İştahım çoook acık sadece Aklımda Fikrimde beynimde yemek geçiyor Bir türlü doyamıyorum doysam da bir saat sonra yine acıkıyorum yine yiyorum tıka basa yiyorum tıka basa yemezsem midemde böyle bir nokta kadar boşluk olduğunu hissettiğim an koşa koşa dolabının kapısını açıp boşluğu doldurmam gerekiyor deyip geri yiyorum yorum yorum yorum ama asla doymuyorum Aklımda Fikrimde ne yesem ne yesem var sadece o bez değilim sanırım psikolojik sebeplerden dolayı böyle oldum eskiden de böyle bir insan değildim son birkaç aydır bu haldeyim kilo almaya başladım alıyorum da bayrama kaynanama görümceme gideceğim Onlar çok kötü insanlar onlar ya da dombalak gibi oturmak istemiyorum bayrama kadar sıkı bir diyet yapalım ama diyetle olacak iş değil iştahımızı kontrol altına alacak bir ürün arayışındayım bazı karnıyarık otu tozu diye bir şey varmış galiba söyle karıştırıp içiyormuşsun midemde jel haline geliyormuş yer kaplıyormuş yani sana yemek yedirtmiyormuş bu tarz ürünler mesela krom diye bir takviye var kurum Şekeri de engellediği için canımız çekerli şeyler istemiyormuş bu tarz takviyelerden de destek almak istiyorum birlikte diyet yapmak isteyen varsa yazsın