0 oy
151 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
Merhaba kizlar kızım 19 aylik ve 1 hafta önce kulak ve boğaz iltihabı yaşadık sonrasında huy değiştirdi resmen çok huysuz bir cocuk oldu herseye ağlayan ve sinirlendiğinde kafasını yere duvara veya yatagina vuruyor sonrada ağlıyor bugun hatta parmağını ısırdı ve ağlamaya başladı sinirlenince yapıyor bunu nasıl unuttura bilirim başına gelen varmi 

6 Cevaplar

0 oy
(2,252 puan) tarafından

Benimki 3 yaşına girecek onlar bitmiyor ki bugün kızım popomu ısırdı :)

(75 puan) tarafından
Ah cadii :))
-Reklam-
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Benim oğlum da kızınca duvara kafa atardı vururdu kafasını ilerde geçiyor merak etme 
(75 puan) tarafından
Insallah...
0 oy
tarafından
Başına gelmeyen varmı desen daha iyi olurmuş :D 
(75 puan) tarafından
Ahahaha aynen ya tek değilmişim :)
0 oy
(1,010 puan) tarafından
Kendisini ifade edemedigi için yapiyor sinirlenmemesini sağlayın ilerlerse durum çocuk psikiyatriye götürün tecrübeyle sabit.
0 oy
(5,527 puan) tarafından
Benim oglum 25 aylik hala yapiyor ben artik oda degistiriyorum ilgilenmiyorum cunku kullanmaya basladi bunu mesela prize sarj aletini sokmak istedi hayir dedim diye bugun vurdu agladı baya cunku ben kıyamiyorum aslan oglum canım oglum diye diye istedigini yapiyorum bu sefer boyle yapinca bir daha vurmadi genelde kullaniyorlar bu taktigi haberin olsun ilgisini dagıt
0 oy
(2,700 puan) tarafından
Kiz o neki benm kizim once arkasina bakardi ne var ne yok diye ona gore kafasini vururdu yada atardi kendisjni.yani gecici m.etme sadece zarar vermesjni engelle yeter.
tarafından
Ahahahhaha önce arkayı kontrol benim bebeğimde öyle :D çok komik oluyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
10 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 181 göst.
7 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aydagul (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 334 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Yeni. anne (9 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 207 göst.

411,715 soru

12,394,424 cevap

44,058 kullanıcı

Kategoriler

...