Ben bu ay gebelik dusunuyorum adetime 7 gun var 3 4 gunden beri hafif mide bulantim var ara ara hafif oluyo cok.uykum geliyo sabah uyanmak.istemiyorum uyandiktan 2 3 saat sonra tekrar uykum geliyor aksamlari 9 10 gibi yinr uykum geliyor hatta suan bile gozlerim kapaniyo agirlik coktu sanki ustume normalde geceleri hic uyuyamam ama.3 4 gundrn beri yataga girmemle uykuya dalmam bir oluyo yemek yerken sofra da hersey tuaf kokuyo koku cakralarim acildi sanki belimin alt kismi kasik bolgem karnim cok sancillaniyor sag kasigimda daha yogun neyse dun erken gebelik testi yaptim bisey cikmadi gebelik olussa bukadat erken belirtiler yasanirmi ki ha belki mide bulantim psikolijik diye dusunuyrum ama mutfak bana kokuyo boyke yumurta kirdigimiz tabak sası kokar ya sofrada yemek yerken hersey oyle ama uyku komusunda normalde gunduz dahi hic uyuyamayan biriyim gunduz dahi uyuyorum firsat bulursam tabi nasil etsem bilemedim varmi ogrenmeden veya ogrenince ben erkenden boyle belirtiler yasadim diyen tecrubeliler
1,492,494 soru
24,386,735 cevap
349,045 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın