkmazdı bir tanesi sabahtan akşama kadar besiginde kalırdı o yeğenim şu an 13 yaşında ama hala üşengeç ve yavaş:D
(20,673 puan) tarafından
:D çok şaşırdım benim hiç sakin çocuğum olmadıydı
(3,696 puan) tarafından
Kısmet bacım. Mesela küçük ablamin 3 arkadaşı da kız çocuğu oldu aynı zamanda. Aralarında sadece ablamin kızı düz duvara tırmanıyor onu gören soka giriyor:D geçen babam parka götürdü yarım saat sonra ablami aramış ablam diyor bir gittim babamın ağacın arkasında resmen saklanmış. Noldu baba demiş utanıyorum herkesten herkesin bisikletini almaya çalışıyor sadece koşuyor ve kadınların cekirdegine saldırdı zor aldık demiş gülmekten bayilacaktik babam sonra diyor ki asla tek başıma bir daha parka götürmem milletin cocugu güzel güzel oynuyor bizim ki sadece koşup milleti başımıza topluyor :D
(20,673 puan) tarafından
Al işte aynı benim üç numara rezil ****** ediyor ya kadınlar oturuyor ben peşinde malamat oluyorum parka gitmek eziyet ama hergünde gidiyoz djdjj
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Bende 3 çocuktan yanayım inşallah hayırlı sağlıklı olsunlar şu toplumda ne kadar güzel yetişir bilemiyorum ama.. kızım uslu bir çocuktu ikinciyi de istedim oğlum yetti 3 senedir evde kırılmayan kaybolmayan şey kalmadı canı sağolsun daha düşünmüyorum :D
(3,696 puan) tarafından
Haha Allah bağışlasın canım ben 2 den yanayım. Cok üst düzey her şey mükemmel olursa 3 düşünürüm o da bu zamanda çok zor
0 oy
(8,363 puan) tarafından
Şimdiki aklım olsa 1 tane yeter di usluda olsa aman amana tü tü
(3,696 puan) tarafından
Haha canım Allah bağışlasın. Olmuş artık sağlıkla büyüsünler ❤️ ben 2 tane istiyorum şu an 26 yim doğsun inşallah diğeri kaza kurşunu olmazsak anca 4 5 sene sonra düşünürüm inşallah
0 oy
(98 puan) tarafından
Bı kız bı oğlan annesiyim 3. Yolda istedik oldu Allah'ım acılarını göstermesin bizlere Allah'ım hepsinin rızkını bereketini ayrı veriyo çocuk doğurmak la maddi durumun aynı şey olduğunu düşünmüyorum  ayrıca çocuklarım da uysal tabi ilki oglandi kolik bı bebekti olur olmaz herşeye ağlardi şuan çok akıllı zeki masallh kardesiyle oynuyolar tabiki zor yönü de var bazen anlasmiyolar ama bu da hayatın kanunu hep iyi gecicek diye bişey yok rabbim önce sağlık snra yollarını açık etsin inşallah 
(3,696 puan) tarafından
Öncelikle manevi olarak yetebilecegini insan düşünse maddi durumu da elverişli olsa cocuk iyidir. Çok hem de ❤️ sağlıkla alın kucağınıza inşallah
(98 puan) tarafından
Amin canm sizde sağlıkla alın kucağınıza  ♥️
0 oy
(3,175 puan) tarafından
Valla her hamilelik bir değil her çocuğun huyu farlı bnde 2 tane var yeter :/
(3,696 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım. Haklısın ❤️
(3,175 puan) tarafından
Amin cümlemizin :)
0 oy
(571 puan) tarafından
3 kızım var .Hepsinin huyu aynı değil tabiki.Ama korkularımız ikide olsa,birde olsa olacak çünkü devir çok değişti malum.Ama olmuşsada vardır bir hayır inancındayım.Allah bir sabrınıda veriyor, maddi ,manevi desteğini de ...Allah'ım olmayanların yüzünü güldürsün inşallah 
(3,696 puan) tarafından
Amin canım benim. Olana sağlık versin. Olmayana da evlat nasip etsin inşallah. Devir çok değişti insan korkuyla yaşıyor gerçekten ❤️
0 oy
(3,447 puan) tarafından
Bende 3 isterdim ama şu anda 1 kızım var Allah sağlık versin 2 bucuk yasinda anca bi iki sene sonra düşünüyorum oğlum olursa gerisi gelir mi pek sanmıyorum 
(3,696 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah hayırlısıyla ❤️
(3,447 puan) tarafından
Amin cümlemizin
0 oy
(874 puan) tarafından
Maddi durumum daha iyi olsa 2dusunurdum ama şu anda düşünemiyorum hayat çok pahalı çocuk yapmak lüks oldu 
(3,696 puan) tarafından
Gerçekten maddi manevi cok zor oldu şartlar ❤️
0 oy
(2,079 puan) tarafından
Benim oğlum kolay bir bebekti ağladığını pek bilmem uykucunun teki. Mızmız bir çocuk değil. Yemeğini de yer. O yüzden o büyümeden hemen 2.yi yaptım hamileyim. Eğer şimdi yapmasak bir daha yapamazmışım. Birlikte büyürler artık 
(3,696 puan) tarafından
Rabbim hayırlı ömürler versin canım ikisine de. O da inşallah sakin olur ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 156 göst.
0 oy
61 cevap 1,307 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 507 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy