0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
17 aylık tuvalete gidiyoruz bağıra bağıra ağlıyor bu tabi örnek gece uyanıp eşim kucağına alana kadar susmuyor sabah aynı şekilde mesela su istedi diyelim tamam veriyorum diyorum verene kadar ağlıyor herşeye ağlıyor herleşeye istediği herşey anında olsun istiyor olmaz da olana kadar ağlıyor bizde bazen yapmıyoruz olacak şey var olmayacak şey susturmak bir işkenceye dönüştü bide yalandan ağlama çıktı :) bu aralar mesela ağlamıyor ama ağlıyormuş gibi yapıyor sonra ağlamıyosun diyorum gülüyor valla bu çocuk bizle dalga geçiyor :) bu nedir böyle bu nasıl bir süreç anlamadık gitti bazen eşimle oturup izliyoruz yani o kadar napcamızı bilemiyoruz nasıl yapalım biz anlamadım 

4 Cevaplar

0 oy
(2,935 puan) tarafından
Uyanık ağlayarak yaptırmayı öğrenmiş bu bir dönem canım geçici süreç :)
(310 puan) tarafından
Aslın da ağladığı zaman yapmıyoruz
-Reklam-
0 oy
(4,418 puan) tarafından

Ağladığı zaman ağlaya bilirsin diyip görmezden gelin sonra önünü hiç alamazsınız baktınız yalandan ağlıyor ilgisini başka yere yönetin ağlamıyorsun diye bildiğinizi belli etmeyin 

(310 puan) tarafından
Aslında ağladığı zaman yapmıyoruz ama eşim aaa ağlamıyosun diyor oda gülüyo bazen de pkadar ağlıyor ki sebepsiz yere napcamızı şaşırıyoruz
0 oy
(2,579 puan) tarafından
Aglayarak her istedgini yaptrmayi ogrenmis onune gecmenizi tavsiye ederim sonrasi daha beter oluyor.buyudgndede bu davranis devam edior.benm bi tanidgmn kizi oyleydi su bile isterken cocuk aglarmi ole felaket biseydi ilk okul zamanina kadr devam etti hatta annesi cok pismanlik yasadi kwske zamannda agladgnda yapmasaydm bi sure aglar enazndan yapilmicagino anlardi derdi.halada simarik ve her istedgni yaptrma pesinde canm.oyuzdwn bi sekilde onune gecmenz sizin icn daha saglikli olur diye dusunuyorm.
(310 puan) tarafından
Nasıl olacak bilmiyorum her ağladığında yapmıyoruz ki nasıl alıştı bu noktaya geldik onu bilmiyorum
(2,579 puan) tarafından
Alismak degil canm bu.okadr zekilerki bu cuceler herseyi buluyorlar cok fenalar bazilarida iste bu cozumu daha cok kullaniyorlar.yinede kurban olsnlar bunlara.siz yinede sabirli olun surekli her istedgi olmuyorsa birakir bi zaman sonra insallah
(310 puan) tarafından
Özellikle beni değil beni değil babasını kandırıyor
(2,579 puan) tarafından
Ozman nazim ona geciyor hesabi canm.masallah pek zekiymjs minik cimcime
0 oy
(20,557 puan) tarafından
:))) ah bu çocuklar gerçekten bizimle dalga geçiyor
(310 puan) tarafından
Valla iki koca insanı minnacık şey parmağında oynatıyor
(20,557 puan) tarafından
:D ahahahaa hepsi aynı valla

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 303 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 775 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde gulistaN18 (2,228 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 298 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,441 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,936 puan) tarafından soruldu

410,032 soru

12,327,957 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler

...