0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (632 puan) tarafından
Kızlar 5 yaşında oğlum var kimseyle arkadaşlık yapmaz kimseyle oynamaz kendi başına saatlerce oynayabilir asla kimsenin ona dokunmasına müsade etmez biz bile ona dokununca hemen kaçma çabasında göz teması kurmuyor otizm değil bu arada neyse bugün okullarında karne günüydü karneden sonra okuldan dergisini almam gerekiyordu öğretmen tek gördü beni sizinle konuşabilir miyim filan dedi çocuğunu gozlemedik dönem boyunca hareketlerinde hiçbir değişiklik olmadı beni yanlış anlamazsan kardeşim pedagog ona danışsanız iyi edersiniz niçin hocam diye sorduğunda çocuğunuzda dokunamama hastalığı olabilir dedi tabii çeşitleri de olabilir dedi zaten bana çok mantıklı geldi ne bileyim çok üzüldüm yine de uzun oldu hakkınızı helal edin

7 Cevaplar

+1 oy
(1,854 puan) tarafından
Otizm olmadığını nerden biliyorsun daha önce götürdünüz mu pedegolaga
(632 puan) tarafından
Çocuk bana eşime ve aileme karsi asla öyle değil konuşur saatlerce dinleriz çok çok mantıklı bir çocuktur sadece dışarıya karşı böyle
(1,854 puan) tarafından
Anlıyorum seni de çocuğun otizm veya başka bir şey olduğunu sen ben öğretmen bilemez ki .bunun uzmanları var bir uzmandan yardım alsanız daha iyi yaşı ilerlemeden.
-Reklam-
0 oy
(10,130 puan) tarafından
E cnm neden bugüne kdr götürmedin yada götürdün mü ki..götür ne olacak ki 
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Canim otizmin cogu belirtisi var ki 
0 oy
(1,546 puan) tarafından

Piskiyatriye en son ne zaman gittiniz? 

Davranışları normal değil, atipik otizim tanisi almisti oğlum. 4bucuk yasinda yendik. Otizim olsa fark ederdiniz. Konduramayan normal olmayan davranislari bile normallestiren ailelerden değilseniz tabi.

Göz teması da yokmus konusmasi nasil?  Piskiyatriye gitmenizde fayda var en azindan iciniz rahatlar ne nedir bilirsiniz ❤️
0 oy
(1,005 puan) tarafından
İlk okuduğum da okula gitsin diyecektim ama gidiyormuş zaten bi çocuk psikiyatriyle görüşün geç olmadan 
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Okula gitmesine rağmen bunları yapıyorsa bence de bir pedagoga danışman gerekiyor ilk yazının başını okuduğumda okula gitmediğini evde vakit geçirdiğini düşündüm ama okula gitmesine rağmen bu sıkıntıları yaşıyorsa bence de hemen götürün dokunamama hastalığı diye bir şey duymadım ama dokunma hassasiyeti diye bir hastalık var ama onda da çocuk her şeye dokunamıyor mesela benim oğlum ıslak ve kirli olduğunu düşündüğü hiçbir şeye dokunmaz başkasının ona dokunmasına müsaade ediyor ama öyle sıkıntılarımız yok
0 oy
(310 puan) tarafından
Kaç yaşından beri böyle

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
10 cevap 183 göst.
0 oy
31 cevap 877 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy