0 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
Yataktaydim sanki birden telefon çalma sesi geldi uzaktan aynı benim melodim birden irkildim sonra dedim cam açıktı dışarıdan gelmiştir ondan sonra biraz geçti sanki salonda biri göründü sonra korktum cami kapattım dua okudum sonra aradan 5 dakika geçti biri bacağıma dokundu eşim sandım elimi götürdüm eşimin eli hicbisekilde orda değildi çok korktum niye böyle oldum ben

4 Cevaplar

0 oy
(2,537 puan) tarafından
Bende bugün bişey yaşadım çok korktum ya ama benimki telefonla alakalı olabilir ama gerçek gibiydi okuyup duruom öğleden beri 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendi kendini korkutmussun. Bildiğin duaları oku. Bir şey olmaz. 
0 oy
(1 puan) tarafından

İster istemez okudum çok sağol gerçekten zaten gece fobim vardı eşimde gececi zaten ben yalnızım evde kimsem de yok ..uyku problemim vardı tam oldu ..:( gelde uyiyim şimdi of ya

(2,896 puan) tarafından
Aslında başlıkta belirtmiş keşke girmeseydiniz
(1 puan) tarafından
Merakcı Hatcee olduğum için  keşke olmasaydım visss viss sesler duyuyorum ***** ***** tövbe ya
(1 puan) tarafından
:DDDkafayı yemesem iyi
(2,896 puan) tarafından
Allah korusun canım ben öyle vesvese olunca ışıkları açarım dua ederim sonra uyuya kalırım
(1 puan) tarafından
Vallah ben sabah namazı kılarken gece tam böyle kılıyorum ışık söndü kalp  krizi geçirecektim sesli sesli dua ediyorum ki seytan gitsin diye sonra Işık geri açıldı iki gün arka arkaya olmuştu tam aynı saattlerde tesadüf olamaz
(2,896 puan) tarafından
Hafife almayın bence ya sorun soruşturun canım vesvese başka bişey bu dedipin bambaşka bişey
(1 puan) tarafından
Evet panik atak çok var böyle sanki birden birden olacak gibi bir his
Korkuyorum herseyden .. acaba şimdi bomba vs patlarmı veya birisi gelip ruh tarzında korkuturmu diye .. acaba birisi salonda koşarmı diye  korkuyorum napcam bilmiyorum
(2,896 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım pskolojik destek alabilirsin veya hocaya gidebilirsin sorup soruştur bence . 19 dk önce üye olmuşsun eşin felan varmı çocuk vs
(1 puan) tarafından
Eşim çalışıyor çocuk yok henüz amin Allah razı olsun
(2,896 puan) tarafından
Devamlı tek kaldığın içinde pskolojik olarak böyle düşünüp hiasediyor olabilirsin ışıkları aç bol bol dua et
(1 puan) tarafından
Telefonumun isigi açık sürekli teşekkür ederim ❤️❤️
0 oy
(2,896 puan) tarafından
Okurken bende korktum valla büyüklerinden yardım al bence canım sor soruştur 
(45 puan) tarafından
İlk defa böyle oldu
(2,896 puan) tarafından
Siz yinede bir sorun bence

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 546 göst.