0 oy
703 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (112 puan) tarafından

image

bugun adet günüm bu şekilde test yaptım negatif yine 

Adetten öncede 3 tane test yaptım onlarda negatif 

Artık ne deseniz haklısınız her ay deli gibi test yapıyorum yetmiyor kan veriyorum çok sıkıldım artık 3 senedir negatifi görmekten 

Evet rabbime şükürler olsun bı kere tattım bu duyguyu ama tekrar tatmak istiyorum sağlıklı olsun farketmez ama bı kızım olmasını çok istiyorum 

Evet haklısınız hiç olmayanlar ne yapsın 

Gerçekten şu teste verdiğim paralara yazık 

Ne olur biraz benim içimi ferahlatın olur mu kızlar:((

19 Cevaplar

+1 oy
(13,375 puan) tarafından
Nazlı rahim filmi çektir korkacak bir şey değil bu,ce test yapma artık lütfen nasip ne zamansa o zaman olur
(13,375 puan) tarafından
Amin canım, Dr ister genelde uzun süreli beklemede.
(135,248 puan) tarafından
yaa hocam rabbim vermiyosa vardir bi hikmeti bu sekilde her gun test yapmak yine olmadi diye zirlamak dogru bisimi
(13,375 puan) tarafından
Sevda onu anlamıyor işte bebek konusu da takıntı muhtemelen Nazlı okb li ve teşhis almamış bir birey. Her şey onun için takıntı. Test yapmayı bırakması şart zengin etti eczaneleri
hocam burda arkadaslar test fotosu paylasiyo genelde kaset test aliyolar kii o bile fiyati 5 tl bi zamanlar suan kim bilir kac tl.oldu bu nazlimin aldigi testler kaset testte degil daha pahali olanlar yaa bu isde bisi var amam cozemiyorum adam pinti ama bu teste nasi para veriyo nazli hafta ici hergun test yapiyo ve bu ciddi bi rakam tutar ay sonu hakkaten okb yaa
(6,191 puan) tarafından
aynn testlere verilen oarayla tup bebek yapilir resmen. rabbim bebegin iyiligini dusunuyor ki vermiyor. hizursuz eve sorunlu ese neden bi cck daha verip hem kendini hem de cocugu yipratacan hem yeni dogani hem 1. yi yazik gunah yani.
-Reklam-
+1 oy
(10,128 puan) tarafından
Yeni takintin gebelik mi kocam kanser diye beynimizi yedin şimdi gebeliğe mi taktın bırak zamanla olur nasip eder Rabbim 
(1,440 puan) tarafından
:) yoruma çok güldüm
(10,128 puan) tarafından
Ama.oyle değil mi kocası için günde 10.15 post açtı kocam kanser mi ölecek mi kalacak mı zorla adamı kanser yaptı. Defalarca sonuçları temiz dedik ila öldürmeye çalıştı. neyse doktor ikna etmiş yaşayacağına şimdide gebeliğe taktı. Vala nazlı linç değil bu ama senden büyüğüm ondan kardeşim diyecem.git bir pskologa takintilarinin boyutu fazla
(1,440 puan) tarafından
Evinde mutsuz inşallah dikkat çekmek için yaparlar
0 oy
(33 puan) tarafından
Ya canm sanki silik çizgi var 
(112 puan) tarafından
Yapmaaa umutlanmak istemiyorum:((
(33 puan) tarafından
Rabbim kucagini boş birakmasin
0 oy
(2,812 puan) tarafından
Hakkında hayırlısi olsun nazlı. İnanki istemeyi bırak, herşeyi akışına bırak sonra hiç beklemediğin anda olacaktır.
(112 puan) tarafından
Haklısın canım çok haklısınız
0 oy
(398 puan) tarafından
Sanki silik çizgi var canım 
0 oy
(7,114 puan) tarafından
Geçende yazmıştım ona iyi bakacağınız zamanı bekliyordur hakkınızda hayırlısı
0 oy
(600 puan) tarafından
Ben mi yanlış görüyorum? Sanki yakinlastirinca silik bi çizgi var gibi 
0 oy
(745 puan) tarafından
Beklesen adet bitimi test yapsan yada bir doktora danışmanız gerekli değil mi kendinizi yipratiyorsunuz bu şekilde 
(112 puan) tarafından
Evet yarın da olmazsaam kan veirim
0 oy
(976 puan) tarafından
Erken gebelik testi al onunla dene 
(112 puan) tarafından
Adete bı gün kala onu denedim negatif ti post açtım hatta bakar mısın
(976 puan) tarafından
Canım kafana çok taktıgın için olmuyordur o yüzden biraz düşünme allahımdan hayırlısını dile onunda vardır bi günü bi saati allah şükür bi evladın var hani hiç olmasa çabani anlarım bırak artık test almayı
Benim ablamın 13 senedir olmuyor bebek hasretiyle yanıp tutuşuyor bide öyle düşün
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Maalesef nazarcan yok 
0 oy
nazli bi sure test alma olmuyosa vardir bi hikmeti hayirli zamanda hayirli evlat iste 
0 oy
(5,708 puan) tarafından
Şunu anlamıyorum bir insan adetinden önce niye defalarca test yapar önce sabırlı ol ben 

Ben ilk gebeliğimde adetimden 9 gün sonra test yaptım

İkincisinde ise adetimden 4 gün sonra hata bu kadar erkende yapmayacaktım ertesi gün diş çekimim vardı diye yaptım

Allah ne zaman ol derse o zaman olur yeterki sabırlı ol 
(768 puan) tarafından
Çok isteyen ve bekleyen insan yapar bende adetimin olacağı hafta sürekli test yapıyorum insanın içi içini yiyor acaba bugün çizgi çıkarmı belki şumdi hcg yükselmiştir belli olur gidip kan vereyim daha net olur beklemeyen bunun nasıl bi his olduğunu bilemez ben kaç ay delirdim testlerin içinde rabbim nasip etti ama ömrü yetmedi biliyorum bu ayı atlattığımde nazlı gibi olucam bende yine bi umut ufak bi çizgi aricam çünkü evlat hasreti çok zor yatıp kalkıp testlerde kafa patlatmak bizede hobi gibi gelmiyo eziyetli ama nefes alamıyo insen iste bakmadanda umut denilen şey böyle bişey işte Rabbim isteyen bakabilen herkese nasip etsin
(5,708 puan) tarafından
Bende bunu diyorum ya sabır bende çok istiyordum ikidinide ve benim eşim erken olduğu için hep istemiyordu üç beş gün adetim geçince acaba mı diyordum ya olduysa ama test yapmıyordum kendimi üzmemek için

Şunu anlatıyım 3,5 yıldır korunuyorduk sadece 1 ay korunmadık olmaz kaç senedir korunuyoruz diye bide geri çekilmeyle çünkü sonuçta ne ilaç nede iğne yada spiral kullanmadım hane olursa olmaza diye ve o ay o kadar heyecanlıydım ki ya olursa ama asla evde test olmasına rağmen yapmadım ne oldu 2 gün geçti adet oldum tekrar aynı şekilde korunduk beli bir aradan sonra aynı şekilde bir kaç gün korunmadık hane olmaz diye ve adetim geçti ben diş çekimim olmasa test yapmayacam hane bi 10 gün geçsin diye ve umutsuzca test yaptık tabim nasip eti  nasipten öte yoktur rabim en kısa sürede naşsp etsin hepinize
0 oy
(4,570 puan) tarafından
Bende çok istiyorum ikinciyi 1 Bucuk yıldır korunmuyoruz ama bizim de yok bende israr ettim olsjn diye her şeyi denedim ama rabbim vermeyince vermiyor şu an bu aydan itibaren akışına bıraktım verirse yuceliginden vermezse imtihandan çok şükür bi tane kızım var rabbim onu bağışlasın bize 
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Canim akışına bırak boyle surekli test yaparak kendini uzuyorsun sadce RABBİM en doğru zmn da nasip etsin inşallah 
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Böyle stres yaparsan daha da olmaz.. 

Rahim filmi çektir arkadaşım senin gibi olmadı en son rahim filmi çektirdi ilk ayın da oldu 
0 oy
tarafından
Hiç çizgi yok umutlanma. Çok peşine düşme biliyorsun yıllarca isteyip olmayan istemekten vazgeçen bir sürü insanın çocuğu oldu. Stres te çok etkiliyor bence sen vazgeç bir süre önüne bak zorlama
0 oy
tarafından
Kac yıllık evlisin ve kac aydır deneme yaptın ki bu ümitsizliğe kapılıyorsun
0 oy
(3,129 puan) tarafından
Olmuyorsa vardır bunda da bi hayır niye bu kadar zorluyorsun
0 oy
tarafından
Üzülme canım bi tane varmış şükret hiç olmayan napsin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 224 göst.