0 oy
299 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,505 puan) tarafından
Bu çocuk kafayı yedircek bana ya hiç birşey yemiyor kızlar fikir verin ne yapabilirim nasıl iştah açabilirim Dr. Gittik kansızlık çıktı Akdeniz anemisi var ilaç verdi ama hiç düzelme yok aksine daha kötü yemiyor öğlen ne yedircem bilmiyorum hiç sevdiği birşey yok kullandiginiz bu kesinlikle iştah açar dediğiniz formül var mi

7 Cevaplar

0 oy
(1,505 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

ogle yemeği bu kadar yedi az değil mi kızlar bilmiyorum ilk çocuğum buna bile şok oldum normalde 2-3 kaşık alır bırakır. Az mı sizce ya çok takar oldum
(2,734 puan) tarafından
Kız daha ne yesin. 2 yaşında çocuk midesi ne ki. Kızım onu yese yatıp kalkıp dua ederim ve yanında yoğurt. Süt ürünlerini asla tüketmez. Tabağa iki kaşık koysam yemek kaşığın ucu ile bakar onu da tükürür. 2 yaş sendormu canım. Yine iyi yemiş.
(1,505 puan) tarafından
Bende şaşırdım ilk defa böyle yedi akşam yemedi ama ya
-Reklam-
0 oy
(11,100 puan) tarafından
Valla bizde öyleydik hiç yemezdi hiç dediğim gerçekten hiç. Sonra hasta oldu adenovirüs arkasından rotavirüs 1.5 hafta hastanede yattık. Doktor zinco yazmış birde raporlu sütlere başladık. Zinco iyi geldi kimisine yaramıyormuş. Çocuk açım diye beynimi yiyor Allahım yiyen çocuk ne güzelmiş dedim. 
(473 puan) tarafından
Bu zinco gaz için kullanılan ilaç mı acaba
(11,100 puan) tarafından
Yok çinko şurubu zinco
(473 puan) tarafından
Varsa fotoraf falan atabilir misin
(11,100 puan) tarafından
Kız bildiğin zinco işte sağlık ocakları da yazar onu devlet karşılıyor
(473 puan) tarafından
Ay tamam bari yazdırayım teşekkür
0 oy
(406 puan) tarafından
Valla kan tahlilleri normal çıkıyor 5 6 ayda bir düzenli yaptırıyorum 1 yaşını geçince iştahsızlık bi başladı düzelmedi hala şu an 31 aylık hala aynı. İştah açan bişey bulamadım ama ocean multi vitaminlerle kan değerlerini normal düzeyde tutmaya çalışıyorum 
(1,505 puan) tarafından
Demiri çok düşük değil 1-2 rakam sadece
(406 puan) tarafından
O zaman muhtemelen sizin de ondan dolayı değil inşallah yer ne diyim ben çözüm bulamadım umarım siz bulursunız
(1,505 puan) tarafından
Sanırım bu bir dönem herkeste aynı durum
(406 puan) tarafından
1.5 yıldır bu süreci aşamıyorum :)
(1,505 puan) tarafından
İnşallah duzelirler ya
0 oy
(128 puan) tarafından
Canım bize hünnap keçiboynuzu özü çok iyi geldi sabahları aç karnina veriyorum demir eksikliği de iştah kaybı yapabiliyo hem istahina hem demirine iyi geliyo mesela demir eksikliği vardı oglumda düzenli olarak 3 ay kullandım gittim baktırdım düzelmişti değerleri bide üzüm çekirdeği ekstresi diye bitkisel bir şurup var yemeyen çocuklar için onu da dene mutlaka kuzenimde ise yaramıştı 
(1,505 puan) tarafından
Nereden temin edebilirim acaba
(128 puan) tarafından
Ben marketlerden alıyorum keçiboynuzu özünü hünnap markasi üzüm çekirdeği ekstresi de eczaneden alabilirsiniz internette de oluyo böyle şeyler ama ben guvenmedigim için tercih etmiyorum sahte ürün dolu piyasalarda
(1,505 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun eczaneye bir sorayim bakalım
(128 puan) tarafından
Rica ederim canim
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Bulursan bana da haber ver 

Ağustosta 3 yaş olacak ağzına hiçbir şey sürmüyor hiç sevdiği yediği istediği bir şey yok 
(1,505 puan) tarafından
Kilosu nasıl peki bizimki 2 yaş 10 kilo kafayı yicem ya
(1,788 puan) tarafından
13 kilo doktor boydan kilosu var yoksa çok zayıf dedi tabi en son 7 ay önce tartıldı dahada zayıflamış şuna
(1,505 puan) tarafından
Ahh bu çocuklar ahh
0 oy
(714 puan) tarafından
2 yaş 2 haftalık 10 kilo salata suyuna ekmek banıp yiyor sadece oda çok aç olursa krep yaptım yarım yediyse ne mutlu Yorumlarda gördüm zinko bize de sürekli yazıyor dr ama içerde çıkarıyor hiç sevmiyor oğlum ama etkili Dr sorun kullanın deneyin en azından babası içiriyor oyun şeklinde krepi agzına sürmezdş az faydası oluyor galiba Zayıf kan değeri düşük diye polivit kan ilacı zinko bide d vitamini kullanıyorum balık yagını da sorarak veriyorum Dr ye YEMEYEN ÇOCUK DÜNYANIN en zor işiymiş:'(
(714 puan) tarafından
12 bir olunca ancak kahvaltı yapıyor yumurta yemiyor bir buçuk yaş sonrası sıfır :((
(1,505 puan) tarafından
Halimize bin şükür desene biz 9 da bitirmiş oluruz kahvaltı faslını öğlen uykuya geçince süt içiyor öğle yemeği çok az yer uyanincada akşamda yemez az yer
(714 puan) tarafından
Keşke erken uyansa  ama uyanmıyor sonra kan ilacı verince hemen yemiyor derken q2 oluyor Rabbim sağlık versin başka bir şey diyemiyorum
İştah kınusuna gelince herkes sağlıklı olsun yer diyor anne yüregi bir lokma da ye'se keşke diye ugraşıyor
(1,505 puan) tarafından
Kan ilacını ben akşam yemeginden sonra veriyorum sizde öyle deneyin gerçekten öyle dün 1 lokma yedin diye şebek oldum karşısında
(714 puan) tarafından
Dr sabah emilimi iyi oluyor dedi
Ah annelik ah :)
0 oy
(5,101 puan) tarafından
Emiyor mu emiyorsa kes gecen persembe kestim bu hafta mama mama diye aglayip duruyor surekli birseyler yiyor biraz önce muzun posetini almis gelmis mama mama diye agladi gene 2 tane yedi bugun 3.yu vermedim artık 
(1,505 puan) tarafından
Yok canım ne emme ne mama yok günde 2 paket süt içer oda öğlen ve akşam
(5,101 puan) tarafından
O tok tutuyordur ogleni verme bir bakalim ne yapcak
(1,505 puan) tarafından
Uykuya geçerken içiyor bugün vermedim öğlen yine akşam yemeği az yedi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 154 göst.
20 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zelihaanne (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Lavanta... (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde polatzulal35 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 215 göst.
10 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,097 soru

12,105,601 cevap

36,425 kullanıcı

...