0 oy
154 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından
Arkadaşlar 3 yaşında oğlum var asla puzzle yapmıyor parçayı bulamazsa fırlatıp atıyor aglıyor sen yap anne diyor bana sinir oluyor  farklı zamanlarda deniyorum ama asla sevmiyor bunu harflerş yerleştirmeyi seviyor kalıplara ama genel olarak bir şeyi yapamazsa kaldırıp atıyor ağlıyor ne yapmam lazım :(

5 Cevaplar

0 oy
(44 puan) tarafından
3 yasa girmek üzere olan kızım var asla asla etkinlik puzzle yapmıyor. Ne kadar cabalasamda istemiyor. Boyalar aldım defter dışında herşeyi boyuyor. Şu an aldı bir karton parçası yemek yapmaya çalışıyor mutfaktan geldi malzeme topladı onlarla oynamaya çalışıyor. Bende artık bıraktım kendi haline zamanla oyuncaklar ilgisini çeker heralde
(40 puan) tarafından
Benimki önceden yapardı 3 yaş ergenlik gibi ya resmen çok değişti ağlak hırçın bşr çocuk oldu
-Reklam-
0 oy
(5,527 puan) tarafından
Canim ilk zamanlar ozellikle yeni bi puzzle ise sen yap. Yani parcalari falan sen ver. Biz ilk 1 ay falan beraber yapiyoruz. Yoksa benimki de firlatip atiyo. Ogrenip ezberleyince anca kendisi oturup yapiyo.
(40 puan) tarafından
Deniyorum her yolu denedim sevemedi ama şunuu anlamıyorum tamam yapmak istemiyosun ama yapamadığın her şey için neden ağlıyorsun 3 yaşından sonra bir ağlaklık geldi resmen
(5,527 puan) tarafından
Benim ki yapamadigi seyler icin 1.5 yasindan beri agliyo :( artik cok onemsemiyorum. Olabilir istersen beraber yapalim ya da tekra yap diyorum . Bisey olmaz diyorum
(40 puan) tarafından
Aynısı yeminle sinir kriizi geçiriyor ya
0 oy
(29,111 puan) tarafından

Çokta gerekli değil belliki sevmiyor zorlamayin

(40 puan) tarafından
Pes ettim zaten ama yapamadığı her şeye ağlıyor :(
0 oy
(2,072 puan) tarafından

Oynamazsa oynamasın canım rahat ol :) bak ben eğitimciyim ama hiç umrumda değil biraz çocuğu rahat bırakmak lazım 

(40 puan) tarafından
Her şeyi ağlayarak yapması normal mi sürekli böyle önceden şarkılar söylerdik eğlenirdik şimdi bir ergen gibi bazen bana git anne burdan diyor :(
0 oy
(4,515 puan) tarafından
3 yaşa 2 ay kaldı. Oğlum bu zamana kadar bayılırdı kitap okusun, puzzle yapsın vs vs. Şu 1 aydır tek derdi sokakta olsun, koşsun zıplasın. Dönem dönem değişiyorlar normal, bırak istediğini yapsın.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tursusuyu (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 242 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 398 göst.
22 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 352 göst.