0 oy
983 göst.
Diğer kategorisinde (2,271 puan) tarafından
ben yeni taşındım kimseyi tanımıyorum,dün kapıda bi 40 yaşlarında falan bi abla ile öyle tanıştık ayakta biraz sohbet ettik, ondan sonra kızım mızmızlanmaya başladı bende abla eve gireyim de karnını doyurayim dedim tam kapıyı açtım, dur dedi bende geleyim de evini bi bakayım dedi, yani o anda ev müsait mı değil mı hiç bişey sormadan girdi , kızım ağlıyordu onunla uğraşırken kadın gitmiş yatak odasına falan bakıyor bende sinirlendim,  abla gel mutfak bu tarafta dedim , neyse geldi mutfağa falan bakıyor bi anda aa dolabın da ne güzelmiş ded bi anda açı verdi aa içi de genismis herseyiniz de var maşallah dedi. ne bileyim ben yeni tanıştığım birinin yatak odasına dolabına kadar açmam yani , bana biraz meraklı geldi öyle samimi olmak istiyorum. sabah kapıya geldi sana erik getirdim dedi , sağ ol teşekkür ederim abla dedim , kız napiyor falan dedi bende yeni uyandık kahvaltısını hazırlıyorum dedim öyle buyur falan demedim .

47 Cevaplar

0 oy
(4,186 puan) tarafından
Çok samimi olma canim, olursan çat kapı gelir. Dediğin gibi baya meraklı biriymiş uzak durmak en iyisi 
(2,271 puan) tarafından
bende o yüzden gel falan demek istemedim desem öyle sürekli çat kapı gelir
(4,186 puan) tarafından
İyi yapmışsın, nasıl aliştirirsan öyle gider.
-Reklam-
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Hicde ayıp olmamış ama benden sana tavsiye bu kadını evine alıştırma,çok samimi olma,belliki meraklı biri,bide zırt pırt ev ev gezen tiplere benziyor 
(2,271 puan) tarafından
evet canım belli ya tamam iyi biri olabilir de ben meraklı insanı hiç sevmem
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Bazılarına normal geliyor bazılarına değil bende sevmiyorum öyle şeyi yatak.odasina kimsenin girilmez buzdolabı açılmaz annem bana öyle öğretti kuzenimde bile yapmam bunları kaldiki ilk defa tanıştığım birine yani çok ayıp etmiş mesefeni koy derim yoksa evinden çıkmaz zırt port gelir 
(2,271 puan) tarafından
ayy inşallah gelmez bi daha ya yoksa mecbur buyur gel demek zorunda kalırım:((
(1,542 puan) tarafından
Kapıyı yarım aç içeri davet etme boşver hersefasinda davete gerek yok
0 oy
(44 puan) tarafından
Ne ayıbı ya bence az bile yqpmissin
(2,271 puan) tarafından
ayy iyii bari valla sabahtan beri düşünüyorum ayıp mı etmişim diye
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Bu komşu başına bela olur . Bence fazla yüz verme 

İyi yapmışın. 

Ev gezmesi olur bence sacmada dolabın içi ne alaka .
(2,271 puan) tarafından
ay bencede ya
0 oy
(1,157 puan) tarafından

Ben olsam abla ev müsait değil kusura bakma der almazdım. Bende yeni taşındım bi teyze çat kapı geldi  ses etmedim iki gün sonra yine çat kapı geldi niye gelmiyosun dedi bende ben kimseye gitmeyi sevmem İstanbul da komuslarmla gidip gelmezdik alışkanlık olmuş ne kimseye gidiyorum ne de birinin gelmesini bekliyorum dedim bidaha gelmedi kadın :D

(2,271 puan) tarafından
ay keşke bende başta öyle deseydim yaa
tarafından
Geç kalmış sayilmazsin hâlâ yapabilirsin boşver tamamen bağları keserse de kessin çünkü böyle biriyle sıkı fikı olmaktansa koca şehirde tek kalmak daha mantıklı
0 oy
(1,425 puan) tarafından
Bir tanede bende var öyle komşu geçen gün yine geldi kabul etmedim müsait değilim teyze dedim 60 yaş üstü ee 5 dk girdim kahve için çıkım dedi daha sonra teyze müsait değilim çocuk yeni uyandı yemek yedircem falan dedim gönderdim kadın girdimi içeri benimle konusyor ya gözü etrafı suzmede
(2,271 puan) tarafından
buddaa böyle ya gözü sürekli bişeylere bakıyor beni dinliyor mu dinlemiyor mu belli değil
0 oy
(4,272 puan) tarafından
O ne merak ben en yakın dostumun bile yatak odasına girmem bakmam mesela bı şey al der asla gidip almam asla 
(2,271 puan) tarafından
aynı bizde de öyle ya
(4,272 puan) tarafından
Çok yüz verme canım başına bela olur arinmaz
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Ne ayıbı canım onun yaptığı çok ayıp aslında,ne alaka yatak odası felan,benim de komşum var dengesizin biri kapıya geliyor hiç eve davet etmiyorum ayıp olsun umrumda bile değil yani 
(2,271 puan) tarafından
buda eminim tekrar gelecek ama ben hiç samimi olmak istemiyorum ya
0 oy
tarafından
O ne ve yatak odanda ne işi var koskoca kadın tobe bismillah dolabı açtığına bişey demem de herşeyin varmış ne alaka tobe tobe 
(2,271 puan) tarafından
vallaha ya ben kızımla uğraşırken kadın yatak odasına geziyormus okadar sinirlendim ki
tarafından
Ben hiç sevmem öyle şeyi bak evime gelen giden pek olmaz benim ayda yılda bi kaynanamlar annemler gelir sıklıkla kardeslerim gelirler daha hiç biri girmez odama bi kaç kez çocuk anne yani beşikte yatarken kayinbabam girdi tepkimi koydum şimdi önünden gecmiyo
0 oy
tarafından
Aman aman uzak dur bi tiplerden kardes bildigim komsum vardı evim dagınık oldugunda bile buyur ederdim lafımı etmez sonucta derdim ah ah arkamdan konusurmusta sonra haberim oldu 
(2,271 puan) tarafından
haklısın ya gereksiz samimiyete hiç gerek yok
0 oy
(592 puan) tarafından
Uzak dur bence canım Bismillah selam verip borçlu çıkmışsın zamanlı zamansız gelir hiç hoş olmaz bence baştan tavrını koy 
(2,271 puan) tarafından
bencede bi daha gelirse açmam yada eşim evde müsait değilim derim
(592 puan) tarafından
Kesinlikle canım uzak tut benim daha önceki evimde öyle biri vardı aman allah korusun evlerden ırak eşim evdeyken bile abi yabanci değil deyip girmek istedi ben sevmiyorum öyle şeyleri dedim en son eslerle birlikte oturup kalkmak hoş değil dedim zor savdim başımdan
0 oy
tarafından
Kadin dul mu .dulsa yandın onlar çok kıskanç oluyor
(2,271 puan) tarafından
vallah dul mu bilmiyorum
0 oy
(3,131 puan) tarafından
3 yıldır samimi komşularım var 2 tane oturur kalkarız ama daha birbirimizin yatak odası nasıl bilmeyiz hiç izinsiz buzdolabı felan açmayız. Bunlar izinsiz yapılmayacak şeyler heleki ilk tanışmada . İlk gün böyle yapan ilerde dahada özelini merak eder . Bence uzak dur canım 
(2,271 puan) tarafından
bencede yani geçen gorumcem zorla yatak odsina soktu beni gel de çocuğu burada uyut diye , bu hiç izin almadan bile dalmış odaya
0 oy
(344 puan) tarafından
Oha! Yatak odama akrabalarım gelince bakalım demedi hatta annem kardeşlerim bile ar eder girmemek için. Bozdolabını da başkasının evinde açmak ayıp diye öğretti ailemiz. Asıl ayıbı o kadın yapmış siz değil. Ben olsam bir daha evime sokmam böyle bir tipi, gerçi ben ilkinde de müsait değilim der yol verirdim. Bu zamanda kimin ne olduğu belli değil tanıdık bile hırsızlık yapıyor büyü yapıyor yabancının ne işi var evimde mahremimde. İyi biri olsa bir ikram getirir hayırlı olsun der tanıtır kendini ve önce kendi evine davet eder. 
(2,271 puan) tarafından
bende hayatımda böyle bi kadın görmedim ya inşallah gelmez bi daha
0 oy
(1,817 puan) tarafından
Hiç sevmediğim insan tipi. Ben böyle insanlarla sadece merhaba meraba asla samimi olmuyorum.samimi olduklarımla da bakiyorumki böyle Bi huyu var hemen belirli sınırımı çiziyorum. Çok samimi olma bence 
(2,271 puan) tarafından
bende artk mesafe koyarım gelirse de müsait değilim falan derim
0 oy
(629 puan) tarafından
Bugün onu yapan yarın neler yapmaz arana mesafe koymalisin kesinlikle
(2,271 puan) tarafından
öyle yapacağım canım
0 oy
(988 puan) tarafından
yatak odası dediğin yerde yuh dedim bn olsam o anda bile tepkimi koyardım.görümcemler ailem vs bile girince rahat edemiyorum bn öyle bana çok msjrem geliyor. kndimde ablamda kalırken o gel demedikçe yatsk odasıns girmem
(2,271 puan) tarafından
bende kimsenin yatak odasına girmem yaa
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Fazla yüz verme bn çok yüz verdm şimdi kurtulamiyorum ya ama kestim aykklarini biraz biraz 
0 oy
(4,025 puan) tarafından
Bi daha gorursen gormezden gel. Muhattap olma. Büyuk ihtimal dedikodu takimindan. Iceri girmek isterse abla biraz isim var de kapa direkt kapiyi. Ne bicim kadinmis o. 
(2,271 puan) tarafından
öyle yapacağım canım ya bende şaştım kaldim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 496 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 494 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kizilaslan (1,813 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu