Hikaye biraz uzun hakkınızı helal edin umarım anlatabilirim. Eşim kahveciydi bende bayan kuaförüydüm ben iknciye hamileyim kurban bayramından sonra kapatcam çünkü ilk bebeğim 6 aylık daha çok zorlancam. Eşimde abisiyle çalışıyordu eşim çok sabırsız ve sinirli biri veresiye çok veren oluyo diye müşterilere sinirlenmiş haliyle işlerde azaldı abisi de geçen ay senetle araba aldı bizimde senetle araba borcumuz var neyse işler bir iki haftadır azaldı eşimin yüzünden abisi de ben kendime başka kahve accam benim ödemelerim var günlük 100 lira bana yetmiyor dedi bende haliyle kırıldım bizim ekmegimize taş koycak abi kardeşe ihanet edecek başkası açsa sorun değil herkes rizkinin peşinde ama abisinin kahve açmak istemesi beni iyice sinirlendirdi. Neyse abisi de ben sana arabayı vereyim senetleri biz ödeyelim kahveyi bana ver arabayı al kahve benim olsun demiş eşimde tamam demiş ve çok sinirlendim abisine vermesine başkasına verseydi bu kadr sinirlenmezdim. Bı seneden fazla üstümüzden ekmek yedi hâlâ nankörlük ediyorlar neyse akşam annemlere geldik konuşmaya napalim ne edelim diye eşimde tutturmuş dublex ev bulalım beraber oturalım sizde kiradasiniz bizde kiraciyiz ikimizde ev sahibi olalım iki kira iki faturalar odenecegine tek faturalar odensin 3 4 sene sabredelim iki tarafta ev sahibi olsun dedi. Bizimkilerde olumlu bakıyor ama eşimin ailesi karşı çıkacak buna eminim bide eşim geçimsiz biri anlaşmazlık olursa diye çok korkuyorum ne düşüneceğimi bilemiyorum annem babam eşim düşünceleri bu yönde sizce doğru olur mu annemlerle oturmamiz eşimde sağlıklı dusunemiyor her gün verdiği kararlar farklı farklı yani sürekli farklı fikirle karşıma geliyor