0 oy
657 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,213 puan) tarafından
Kizlar az önce eşim kayınpedirim gilin yanında gürüntulu aradı bende kayınpederimin faturası ile ilgili müşteri hizmetleri ile kunuşuyordum telefonu o yüzden cevap vermedim başka odaya geçtim o sırada aradan 1 dakika geçmeden hemen  sesli aradı hemen cevap verdim ve kavga etti  benimle beni yine engeldi  ben dedim insanlık hali müsait olmaya bilirim dedim o zaman bende her aradığımda sende cevap ver hemen dedim diye hemen engeledi allah aşkınıza ben haksız mıyım 

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bunun neresi büyük kavga kız 
tarafından
Kaç yaşındasınız siz
(1,213 puan) tarafından
Ben 23 eşim 26
tarafından
Çok küçük de degildiniz aslında bunda büyütecek bişey yok canım eşin cocukluk yapmış sende yüz verme 10 gün sonra da arasa bile sen açma aklı başına gelsin benim eşimde öyleydi nişanlılık ve evliliğin ilk zamanlri aninda teefon açılacak 1 dk sonra geri dönme olmatacak istediği her an konuşabilecek müsait değilim desem bile üst üste arardı nisanliyken sabrettim daha olgunlaşmamış zamanla olur evlenince düzelir falan dedim evlendim hala aynı 2 aylık evliydim hamile kaldim baktım devam ediyo bi kere aradı geç açtım diye kızdı bende yüzüne kapattım ben hamileyim senin saçma sapan çocuk gibi hareketlerin için canımı sikipbebegimi uzemem ya sakinlesincecars ya da arama kendin bilirsin dedim kapattım eve geldi trip atiyo hiç umrumda olmadi aç mısın dedim yok dedi çay ister misin dedim yok dedi sen bilirsin dedim kendim yedim içtim gittim yattım baktı peşinde dolanmiyorum kendisi geldi yaklaştı uzatmadim bende sonra bi dahs yaptı bu sefer sebepsiz yere gergin davraniyo bişey mi oldu diyorum yok diyo ortada gerçekten bişey yok ne söylesem tersine cekiyo yanlış anliyo yine kapattım telefonu yüzüne asla umrumda olmadı sonra baktı ne eskisi gibi üzülüyorum ne başka bişey aklı başına geldi şimdi sıkıysa yapsin bi daha
(1,213 puan) tarafından
Ya inan bazen ben de hiç yazmam merka bile etmem ama engeli kaldırdığı zaman yine beni suçluyor bana diyor misal 7 gün mü benle kunuşmuyor 7 gündür aklım yeni mi başına geldi ve yine uzatıkça uzatıyor
tarafından
Yine konuşma o pişman olana kadar tepkini koru senin derdin ne çocuk musun sen de saçma sapan seyler için kavga cikariyosun sonra bi de üste cikiyosun de sen tepki koymazsan o daha çok yapar bunu
-Reklam-
+1 oy
(8,079 puan) tarafından
Çocukça hareketler ya. Bir dakika geç oluversin yani. Hey Allahım
(1,213 puan) tarafından
Yemin ederim artık dayanacak gücüm kalmadı şeytan diyor şimdi al çocukları çık evden ya durumu izah ettimde yok anlamiyor.    Şehir dışında bana diyor ben o telefonu çaldığım gibi cehenemin dibinde bile olsan cevap vereceksin ve şimdi her yerden engelemiş beni
(8,079 puan) tarafından
Ne denilir, bilemiyorum ama dua edebilirim. Allah yardımcın olsun
(1,213 puan) tarafından
Allah razı olsun
+1 oy
(797 puan) tarafından
Bahane aramış o kavgaya
(1,213 puan) tarafından
Bende aynısını söyledim kendisine ve beni engeledi
+1 oy
(1,213 puan) tarafından
Kizlar artık kafayı yiyecm artık ağlama bile halim kalmadi
+1 oy
(38 puan) tarafından
Öncelikle hiçbir zaman ağlama bak canım ben bir yıl boyunca ağladım baktım ki ya ben saf mıyım ağlıyorum artık ağlamıyorum ağzıma etseler de ağlamıyorum lafımı veriyorum onların etrafında dolaşmıyorum ta ki köpek gibi peşime gelene kadar benimkisi de gider 10 gün falan konuşması Allah belki var ya bir şey derdim ama boş ver merak etme tatlım Allah bize yaptıklarını bırakmaz onlara ne güzel bazı kızların evleneceğini Cennet olarak geçiyor bizler ise cehennem yazık senin yerinde olsa var ya hiç takmam bunu ay kız sen de onu engelle hiç de kaldırma engeli desin ki aa bu beni takmıyor Barış mı onda o senden peşine gelsin desin ki aa ne oldu buna bakımlarını süslen onu görmezden gel evden ben öyle yapıyorum 7 gün sonra kendisi köpek peşinden geliyor tabii ben de s**** gibi hemen affediyorum öyle olmamak gerek senin yerinde olsan engellerim onu sen bilirsin
(1,213 puan) tarafından
Yemin ederim bu Allah'ın cezası alla onun canını alsında artık bende kurtulayım hiç bir sekilde anlamıyor engelliyorum yok ne yaptıysam aynı en az benimle 10 gün boyunca kunuşmaz o bana cehenemi yaşatiyor yemin ederim artık aglamak için bile gücüm yok
(38 puan) tarafından
Allah kabul etmesin onlara
(1,213 puan) tarafından
Amin amin. Rabbim bizim ahimizi tek tek agizlarinda getirsin inşallah
0 oy
(676 puan) tarafından
Knk üzülme ya bosver eşin biraz çocukluk etmiş haksız yani ama olsun bosver uzatmayın hiç 
0 oy
tarafından
Allah seni şu adamdan kurtarsın 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Bence senin eşin de var biraz çocukça davranışlar hareketler iyi katlaniyorsun valla ne öyle küçük çocuklar gibi
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Engellemek nedir ya ergen mi senin eşin insanlık hali açamayabilirsin 
0 oy
(141 puan) tarafından
Allah size başka dert vermesin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,069 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 751 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 934 göst.
24 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,309 göst.
29 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Acelyaalparslan (394 puan) tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,743 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...