0 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,533 puan) tarafından

Yav Allahaskina bu ne böyle :ninja: ölüm gibi bişey ama kimse ölmüyo :'( kiz bu daha 3 ay sonra 4u doldurcak. Canıma okuyo resmen ya. Sizinkiler nasil Allahaskina. Vallahi ozellikle şu 20 gundur tasindigimizdan beri herseyi burnumdan getirmeye basladi. Tasinmada etkiledi sanirim

11 Cevaplar

0 oy
(2,428 puan) tarafından
Yok mu bu yolun sonunda ışık yaa :)) 2 yaşa hazırlanırken daha 4 de mi var :))
(2,428 puan) tarafından
Darısı bize inşallah:)
(5,976 puan) tarafından
ben 3 gun sonra yolu yariliyorm allahin izniyle:) 24 ay gitti 24 ay kaldi ya sabir allahim konuyu biliyorsun jet hiziyla veleddalin amin:)
(2,428 puan) tarafından
Ahahha e hadi inşallah:)) aman benim ilk aylar geçtiyse bunlar geçer inşallah beni bebekliginde yetiştirdi kızım sağolsun:)
(676 puan) tarafından
Korkutmayin öyle ya yok 2 yaş yok 4 yaş diye her çocuk farklıdır önce bunu bi anlayalım benim büyük kızımda sendrom felen yaşamadım ama şimdi küçük kızımda 2 yaş dibine kadar yaşıyorum
(2,428 puan) tarafından
Ben dayananikliyim canım benimkinin bir küçüklüğü vardı yemin ederim tımarhanelik oluyordum nerdeyse şimdiki haline bin şükür:))
-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından
Benim kız 5 yaş.Allah ım şükürler olsun geçti.Benim ki doğduğundan beri zordu.Daha birkaç aydır arkadaşlarla veya bahçe parkta,nerde ne yapıyor sürekli kontrol etmeden rahatça oturuyorum.Çok şükür güneşi gördüm.
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Kafayı yemek üzereyim. Oğlum durdan anlamaz hareketlerimizi taklit eder inatlaşır bir yetişkin gibi alay eder hale geldi. Sinirden oturup ağlıyorum artık. Ne oldu ise çabuk geçer umarım 
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Ooo felaket 2 yaş var bendede abuuuu canımı alıyo parktan gelirken kucağıma alıp getiriyorum bir cıyaklıyo bir cıyaklıyo herkes bize bakıyo 
(2,428 puan) tarafından
Birde evde ayakkabı ayakkabı diye parka gitmek için kendini yere atanı var :))
(20,453 puan) tarafından
Bizimki bide eve getiriyorum diye ayakkabıları çıkarıp firlatıyo xjxjdj
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Benim kizmla aynı yaştalar Eylül'de 4 olacak ama herşeye atlıyor mesela çöp dokuyorim ağlıyor ben dökecek şifona basyom yok ben basacam kumanda hele asla TV acamiyoruz illa o açacak hele biri zile basınca kapı çalınca ağlıyor açma çekyat üzerinde ziplayacam snra acacam ben acacam Dyor deli etmiş beni millet yanlış anlıyor iki saat niye kapıyı acmiyon dyor pis bir huy çıkarmış koltuktan ziplamadan kapı acamiyoruz illa o açacak 
0 oy
(3,927 puan) tarafından
2 yaşındayız bunu okumak hiç iyi olmadı. :(( şuan beni deli ediyor 4 yaşında huni takarım belli oldu
0 oy
tarafından
Melekkkkkk korkutma ulaaa
0 oy
tarafından
Valla benimkide öyle 3 Ay sonra 4 u doldurucak ama illallah ettirdi elektrik süpürgesinu çalıştırıyorum ben yapicam herşeyi ben yapicam diyor ya 
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Senin kız mı erkek mi. Benim oğlan babasıyla bir olup beni sinir ediyolar. Ay bı görsen  babasının yalakası. Anne babam haklı. Anne babama öyle deme. Anne babam babam babam. Ây fenalık geliyo. Arada şakanın dozunu kaçırdığı oluyo. Öyle küçük ergenlikleri de var. Bı de bı kaç gündür evde erkek çocuğu olduğunu hissetmeye başladım. Devamlı biseyler.yemek istiyo. Anne sunu hazırla da yiyelim falan devamlı bu halde 
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Eşimi aradım bugun ömrümden 20 sene gitti bir günde haberin olsun dedim.o derece kızım cektiriyo bana hele bugün hele bugün aman allahimmm
0 oy
(8,079 puan) tarafından
Maalesef benim kızımda da bu aralar bir değişiklik var. Allah'ım hayra getirsin. Evlatlarımızın ahlakını güzelleştirsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 688 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Tompislerim (77 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,450 göst.
25 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gizliiiii (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 458 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aybikesaglam (264 puan) tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,723 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...