0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde (1,306 puan) tarafından
dün ısralarla gel gel dedi bende tamam dedim 2 de otobüse bineceğim dedim 10 15 dk mesafe var neyse bende çocukları hazırladım çıktım merdivendeyken ne yaptın çıktın mı dedi çıktım geliyoruz dedim ondan sonra telefonu çaldı beklemeye aldı eltisi aramış pikniğe gidelim diye ablamda gelmeyecegim demiş kapatmış sonra beklemeden aldı eltim aradı pikniğe gidelim diye dedi bende Sümeyye gelecek deseydin ya dedim ben sonra söylerim dedi ona tamam dedim telefonu kapatmadan tekrar beklemeye geçti eltisi ile kaynı asagiya gelmişler hazırlan çık demişler diyemedim senin geleceğini dedi bende iyi o zaman merdivendeyim kapatıyorum dedim çok bozuldum dünden beri 3 4 defa aradı açmadım ben asla böyle bişey yapamazdım.

15 Cevaplar

0 oy
(16,556 puan) tarafından
Niye devlet sırrı mı ayıp bir şey mi diyememiş. Şunu düzeltelim gidesi varmış diye dememiş iyi de sana onlar pikniğe gidecekler onlara gideyim sen yarın gel de diyebilirdi kardeş olmak böyle bir samimiyeti getirir bence. Ben olsam uzunca bir süre gitmezdim 
-Reklam-
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Ayıp etmiş baya hem gel diyip hem gitmesi ne alaka 
0 oy
tarafından
Kardeşim gelecek gelemem demek çok mu zor birde hazırlanmasın..
0 oy
(10,470 puan) tarafından
Bende yapmazdım baştan gelecegini soyleseymis bunların hiç biri olmazmış bi de ne o oye ısrar hiç hoşlanmam 
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Ya bunda bir kasıt var sanki anlamadım ısrarla çağırıyor sonra arayana gelemem diyemiyor gidiyor 
0 oy
(9,526 puan) tarafından
Ablanın kesınlıkle problemı var. Ha geldiğin duyulupta sıkıntı oluyosa neyse ama boyle bır sorun yoksa neden soylemıyor? Bana yapılsa agzına ederdm konusmazdım. 
0 oy
(7,473 puan) tarafından

Ayıp etmiş gerçekten bende bozulurdum

0 oy
(9,347 puan) tarafından
Gerçekten ayıp etmiş 
0 oy
(474 puan) tarafından
Dengesiz tabiki böyle şey yapılmaz daha çok şey söylemek isterdim ablan ne olsa sende tavrını koy bence 
0 oy
(3,199 puan) tarafından
Bence ablanın aklında bir sorun olabilir yanlış anlama ama 

Akli dengesi yerinde olmaya bilir 

Kardeşini ısrarla eve çağırıp eltısyle Mangala gitmek normal insanın yapacağı iş değildir bee

Yada ablan çok dengesiz biri 

Gelemem evime kardeşim geliyor demek Zor değil ki

Seni insan yerine koymamış belli ki

Evet kardeş her gün gelir ayağıma 

Ama mangal Piknik her zaman olmaz 

Kardeş ötede dursun elti ile Piknik önemli 

Ablan bu şekilde düşünüyor 

Evet sert oldu yazdıklarım ama bu bir gerçek 

Bir daha ararsa aç ve şunu de

Eltine söylemek zor değildi 

Mümkünse beni rahatisiz etme de kapat 

Artık o gelsin ayağına 
0 oy
(9,507 puan) tarafından
Yani iyi yapmışsın kırıldığını bilsin Bi daha yapmasın 
0 oy
(18,462 puan) tarafından
Ayıp etmiş. 
0 oy
tarafından
Ablanda olsa çok saygısızca bişey ya insana kendini değersiz hissettiren bişey  bide abla olucak madem öyle senide alsalardı yanlarına ben olsam hiç açmam teli kimi tercih ettiyse onun yanında kalsın
0 oy
(1,408 puan) tarafından
Kardeşim bana gelecek ben kalkıp elti kayın ile pikniğe gidecem , yalvarsalar gitmem nett
0 oy
(493 puan) tarafından
Çok ayıp etmis gercekten agzına cakasım geldi kusura bakma :d

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 724 göst.
27 Mart 2022 Aile kategorisinde Elizin annesi (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 298 göst.