0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (1,028 puan) tarafından
Kizlar esim bundan birkaç ay önce iddia oynamaya baslamisti belki daha eski ama ben birkaç aydır biliyorum bana da söz ver sana bisi dicem ama kimseye soylemiceksin dedi bende söz verdim bir miktar para kazanmis diye söyledi bana da neyse o zaman haram paranın hayrı olmaz bu son olsun dedim hesabını sildirdim. Parası hemen bitiyor diye suphelenip telefonunu kurcaladim baktım yine oynamış mesajlarına baktım o arkadaşıda buna akıl vermiş şöyle şöyle yap diye. Ayni zamanda bu arkadaşı eşini aldatıyor ben bu arkadaşına evi yandığı zaman fitre göndermiştim eşim o zaman inşallah karıyla kızla yemez diye ağzından kaçırdı nasıl yani dedim işte anlattı karısını aldatıyor diye. Bende dedim bidaha onunla gorusmeyeceksin o onun hayatı onu ilgilendirir dedi bende hayır o öyle değil sen günahına ortak oluyorsun gorusemezsin dedim ve tartıştık. Geçenlerde de bana ben arkadaşımı ikna ettim onu kızdan ayırdım doğru yolu gosterdim dedi. Ben iddiayı bıraktırmaya çalışıyorum ama bu arkadaşı yuzunden biraktiramiuorum görüşmelerine engel de olamıyorum ailelere söylemeyeceğime dair yemin ettirdi ben napayim beynim durdu iyice

2 Cevaplar

+1 oy
(795 puan) tarafından
Canım vallahi kumar iddia hepsi yuva yıkar ev ocak söndürür insanın psikolojisini bitirir hayatını mahveder. Benim eşim de hiç sevmediğim bir arkadaşıyla takılıydı o da ona bulaştırmış 120.000 kaybettikten sonra bana söyledi mahvoldum her ay 9.000 faize geliyordu kurtaralım diye bir 10.000 daha kaybettik en sonunda anladım o paranı geri gelemeyeceğini Kredi ile aldıgim altınları bozdurup borcunu kapattım o şekilde de arkadaşıyla da görüşmedi Allah korusun yol yakınken bir şeyler yap.
(1,028 puan) tarafından
Cok gecmis olsun cok uzuldum büyük paranın telafisi de zor olur işte bende istemiyorum ama engelde olamıyorum napacagimi şaşırdım ailelere söylesem iyice gerilecek şimdi de tutturmuş 20-30 tlik oynuyorum keyfine diye ipin ucu kactimi gidiyor işte biliyorum zamanla buyuyecek
(795 puan) tarafından
Tabii canım bugün 20-30 tl yarın 2000. 3000 olur. Parayı bir kenara bırakın ruh sağlığı bozuluyor insanın artık normalleşemiyor kesinlikle tepkinizi gösterin.
-Reklam-
0 oy
(6,634 puan) tarafından
Eğer ailesinden yada senin ailenden çekiniyorsa fakir birini doyur yada 3 gün oruç tut yeminine kefaret olarak söyle onlara yazık günah sonra çok pişman olursun baştan önünü alman lazım 
(1,028 puan) tarafından
Evet ailesinden cok çekinir dusunuyorum dediğiniz gibi yapsam bu sefer de bana hicbiseyini anlatmayacak evde hayatı bana cehenneme çevirecek gözüm üstünde sürekli maaşını bana vereceksin dedim vermezse artık son çare öyle yapacağım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 509 göst.
29 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Yakamoz (107 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 166 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 792 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 305 göst.