0 oy
112 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (467 puan) tarafından
Oğlum 2.5 yaşında tuvalet eğitimine devam ediyoruz kendisi söylemez ben götürünce yapardı dün arkadaşla konuştuk benim kız yapmiyorda götürünce dedi ama kızı oğlundan 6 ay küçük bugün cocuk tuvalete gitmez oldu sadece 1 defa yaptı sandalyede oturup telefona bakıyordu çömelir pozisyona geçti ben anladım hadi annecim çişe  gidelim dedim no no dedi oturdu yine aynısını yapti hadi annem çişin geldi mi gel gidelim bende yapicam bak dedim aynısını yaptı sonra biraz kaçırdı yine inat etti çok ısrar ettim gidelim diye ama kaldiramadim bile oğlumu neden gitmiyorsun diye biraz sesim yükseldi oğlumda korkup ağladı sonra çok pişman oldum bende ağladım sarıldı bana tekrar bezini taktim bende normal mi böyle olması nasıl davranmam gerekiyor kendisine

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç gündür başladın bezi geri bagladiysan en az 2.3 gün tak yoksa inatlasiyor 

Bu arada bizimkide inat ediyor bazen yapmıyor geri ciksriyorum
(467 puan) tarafından
5. Gun cnm
tarafından
Çok erken canım sen götüreceksin sürekli hicmi söylemiyor
(467 puan) tarafından
Hiç soylemiyor cnm sadece comeliyor yaparken
-Reklam-
0 oy
(784 puan) tarafından
Olumlu şeyleri kimseyle paylaşmayın hele oglunuzla ilgili olanları 

Bnim oglum daha 1.5 yaşındayken öğrendi tuvalete gitmeyi başlarda tabi altına kacirmalari tuvalete gidene kadar üstüne yapması oldu sonra tam alıştı kendi söylüyordu tuvalete götürüyordu beni kaynanam görümcem telefonda konuşurken işte cok çabuk alıştı tuvaleti gelince hemen annesine koşuyor falan dedi  onun oğlu oğlumdan 1.5 2 yaş buyuk galiba hala tuvalet eğitimi vermemişti onlarda deniyordu galiba sürekli altına kaciriyor diye dert yandı o günden sonra yine altina kaçırmaya başladı oğlum   sonra çok şükür zamanla yine düzeldi 
(784 puan) tarafından
Biriiste inan şimdi oğlum 2.5 yaşına girecek şimdi bile olumlu bişey söylediğimde ertesi gün onun yapmamaya başlıyor kendi başına yemek yemek, kendi başına oyuncakları toplamak vs gibi
(467 puan) tarafından
Denicem cnm inşallah duzeliriz
(784 puan) tarafından
İnşallah pes etme senin ve oğlunun iyiliği için
Bide sizde de öyle oluyor mu bilmiyorum ama ben mesela adet olduğumda özellikte yazın ped kullanmakta çok rahatsz oluyorum bı an önce bitsin istiyorum bide oglumu düşündüm bu bana çok moral verdi
tarafından
Bizde 2. Kez başa döndük gerçekten epey zorlu bir surecmis
(784 puan) tarafından
Aynn hem çocuklar yipraniyo hem biz
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Benim kiz yapmiyor dedigini duymus olabilir mi arkadasinin? Bu zamanlarda kendi boyundaki cocuklar ne yapiyorsa yapmak istiyorlar. 

Bizimkinin tuvalet egitimi tamamdi. Sizin aylardaydi. Kendi ayina yakin bi kuzeni var onun bezlendigini fark etti. Bigun dedi Ben de buraya yaticam cis yapicam. Kuzeninin cisini yatip bezlenirken yaptigini dusunmus heralde.

Siz o yuzden tuvalet egitimli cocuklari konusun yaninda. 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 44 göst.
0 oy
0 cevap 29 göst.
5 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ummmeryem27 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 348 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
27 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu

413,458 soru

12,447,591 cevap

46,201 kullanıcı

Kategoriler

...