Kizlar esim bundan birkaç ay önce iddia oynamaya baslamisti belki daha eski ama ben birkaç aydır biliyorum bana da söz ver sana bisi dicem ama kimseye soylemiceksin dedi bende söz verdim bir miktar para kazanmis diye söyledi bana da neyse o zaman haram paranın hayrı olmaz bu son olsun dedim hesabını sildirdim. Parası hemen bitiyor diye suphelenip telefonunu kurcaladim baktım yine oynamış mesajlarına baktım o arkadaşıda buna akıl vermiş şöyle şöyle yap diye. Ayni zamanda bu arkadaşı eşini aldatıyor ben bu arkadaşına evi yandığı zaman fitre göndermiştim eşim o zaman inşallah karıyla kızla yemez diye ağzından kaçırdı nasıl yani dedim işte anlattı karısını aldatıyor diye. Bende dedim bidaha onunla gorusmeyeceksin o onun hayatı onu ilgilendirir dedi bende hayır o öyle değil sen günahına ortak oluyorsun gorusemezsin dedim ve tartıştık. Geçenlerde de bana ben arkadaşımı ikna ettim onu kızdan ayırdım doğru yolu gosterdim dedi. Ben iddiayı bıraktırmaya çalışıyorum ama bu arkadaşı yuzunden biraktiramiuorum görüşmelerine engel de olamıyorum ailelere söylemeyeceğime dair yemin ettirdi ben napayim beynim durdu iyice