0 oy
328 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (41 puan) tarafından
Fazla kilom var çok fazla insana diyet yapiyorum falan demek istemiyorum böyle çok üstüme gelip baskı yada saçma muhabbet oluyor diye eşimle konuştum ben dikkat etmek kilo vermek istiyorum diye eşim destek olsun diye hatta anneme de söyleme dedim sizler nasıl kilo verdiniz ne yapmalıyım? 1bucuk yaşında kızım var onunla spor yapmak da imkansız 

8 Cevaplar

0 oy
(118 puan) tarafından
Selam canım 70 gün önce ben de doğum yaptım 1 haftadır dikkat ediyorum tam bı diyet yapmıyorum aslında sadece abur cubur dikkat ediyorum bol bol su içiyorum gece geç saatte yemiyorum böyle bile vermeye basladim
(41 puan) tarafından
Bende abur cuburu bir kaç gündür yemiyorum bence böyle bile etkisi olur
-Reklam-
0 oy
(13,522 puan) tarafından
2 yaşında kız 5 aylık oğlanla ben de çıktım bu yola postlarım görmüşsündür

62 ile başladım 55'im şimdi devam ediyorum 50 olana kadar

Dükkan burası deneyebilirsin mutlaka detoks suları tüketmeni öneririm

Aralıklı oruç deneyebilirsin ben günde 2 öğün besleniyorum 12'de kahvaltı yapıyorum akşam 7 gibi yemeğimi yiyorum bir daha yemek yemiyorum 1 litre detoks suyu 2,5 litre su tüketiyorum ara öğün olarak kahve içiyorum sade bir parça bitterle
(41 puan) tarafından
İnşallah hızlı ve sağlıklı şekilde hedefinize ulaşırsınız. Bende çok istiyorum kilo vermek bakalım inşallah başarırım
(13,522 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(268 puan) tarafından
Aslında hepimizin bildiği şeyler. İki öğün yapıyorum sabah ve akşam öğlen de ya sütlü kahve çiğ badem bir meyve ya da yeşilliklerden oluşan bi içecek içiyorum başka ara öğün falan da yok. Beyaz ekmek pirinç patates ve tereyağı yok. Salata yağsız. sabah bir tatlı kaşığı akşam bir yemek kaşığı yağ kullanma hakkım var. Her gün 2.5 lt den fazla su içiyorum. Hareket olursa hayatımızda daha iyi olur ama olmasa bile yine de kilo gidiyor. Ben vücudumdaki yağ oranını düşürmeye çalışıyorum sağlıktan ötürü fazla kilom yok fazla kilolarda çoook daha hızlı gidiyor. Her şeyin başı irade. İradeyi koyduktan sonra misler gibi veriliyor. Allah kolaylık versin inşallah 
(41 puan) tarafından
İradem çikolata konusunda çok zayıf bir kaç gündür bu konuda çok zorlanıyorum. Ama inşallah hallederim hem sağlığımi etkiliyor hem kötü görüntü
(268 puan) tarafından
Ben de tatlı şeyleri çok seviyorum ilk hafta zor oldu ama şu hurma özlerinden yapılan sağlıklı barlar var ya onlardan aldım önce çikolata isteğimi onunla kırdım sonra onu da hayatımdan çıkardım hurmanın üzerine direkt kakao döküyorum onu yiyorum kahvenin yanında arıyorum sadece. Sağlıklı beslenmeye başlayınca vücut artık istemez oluyor. Cumartesi günleri ödül veriyorum istediğim bir şey varsa yiyorum. Ha bir de fit kek tarifleri var şekersiz sadece muzdan vs o da güzel oluyor deneyebilirsiniz
(41 puan) tarafından
Bende bu gün canım çikolata isteyince hurma yedim sanırım böyle atlaticam
(268 puan) tarafından
Evet vücut gerçekten alışıyor. Siz kendi kilo durumunuza göre ödül günlerinizin arasını uzatabilirsiniz. O zaman hiç düşünmüyorum canım ne istediyse yiyorum ama zaten canım eskisi gibi abur cubur çekmiyor. Bir de kendimin de zamanında yaptığı en büyük yanlış oğlumdan kalanları yemem veya ona yedirirken atıştırmamdı. Farkında olmadan vücuda kalori alıyoruz. Vücut aç kalıp biraz açlık sinyali yollamalı. İnşallah siz de başlayıp kolayca devam edersiniz
(41 puan) tarafından
İnşallah çok istiyorum çok teşekkür ederim
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Evde sabah aç karnına tarçınlı türk kahvesi yeşil çay ikisindeb birini içiyorum 20 dakika Leslie yapıyorum bu seni zorlamaz ben yapıyorsam sende yaparsın benimde öyle spor çıkma yürüyüşe çıkmak gibi şansım olmuyor malesef bnde evden yapıyorum çok işe yariyor belime streç film sariyirum bedenimi sıkan kiyafetler giyip yapıyorum baya terletiyor spor sonrası bı kahvaltı hazırlıyorum sabıt değil ne yediğim oldukça sağlıklı besinler seçiyorum ve akşam yemeği yiyorum aynı şekilde sağlıklı tercihler yaparak en son 14 kilo vermiştim 2 3 gün saldım iki gündür tekrar başladım yeşil çay kiraz sapı çayı bunları tüketiyorum 
(41 puan) tarafından
Tarçınlı kahve nasıl oluyor ?
0 oy
(16,556 puan) tarafından
Şahsi fikrim hakkaten kimseye deme verince A sen zayıfladın mı diyenlere de yediğime dikkat ediyorum de aksi halde baskı oluşuyor üstünde 
(41 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor zaten kilo vermek istiyorum demeden de herkesin bir fikri var.  Çok yoruyor. İyi niyetli laflar bile çok kırıyor
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Hıh kilo vermeye karar verirsen bu karar çabuk bozuluyor sağlıklı beslenmeye karar ver öğünlerin yoğurt ve salatayı mutlaka ekle yaz mevsimi yeşillik olsun sebze meyve bol kızartma yerine fırınla ekmek yerine tambugdayli ekmekler tercih et böyle iki öğün beslenme ve bol suyla gider zaten kilolar ek olarak ödemler için detoks suları yapabilirsin canm 
(41 puan) tarafından
Sağlıklı beslenerek kilo vermek istiyorum zaten. Bir kaç gündür akşam ekmek yemiyorum sabah az yiyorum çikolata yemiyorum ki bu benim için çok zor
0 oy
(149 puan) tarafından
Eşim şifamix kahve içiyor o kadar yer içer kilo verdi almadı israh kesiyor eşimde şeker bağımlılığı yok o yemek tarzı seviyor ben aksine tatli düşkünuyum tatlı severleri tatlıdan kesmiş 39 haftalik hamileyim doğsun bende kullanacam trendyolda satılıyor filtre kahve propolis hindiba  içeriği aratır oyle
(41 puan) tarafından
Bankada eşim bişi almış Trendyoldan bitkisey yağlar onu içiyorum gece
(149 puan) tarafından
Ben 2 ciyi istedim eşimde çok işe yaradı bide az diyetle çok kilo verenler olmuş sadece kahve olduğu için tavsiye ettim
(41 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(107 puan) tarafından
Maydanoz suyu  ödemi atıp zayıflatıyor
(41 puan) tarafından
Yarın alıp deniyim olmazsa

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 117 göst.
15 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenr42 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 359 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde Elifcik010101 (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 711 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Araskendal (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 508 göst.
3 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde .SU. (5,326 puan) tarafından soruldu

403,618 soru

12,092,519 cevap

36,386 kullanıcı

...