0 oy
71 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (909 puan) tarafından
Oğlum bikac gün sonra 16 aylık olacak emziremedim şuan sadece gunde bir kez akşam uykusundan önce içip uyuyor zorluğu yok ama yine de artık bıraktırmak istiyorum siz ne zaman biraktirdiniz ve ya nasıl ?  Yormadan yavas yavaş bıraktirmak istiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(909 puan) tarafından
Biberon dediğim bazen mama bazen inek sütü 
-Reklam-
0 oy
(454 puan) tarafından
Benimki su an 33aylik inek sütü içiyor biberonla hala biraktiramadim bardakla iç artık büyüdüm diyorum kriz geçiriyor hala biberonla içiyor 
(909 puan) tarafından
Benimm o kadar sabrım yok zaten başından beri emziremedim yeterince biberon mama yedek biberon termosta sıcak su  taşıdım bu işten iyice canım sıkıldı yeter diyorum
(454 puan) tarafından
Benimde öyle canım hiç emzirmedim sütüm yoktu bende çok sıkıldım ama mecbur veriyorum
(909 puan) tarafından
Canım öyle ama 33 aylık da artık az değil sen daha iyi bilirsin ama maşallah büyümüş
(454 puan) tarafından
Tabiki canım bende biraktirmaya çalışıyorum su siralar biraz zor olucak ama mecburum yemek yemesi lazım artik
(909 puan) tarafından
Aynen canım Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Şimdi bıraktır. İlerleyen dönemde bırakmaz istemez bizde 16 aylıktı bıraktık doktorum tam zamanu dedi benmkide 1 kere iciyodu mama gün içinde verdigimdede icmiyodu mamayida pek sevmiyodu 80 CC yi bile bitirmiyodu 
(909 puan) tarafından
Benimki çok seviyor ama ben de çok icirmiyorum yavaş yavaş azalttım ölçüyi şimdi 5 ve ya en fazla  6 ölçü içiyor uyumadan sadece ama.yeter bunu da birkasin biberon olayı son bulsun diyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde BirbalAnnesi (18,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
13 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 160 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,281 puan) tarafından soruldu

411,417 soru

12,384,693 cevap

43,446 kullanıcı

Kategoriler

...