0 oy
1,277 göst.
Diğer kategorisinde (5,297 puan) tarafından
Kizlar bi seyi yoktu aslinda sabah uyandi kahvalti yapti gezdi tozdu oglen uyutmak icin asagi kata indim uyudu bi anda anne dedi baktim nobet gecirdi tam diazem yarin yaptim durdu fiskirarak kustu kendindeydi banyo yaptirdm oyun oynadi babasiyla gezdi hic biseysi yoktu eve geldi yemegini yedi yatak odadinda yer yataginda brbekle oynuyordu kardesim cagirdi bende babamin pansumani yapıyordum gittim yanina oggg yspiyor burnunu karistiriyor gozunu dikti bi anda hemen hastaneye gittik nobet gecirdi pes pese solunumu yavasladi kustu entbe edildi birde güvenlikle kavga ettik iyice kotu olduk asagi indik yogun bakima orda da nobet gecirdi solunumu yavasladi simdi bekliyoruz kizlar kimin duasi kabul olur bilinmez Hepimiz anneyiz cok korkuyorum kusura bakmayın tek tek yazamiyorum bu gece duanizi esirgemeyin çok korkuyorum sadece

45 Cevaplar

0 oy
(7,753 puan) tarafından
Allah'ım size bağışlasın şifasını versin tez vakitte masal kuzusunun.
-Reklam-
0 oy
(704 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah 
0 oy
(742 puan) tarafından

Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame

ŞİFA DUASI TÜRKÇE ANLAMI

Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın Allah'ım şifa versin tez zamanda iyi olsun 

0 oy
(50,947 puan) tarafından
Rabbim sifa versin gecmis olsun canim benim 
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Rabbim sifasını versin inşallah. Simdi nasılsınız bir gelisme var mı

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 480 göst.
0 oy
23 cevap 769 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu