0 oy
531 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (114 puan) tarafından
Sorum yukarda kızlar ben 2 buçuk 3 senedir korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmadı 

21 Cevaplar

+3 oy
(983 puan) tarafından
Senin eşin sorunlu olduğu için Allahım vermiyor demekki çocuk için bu şekilde hayırlı olacak 
-Reklam-
+1 oy
(135,797 puan) tarafından
olmuyosa zorlama artik nazarcan
0 oy
(3,581 puan) tarafından
Ya şaka mısın 

Aynı soruyu sordun cevap aldın 

Niye tatmin olmazsın 

Kimisi 1 senede hamile kalır kimisi 1 ayda 

Herkesin bünyesi hormonu ayrı 

Cidden kafadan kırık olamazsın 

Seni insan yerine koymayan ayı için çocuk diyorsun yahuuuu
0 oy
(674 puan) tarafından
Aynı sene hamile kaldım.
(114 puan) tarafından
Nasıl yani canım
(674 puan) tarafından
Plansız gebelikti tam tarih hatırlamıyorum ama oğlum ya 6 ya 8 aylıktı hamile kaldım.
0 oy
(15,889 puan) tarafından
Yaklaşık 1 sene sonra oldu ikinci. 
(114 puan) tarafından
Peki ilk çocuktan sonra ne kadar korundunuz canım
(15,889 puan) tarafından
Ben korunmadim. Eşim geri çekilmeye korundu. Aslında korunma yok denebilir bu durumda :D
(114 puan) tarafından
Canım benim eşimde geri çekilme yöntemi ile kendi korundu 1 sene
(15,889 puan) tarafından
Doktora gittiniz mi , sorun neymiş. Yoksa tek sorun stres mi. Genelde erkekler değil kadınlar strese giriyor. Sen stresi bırak bence.
(114 puan) tarafından
Evet tabii ki gittim bi sorun gözükmedi bende de eşimde de çok şükür
Ama evet ben gerçekten çok stres yapıyorum
0 oy
(18,756 puan) tarafından
Gebelik oluşmadıysa doktora git bunun herkeste oluyor normaldir gibi bir cevabi yok doktor sana neden olmadığını söyler zaten 
(114 puan) tarafından
Gittim canım herşeyi yaptırdım
Rahim filmi istendi ondan da korktum ama şimdiye kadar sonuçlar temiz yani çok şükür eşimde baktı kendine
0 oy
(1,258 puan) tarafından
14ay sonra oldu folıkasıt cok onemlı kullanmaya başladı bıde hormon testı ver Doktor'un yanında. 
(114 puan) tarafından
Bana folik asit verdi ama tembellik yapıp hiç kullanmadım yaa
(1,258 puan) tarafından
Duzenlı kullan ben kullanmaya basladıktan 2. Ay oldu
(114 puan) tarafından
Doktor bana da 3 ay kesintisiz kullan dedi ama ben hiç kullanmadım
(1,258 puan) tarafından
Dıger oğlumda da öyle 2 . Ayda hamıle kaldım onun çok wtkısı var bence  sorun sızdemı esınızdemı bılmıyorum ama eğer yumurtalarınız gelısmıyorsa zor adet oluyorsanız klomen dıye  bı ilaç var doktor kontrolünde kullanın ıstersenız
0 oy
(7,304 puan) tarafından
Siz onu isteyince değilde gerçekten bakabileceğin zamanı bekliyordur belkide 
0 oy
(291 puan) tarafından
Folik asit kullandinmi
(114 puan) tarafından
Doktor verdi ama kullanmadim hiç tembellik yaptım
0 oy
(7,002 puan) tarafından
İstemiyordum :D kızım 10 aylıkken gebe olduğumu öğrendiydim 
(114 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
(7,002 puan) tarafından
Öyle tabi canım şimdi 3 yaşında büyüdü ama ikisinin yaşı yakın olduğu için biraz yıprandım doğum zordu felan gözüm korkiyo
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Kızım iki yaşına girdi istedik. İki hafta korunmayı bıraktık hamileymişim. Hemen olur mu ki ya dedim inanmadım olmuş işte 
(114 puan) tarafından
Maşallah canım ne güzel
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Nisanda düşünüyordum yavaştan olsa diye o ara kalmışım şuan 5 haftalık Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 
(114 puan) tarafından
Amin canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
Bana da dua et bende istiyorum
Peki ilkin kaç yaşında
(1,007 puan) tarafından
Akın canım benim inşallah kızım 1 yaş 3 aylık
0 oy
(3,128 puan) tarafından
İki ay sonra hamile kaldım 
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Bıraktığım ilk ay şansıma 
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Nazlı be hep aynı soruyu soruyon cevap alıyon tmm dıosun yıne aynı devam sen önce evi'ni tamamen ayır yoksa sen çocuğunla perişan olcan kocanda senı tutmuyo köle  gibi çalışıyosun olmuyosa bir Hayır  ara 
0 oy
tarafından
Allah ne zaman nasip ederse biz istedik istedikten bir ay sonra kalmışım zaten vermiyorsa vardır bir bildiği rabbimin sen evliliğini düzelt nazlı kavgalı bir ailede çocuk büyümez bu bu güle su vermemeye benzer 
0 oy
(4,493 puan) tarafından
4 sene korunduk, 4. Sene ilk ay hamile kaldim. Ilk cocuguma da ilk ay hamile kalmistim. Yumurtlama zamanina denk getiriyorum istedigimde :)
(114 puan) tarafından
Maşallah canım allah bağışlasın
0 oy
(3,640 puan) tarafından
Valla canım 2 akrabamin ilk cocugu hemen olmasına rağmen 2. Si tüp bebekle oldu. Bir türlü olmuyordu çünkü kiminin de oluyor yani Rabbim nasip etsin tez zamanda sana da
(114 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(663 puan) tarafından
Ilk cocugum evlendım hemen olmustu ıkıncı çocuğumda korunmadıgımız halde 2 yıl belkı daha fazlasıda vardır sonra oldu suan 12 haftalıgız yumurtlama gunumu hep takıp ederdım ama ılıskıden sonra yastık felan kullanmazdım ılk gebelıgımde de yastık kullanırdım belıme aklıma geldı belkıde yastıgın gercekten faydası vardı dedım kullandım ve gercekten o ay hamıle kaldım elbettekı rabbımın verdıgı bırsey ama tedbırde bız ınsanlardan tabıkı denemekte fayda var bırde folık asıt almaya baslayanlarda gebelıge yardımcı olduğunu soyluyorlar rabbım ısteyen dıleyen herkese nasıp etsın ınsaallah saglıkla sıhhatle gelsın bebısler
0 oy
(9,742 puan) tarafından
Uzun bir süre olmus doktora gittiniz mi acaba? Ben ikinciyi istedikten 4 ay sonra hamile kaldım. Bende sasırdım biraz ama korunmayı bırakmıstık. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 252 göst.
0 oy
50 cevap 1,686 göst.
0 oy
11 cevap 261 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Canparcam (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 612 göst.
29 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esnmhmt (72 puan) tarafından soruldu

412,189 soru

12,408,456 cevap

44,716 kullanıcı

Kategoriler

...