0 oy
542 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (335 puan) tarafından
Kızlar ben kocama onda  istediğim bi saç modelini isteyip duruyorum her kuaförden gelince aynı modelle çıkıp duruyor, şimdi yine mevzusu çıktı , dediki bizim her istediğimizi yapıyor mu sanıyorsun dedi . Ama eşimin hala benim dediğim modeli anlamadığını düşünüyorum. Ben de dedim ki birlikte gitsek ben adama anlatsam ne modeli olduğunu dedim, ne diyorsun sen dedi karşı çıktı, adım çıkar dedi: D kılıbık derlermiş, bu doğru mu cidden saçma bir teklif miydi benimki:D

12 Cevaplar

+5 oy
(7,438 puan) tarafından
Karşıdan karşıya geçerken de elinden tut bide aglamazsa şeker verirsin olurmu canım hiç koca adam 
(335 puan) tarafından
Olur canım başka şey de veririm yeter ki sen iste:D
-Reklam-
+2 oy
(2,239 puan) tarafından
Bacım erkek berberine mı gidecektin ne işin var orda kocamın dükkanı vardı hiç gitmedim ya
(335 puan) tarafından
Doğru aslında ama kalabalık olacağını düşünmedim hiç eşim deyince ben de istemedim afnsnns
+2 oy
(133,997 puan) tarafından

yani kocaman evli barli adamin esi gjdip sac modelumi tarif edecek berbere :D harbi sut bebesi diye dalga gecerler 3 yasinda cocuk olsa neysede

(335 puan) tarafından
Afjskdjdms
(7,273 puan) tarafından
Aha bu yorumun aynısını ben yazdım:)
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(7,273 puan) tarafından
Eşimin saçını makinayla kökten ben kesiyom:))))) berberi benim.
+1 oy
(1,263 puan) tarafından
Kız doğru diyor bizim Türk erkeği yani bizim kocalarımız bunu kilibiklik olarak sanıyor en iyisi resim ver eline göstersin bunu yap dıe. Aslında kilibiklik değil ama işte erkekler böyle düşünüyor
(335 puan) tarafından
Valla haklısın canımm
+1 oy
(532 puan) tarafından

Kız istediğin saç modeli internette varsa eşine göster berbere göstersin kılıbıkla ne alakası var :D

(335 puan) tarafından
Aynen haklısın canımm
+1 oy
(6,112 puan) tarafından

ayni mevzu bizdede oluuor. sac dedigin az havali hacimli durur. zaten keltoroş olmaya ramak kalmis. bide gidip asker gibi kisacik kestirio bende sinir oluyorum. karisik duruyomus. sanki saci varda uzayinca karisacak. :) uzayinca kelligin belli olmaz diyoeum hala anlamio yav:)

(335 puan) tarafından
Ahaahaha:)) ya ben de hep farklılık isteyen biriyim. Bazen biraz daha uzatıp ustunu bazen kısa kesmesini isteyebilirm:)
allahim benimkide uzatiyo ☹️☹️☹️
(7,273 puan) tarafından
:)) sevdoşum benimki de kele ramak kaldı çılgınlık yapıp saç ektirecekmis , bende ektirme saç filan yan gözle bakan olur diyom:DD
(6,112 puan) tarafından
ektirsin kiz nolcak. bende esime diyorumki ben senin yerinde olsam simdiye kadar ohiooo 40 kere sac ektirmistim bir saniye bile dusunmezdim diyorum. yav ne isim var oyle entel dantel islerle diyir.:) aksi gibi bende kocamin tam tersiyim nerde bir degisik bisey gorsem  orda ot gibi biterim aninda ne olursa olsun yapmam denemem lazim yani:)
+1 oy
(17,338 puan) tarafından
Kocanın haklı olması bir yana kadının erkek berberinde işi ne diye sorgularim ben olsam. 
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Eşin sonuna kadar haklı bence 
0 oy
(7,273 puan) tarafından

Kızma ama sanki eşini değilde çocuğunu berbere goturmusun gibi tuhaf olur ;) bide gidip saç stilini diyeceksin :D

(335 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(629 puan) tarafından
Boşuna demiyolar modeli belirlemek bizim elimizde değil berberin o günkü keyfine kalmış diye :)
(335 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(3,477 puan) tarafından
Bişey dicem niye taktın belliki eşin memnun olmasa becere bilirsen sen kes saçını
(335 puan) tarafından
Yok kız ben saç işine hiç giremem
0 oy
(452 puan) tarafından
Kiz allah seni napmasin gidip napican utanir adam aynisini kendinde dusun kocan kuafore gelip tarif ediyo herkezin icinde adam haklı valla 
(335 puan) tarafından
Aahahahha adjsnsnns

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 652 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,559 göst.
7 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde M. Nur (822 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,134 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 569 göst.
14 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde PrensimGeliyor (94 puan) tarafından soruldu

409,935 soru

12,325,393 cevap

39,083 kullanıcı

Kategoriler

...