0 oy
611 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar çarşamba günü buranın pazarı var oda haftada bir kere ben genelde 2 haftada bir çikiyordum Ama bu aralar her hafta çıkıyorum eşim her pazara gitmemde sıkıntı yaratıyor beni arıyor çıktın mı Hadi çık eve geç kalma Ben işten geleceğim falan diye beni darlıyor ama hiçbir zaman iş saatinde eve gelmez kendisi işten 5 de çıkar ama eve 8 de gelir kahveye bilmem neye takılır ama ben bıyere çıkacagım zamanda bana bunu yapıyo. Ben hergün çıkıp gezen biri değilim bugün hava çok sıcak geç çikıyım dedim çocukla çıkıyorum çok bunalıyorum hem oğlum hem pazar çantasını taşımak Az önce yine aradı çıkmadın mı etmedin mi Ben de diyorum ki ben sana bu kadar karışmıyorum Sen ne kadar çok karışıyorsun bana , Bana cevap verme falan diyo konusuncada suscakmışım. Sonra küfür etti evede gelme dedi her çarşamba bunu yapıyo ne heves kaldı ne bişey bende ne yapıcam bilmiyorum

13 Cevaplar

0 oy
(14,043 puan) tarafından

Çekilir dert değil Allah kolaylık versin 

tarafından
Sağ ol bacım Amin
-Reklam-
0 oy
(125 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bazı insanların suyuna da gitsen düzelmez 
tarafından
Aynen öyle bacım o kadar haklısın ki
0 oy
(107 puan) tarafından
Sende çıkma Pazara canım duvarları kemirsin hasta adam ya
(6,898 puan) tarafından
bise almak sartda degil ki iki magazadan elbise bakmak iki tezhagtan bise bakmak. nebilim marketteki sacma sapan dandirik plastik aktuel urunlere bakmak bile bazen insani desarj edio. :)
(107 puan) tarafından
Evet çok doğru
tarafından
Yani, bir saat sürdü Gidip gelmem o eve gelmeden geldim mesela Ama bu yaptıkları zoruma gidiyor dengesiz.
(107 puan) tarafından
Kurtulma şansın yokmu bundan
tarafından
Bi tane ortak çocuğumuz var:((( keşke kurtulsam
0 oy
(335 puan) tarafından
Ağzımı açarsam küfür çıkar bu yüzden susayım bari 
0 oy
(6,898 puan) tarafından
hergunde ciksan ne olacak sanki iki oazar gezip

tozup eve gelcen . iki market dolanip eve gelcen sanki kerhanye gdip kendini sergilemicen ya . sacmaliyo bence esin
tarafından
Herşeyi sorun ediyor . Gözüme  gözüme sürdüğüm rimele kadar karışıyor yani gerisini siz düşünün
(6,898 puan) tarafından
sende karis . nerde kaldin de darla. niye gdioaun de darla . ne isin var disarda beraber gezelim yada evde serinde oturalim de yollamamaya calis
tarafından
Ben söyleyince beni dinlemiyor ki bunun yüzüne vurunca da ne çok konuşuyorsun sus diyor
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun evlerden ırak koca modeli 
tarafından
Aynen maalesef o da bana denk geldi Ne yazık ki evlilik mi yaşıyorum hapis hayatımı anlamadım
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Ayni benim eşim beni böyle darladi darladi sonunda bı patladım bidaha yapamadı şimdi tamam diyo geciyo çünkü fırsat verdikçe sen tamam dedikçe onlar iyce bişey saniyo bu yaptiklarini 
tarafından
Ben patladığım zaman konuşmayacakmışım susacakmışım cevap vermeyecekmişim hep bunları söylüyor bana huyuna gitmezsem kötüyüm Hemen küfür ediyor
0 oy
(5,734 puan) tarafından
Eşin iflah olmaz. Bu adamla devam edeceksen huyuna suyuna gideceksin ama yok ben dayanamam diyorsan bitireceksin. 

Yani;

Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin 
tarafından
Çok haklısın Ben de diyecek bir şey bulamıyorum
0 oy
(20,839 puan) tarafından
Arkadaş zannedersin konsere gezmeye bı yere gidiyosun. Alt tarafı pazar alışverişi. Nedir bu baskı. Oldu olacak kapatsın eve zincirlesin. Kendi bı haltlar yiyo carsida da görmeni mi istemiyo ben anlamadım. Hayır pazar alışverişi eğlenceli bişey de değil. Ne yapabilirsin ki orda . Bu kadar korktuğu sinirlendiği 
tarafından
Bende Anlamıyorum ki sürekli kuruyor Kafasında bir şeyler bana diyor ki birinin bekliyorsun niye geç çıkıyorsun ya diyorum Hava sıcak birazcık diyorum hava dinsin diyorum azıcık çocukla Bunalıyorum diyorum Anlamıyor
(498 puan) tarafından
Benimde aklıma dışarda bi halt ediyor sana yakalanacak diye mi  acaba bir an önce eve göndermeye çalışıyor. Çok dediğini yapma böyle alıştırırsan baş edemezsin bir iki iüç dediğinin aksisini yap huzursuzluk çıksa bile sonunda susacak ama benim aklıma hiç normal bi şey.gelmedi neden senin dışarda olmanı istemiyor acaba görmemen gereken bir şey mi var da böyle yapıyor.
tarafından
Yani bilmiyorum ki her şey müdahale ediyor hayatımda arkadaşlarıma karışır gözüme rimel sürsem karışır kıyafetime karışır Vallahi artık yoruldum en basiti parka gidiyorum rimel sürüyorum saçımı düzeltiyorum bu kadar bana diyor Niye bunları yapıyorsun alt tarafı bir parka gideceksin kendime bakmamı bile istemiyor
(498 puan) tarafından
Bu tiplerin dediğini yaptıkça kendini bir halt sanır bi tarafı kalkar. Çok tınlama niyetin kötü değil ne de olsa
0 oy
(1,341 puan) tarafından
Rabb'im sabır versin inşallah sana canısı bu arada nerelisiniz Mardin mi
tarafından
Ordu canım
(1,341 puan) tarafından
Hııı ben Mardin sandım sizi
tarafından
Neden:))
(1,341 puan) tarafından
Bizim Mardin Nusaybin de de Çarşamba günü pazar var ondan dedim canısı
0 oy
(5,451 puan) tarafından
Gamze sen hala niye dayanıyon buna. Gerçekten düzelir umudun var mı?
tarafından
Bilmiyorum doğa , Tek bildiğim şey yıprandım bu evliliği gerçekten taşıyamıyorum ama çocuğum var o olunca her şey zor geliyor gözüme
(5,451 puan) tarafından
Gençliğini yiyorsun gözümün önünde...
tarafından
Çocuğumu alıp gitmeyi çok istiyorum ama  bana rahat vereceğinden emin değilim
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Sende pazara gideceğine bir cafeye bir kaç mağazaya git canım ne uğraşacan pazarla liste yap o alsın eksikleri... görsün ozmn ne zormuş o ihtiyaçları taşımak...... 
tarafından
Canım yaşadığım yer küçük zaten ne kafesi var ne bir mağazası var Merkeze bir buçuk saat uzağım ilçede yaşiyorum , inann Ben gezmeyi unutmuşum artık
0 oy
(3,236 puan) tarafından
Ben artık arayıp soyelmiyorm 1 gün önceden pazara cikicam para bırak diyorm ,, istediğim saatte gidip geliyorm hafta içinde bişi lazım olsa çıkacak gbiysemde aramiyorm gidiyorm valla 
tarafından
En iyisini yapıyorsun boş ver biz ne yapsak Zaten yaranamayız
(3,236 puan) tarafından
Al.cocugunu çık niye darliyorsa seni

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,010 göst.
0 oy
10 cevap 521 göst.