0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ayy yemin ederim artık beynim durdu iki yaş bı oğlum var çok seçici yemek yemiyor sütten kestim yemesi eskiye göre hafif düzeldi de işte herşey yemiyor kırmızı et yemiyor normal tavuk yeiyor bı svedigi makarna pulav cacık bu her gün her öğün yemek yapmak zorunda kalıyorum hep aynı şeyi de vermek istemiyorum arada eti pişirip suyuyla yapıyorum da vitamini alsın diye ama üzülüyorum da aklıma hiç bişey gelmiyo sizde durumlar nasıl kafayı yiycem 

3 Cevaplar

0 oy
(892 puan) tarafından
Benim de oğlum 2 yaşında. Şükür öyle seçici değil seçtiği bazı şeyler var o da sebze yemeği biliyorum artık neyi yiyip yemediğini. Ama bu aralar iştah yok ne yapsam yemiyor hep meyve yemek istiyor domates alıp yiyor öyle ısırarak. Pilavı çok severdi onu da yemez oldu eskisi gibi. Ben de üstüne gitmiyorum ne zaman yemek istese birsey veriyorum eline. 
tarafından
Ne güzel maşallah belki mevsimseldir olabilir arada öyle ama hep olunca insan bunalıma giriyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Al bendende o kadar bu yaz ayı haram oldu resmen çıldırıcam dün iyice çıldırdım heleki ağzına versem kıyameti koparıyor. Balık yağı demedinmi ben onu almak istiyorum bakalım ne olucak. 
tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah kurt gibi yemek nasip olsun onlara
(14,272 puan) tarafından
Eash fish oil nasıl canım bi bilgin var mı bunlar iştah mi aciyor
tarafından
Onuda öneriyor lar ama şöyle illa değil möllerde öneriyor lar. Ama bence iyi bir markanın hangisi olduğu farketmez bir balık yağını düzenli vermek lazım öyle deneyelim.
(14,272 puan) tarafından
Reklamlarda görüyor kızım şeker sanıyor galiba sürekli istiyor ama bilemedim canım o yüzden sordum belki tipine aldanıp yer diye düşündüm
0 oy
(14,272 puan) tarafından
Kızım var oda aynı çorbanın içindeki Maydanoz biber domatesi bile seçiyor et tavuk yok her öğün yumurta çorba 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 470 göst.
10 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 298 göst.
13 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 477 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 896 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde nisan cicegi (10,774 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,922 soru

23,699,882 cevap

311,596 kullanıcı

...