0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Merhaba anneler 2 kizim var biri temmuzda doğdu biride Eylül'de ikisinede ince seyler aldim bu hamilleigimde dogum Kasıma denk geliyor benim gibi kasimda doğum yapacak yada yapanlar hastane çantasına neler koydular.15+2 haftalik hamileyim benimle ayni olanlar varmi cinsiyetler ogrenildimi.zaman hic geçmiyor durmus gibi geliyor bana sizler ne durumdasiniz

2 Cevaplar

0 oy
(398 puan) tarafından
Sağlıkla doğur inşallah bende kışa doğru çocuk düşünüyorum eşimle bakalım cinsiyeti ne benimde iki kızım var bide normal doğum mu
(398 puan) tarafından
Amin inşallah canım hayırlısı olsun bende çok istiyorum bir oğlum da olsun Rabb'im iki kızdan sonra erkek evlat sevgisi de yaşatsın isteyene
(275 puan) tarafından
Amin inşallah cnm insan iki meyvedende tatmak istiyor allah seninde gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
(398 puan) tarafından
Amin inşallah canım peki bişey daha sorucam planlimiydi yani bebek biz planlı düşünüyoruz tabi Allah'ın takdiri istemek günah değil istiyoruz bunun için bi onerin fln varmı hangi gün ilişki olmalı fln
(398 puan) tarafından
Tm teşekkür ederim canım
(275 puan) tarafından
Rica ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Bugün 15+0 oldum cnm. Haftaya bugün net öğrencem inşallah. Doktor sadece tahminde bulunmuştu. Sen öğrendin mi cnm? Daha hastane çantasına çok erken . kasım anneleri diye yine başlık altında toplanıp hep birlikte çanta hazırlarız ilerde :) rabbim sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
(275 puan) tarafından
Evet cnm 13+4 gittiğimde doktor bana erkek dedi insallah cnm sagsalim kucağımıza aliriz zaman gecmiyor sanki sendede oyle mi acaba
(1,718 puan) tarafından
Aynen cnm zaman geçmiyor. Kesin mi erkek dedi sana:)
(275 puan) tarafından
Cnm bizim 2 kızımız var doktor 12+4 gittigimizde birsey demedi bir hafta sonra gel dedi 13+4gittigimizde consiyeti gördüm dedi ben soylemeyin dedim bir kagida yazıp verin dedim o sekil oldu kagida erkek xy yazip vermisti arabaya bindigimde actim
(275 puan) tarafından
Net bir sekilde cinsiyeti gördüm dedi
(1,718 puan) tarafından
Kız kağıda yazmış bari balon patlatsaydın. Arabaya kadar mı dayandın :)))))) hadi bakalım sağlıkla gelsin. Benimde 1 kızım var. Önce sağlık sonrada gönlümden geçen erkek. Bakalım sağlık olsun öncelikle. Sen erkenden net öğrenmişsin ne güzel.
(275 puan) tarafından
Valla dayanamadimben esime supriz yapacaktim 2 kizimiz var birde 3 kayibim oldu bünyem erkek bebek kaldirmiyordu falan dedim ogrenirsem esime surpriz yaparım diye actigim gibi sevincten soyledim yaniallah herkesin gönlüne göre versin seninde insallah insanin kizi olunca oglu olsun istiyor oglu oluncada kizi allah her iki meyvedende tattirsin inşallah
(1,718 puan) tarafından
Amin cnm benim. Peki 3 kaybın olmuş. Sebebini öğrendin mi? Şu an ilaç olarak ne kullanıyorsun? Bende bundan önce ki.hamileliğimde kayıp yaşadım. Çok korkuyorum. Rabnim bir daha yaşatmasın. Kimse yaşamasın
(275 puan) tarafından
Sebebini bilmiyorum cnm erkek bebek kaldirmiyor dedi bunyen ilk kizimdan once bir kayibim oldu sonra kizim oldu sonra yine kurtaj oldum sonra ikinci kizim sonra yine kurtaj oldum simdi hamileyim işte bende cok korkuyorum progestan fitil verdi bana 8 haftadan beri kullaniyorum ilk haftalarda kan gorunuyor diye kullandim simdide bebegin esi asagida diye kullaniyorum  bayramdan once gidecez bakalim insalla yukari cikmistir
(275 puan) tarafından
En sonki ultrason kagidin ne zamanin Instagram da uzm.dr..ayse gümüs var ucretsiz tahmin ediyor benimkine baktığında erkek demisti ve erkek oldu oraya gonderebilirsin
(1,718 puan) tarafından
Amaan boşver. O kadar bekledim. 1 hafta daha beklerim :))) ikili test yaptırdın mı peki? Sonucun nasıl?
(275 puan) tarafından
Yok cnm yaptirmadim 2 kizimdada yaptirmadim sen yaptirdin mi
(1,718 puan) tarafından
Yaptırdım cnm. Sadece yaş riski çıktı
(275 puan) tarafından
Doktora gittin mi acaba cinsiyeti ogrendin mi
(1,718 puan) tarafından
Öğrendim cnm. 15+5 de cumartesi günü gittim. Erkek bebeğim :)) sağlıkla gelsin bebisler.
(275 puan) tarafından
Amin canim saglikla alalim inşallah bu yil erkek senesi galiba sikayetlerin varmi senin benim bazen affedersin vajinamin yanlarina birsey batiyor gibi agriyor
(1,718 puan) tarafından
Vallahi cnm çok fena hasta  oldum. Öksürmekten ciğerlerim çıkacak gibi. Her öksürmede kasiklarım batıyor. Bebeğin olduğu taraf. Onun.disinda bazen birey yokken hafif batmalar oluyor
(275 puan) tarafından
Bende cok oksuruyorum aksamlari uyuyamiyorum o derece ama doktor bir ilac tavsiye etti yiyorum sanki fayda ediyor gibi bebekgin hareketlerini hissediyor musun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 145 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu