0 oy
69 göst.
Aile kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben bu ay gebelik dusunuyorum adetime 7 gun var 3 4 gunden beri hafif mide bulantim var ara ara hafif oluyo cok.uykum geliyo sabah uyanmak.istemiyorum uyandiktan 2 3 saat sonra tekrar uykum geliyor aksamlari 9 10 gibi yinr uykum geliyor hatta suan bile gozlerim kapaniyo agirlik coktu sanki ustume normalde geceleri hic uyuyamam ama.3 4 gundrn beri yataga girmemle  uykuya dalmam bir oluyo  yemek yerken sofra da hersey tuaf kokuyo koku cakralarim acildi sanki:D  belimin alt kismi kasik bolgem karnim cok sancillaniyor sag kasigimda daha yogun  neyse dun erken gebelik testi yaptim bisey cikmadi gebelik olussa bukadat erken belirtiler yasanirmi ki ha belki mide bulantim psikolijik diye dusunuyrum ama mutfak bana kokuyo boyke yumurta kirdigimiz tabak sası kokar ya sofrada yemek yerken hersey oyle  ama uyku komusunda normalde gunduz dahi hic uyuyamayan biriyim gunduz dahi uyuyorum firsat bulursam tabi nasil etsem bilemedim  varmi ogrenmeden veya ogrenince ben erkenden boyle belirtiler yasadim diyen tecrubeliler :)<3

1 cevap

0 oy
tarafından
Ben adetime 15 gün kala öğrendim hamile olduğumu en iyisi bir erken gebelik testi al yap varsa çıkar 
(9 puan) tarafından
Normalde 2.hamileligimi bende 2 hafta varken ogrendim sans eseri denemek icinyaptim oda varmis cikti ama soyle bisey hatirliyorum bu yasadiklarimi ilk hamileligimde yasadim tabi adetime 1 hafta kala cok yogun yasamistim bas donmem coktu onda 4 haftalkmis ozaman adet gunumde kan verdim 5 haftalikmis meger ama ikinciside 8 haftalikkem yasadim belirtiler bu defa varmi yokmu bilmiyorum tek bildigim degisik ruh hali icindeyim aklima hamilelik geliyo ama tes yaptim dun zaten bisey cikmadi iste
tarafından
O zaman değildir zaten adetle hamilelik çok benziyor
(9 puan) tarafından
Isin aksi tarafi  ben 4 yildir hic adet olacagim yakin hic bi belirti yasamam kasik agrisi lekelemme.bel agrisi gogus agrisi nebilm hic bianda adet olurum adet sancisida cekmem ama boyle yasamam beni dusuncelere itiyor ister istemez
tarafından
Ay valla bende bu adette önce lekelenme yaşadım ödüm koptu hamileyşm diye ilk defa ben istemiyorum neyseki ertesi gün oldum
(9 puan) tarafından
Hayirlisi olsun hakkina bende istiyorum yaa  :)) ya olmazz yada gecikir sabrimi yorar :))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
12 cevap 264 göst.
4 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Ebrualya3003 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
0 oy
1 cevap 131 göst.

401,144 soru