0 oy
846 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (96 puan) tarafından

image

bu şekilde burda görünmüyor ama telefon ışığı ile görünüyor 

Artık tüm yorumlara açığım biliyor musunuz 

Salağım ben benim beynim yookkkkkk

22 Cevaplar

+2 oy
(16,262 puan) tarafından
Bu şekilde devam edersen zaten olacağı varsa da olmaz. Biraz psikolojiyede bağlıdır. Çok şükür evladin var bu kadar diretmek niye ? Evladın olmasa hak vereceğim ama şükür mu etsen biraz anneyim diye ?

Çizgi falan da yok ve emin ol ummadigin ve umursamadiign bı zamanda olacağı varsa olur. Bu şekilde kendine ve bize eziyet etmeyi birak. Bişeye takınca takılı kaliyorsun bozuk plak gibi.
(96 puan) tarafından
Evet haklısın hiç olmayanlar ne yapsın
(16,262 puan) tarafından
Nazli takma etrafına da bakma biraz bosver varsa olacağı olur zaten
(702 puan) tarafından
Evet nazlıcım çok doğru söylüyo arkadaş benim çocuğum yok iki tanesini anne karnında kaybettim artık yeter yoruldum diyip vazgeçtiğim ay oldu ikiside takınca olmuyor inan bende öyleydim iki tane kaybedince yoruldum bıraktım artık taktıkça olmuyor inanki dua et yine evladın var olmuş benim sarılıp avunacağım evladım bile yok bu kadar darlamıyorum burayı da inşaallah ikici çizgiyi görürsün ama maalesef bu testte yok canım
-Reklam-
0 oy
(899 puan) tarafından
İstiyo musun istemiyo musun canım
(96 puan) tarafından
Çok istiyorum ikinciyi
3 buçuk senedir olmuyor her ay tek çizgi çıktığı halde deli gibi en az 5 tane test yapıyorum
(5,730 puan) tarafından
kendini parcaliyo kiz 3 senedir  olmayan sicgiyide silik goruyor oysa haberi yok cck evlilik kurtarmaz kaynana sorununu kurratmaz kendi kendine hepten zindan olan hayatini iki kat zindan etmak icin can atio
(899 puan) tarafından
Öncelikle aklından çıkar çocuk isteğini psikoloji neye bozulursa orda hata olur çok istediğin olmuyo beyin öyle ilerliyo istemeyi bırak nasip de oluruna bırak herşey düzene girer
(8,274 puan) tarafından
Casperiye okadar haklısınki ama nazlı alışmış böyle yaşamaya.
0 oy
(611 puan) tarafından
Estağfurullah Canısı için rahat etsin diye kan tahlili yap tabi ama yinede üzülme Allah büyüktür herkese hayırlı olanını nasip etsin inşallah 
(96 puan) tarafından
Kanda vermiyecem yaa adetim bı gün geçti zaten olsa her türlü çıkardı
(611 puan) tarafından
Hayırlısı canısı Allah büyüktür stres yapma sıkıntı yapma bunlar hormonları ve yumurtalıkları çok etkiler
0 oy
(5,730 puan) tarafından
tel isigi ile gozuken testten ne hayir bekliyosunki  kendi kendini hayal kirikligina ugratmak icin zorlama . bariz yok yani nazli bukadar israrci olup kendini uzme bos yere kan negatif cikcak daha cok uzulcn
0 oy
(12,637 puan) tarafından
Benim net çıkan test dahi yanlışmış Nazlı kendini boşa parçalıyorsun
(12,637 puan) tarafından
36 yaşındayım canım ben bir kızım var Allah bize bağışlasın,6 buçuk senelik evliyim. Kan sabah verdim emindim de açıkçası yarın çıkar. Emin olduğum için sağlık ocağına verdim hatta
(232 puan) tarafından
Geçen benim de öyle oldu adetim geçti test yaptım silik çıktı 2 gün arayla da kan verdim 17 den 5 e düştü kimyasal gebelikmiş
(12,637 puan) tarafından
Sanırım benim de öyle canım
(8,425 puan) tarafından
Ya boşunamı sevinmisiz abla istiyorum planlı diyordun ama adet görende var benim arkadaşım 4 ay adet gördü ablamda aynı şekilde adet gördü hamileliginde
(12,637 puan) tarafından
Ben de çok sevinmiştim canım ama rabbim bizim planımızı uygun görmedi sanırım. Muhtemelen değilim canım ağrım da regl için olduğu hale döndü.
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Başka işin gücün yok mu senin nazarcan. Git temizlik yap yemek yap çocuğunla ilgilen birak artik test yapmayı. Böyle kafaya takarsan olmaz zaten 
0 oy
(678 puan) tarafından
halüsinasyon mu görmeye başladın artık:)
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Eltin doğurdu diye mi yapiosun sende 
(96 puan) tarafından
Ben 3 senedir istiyorum
(2,546 puan) tarafından
Olmuyorsa zorlamasan mi
0 oy
(5,465 puan) tarafından
Kendine bu kadar yazık etme sabret Allah büyüktür 
0 oy
(2,166 puan) tarafından
Canım sen beni hep ters alıgılasanda stres yapıyorusn boşuna bak bende doktora gittim hiç çocuğum yok Allah nasip etmedi kimyasalım vs oldu doktorda dedi sonuçta gebelik hormonu girmiş vücuda kısırlık vs söz konusu olamaz dedi yani demem o ki çocuğun var demekki kısırlık vs söz konusu değil stresten uzak durup bebek düşünceni atsan olacak eminim verdiğin paraya yazıl cidden yeri gelicek bak Allah nasip ederse çocuğuna lazım olacak düşğnceni bıraksan test almadan bi bakmıssın gebesin cidden teste para verme artık biriktir nasip olursa emin ol çocuğa lazım olacak bazen sana ne kadar kızsamda ailevi problemlerinde olsa istiyorsun biz buna karışamayız ve kararında kesinsin yapma etme demekte doğru değil karar senin olmayıncaki kırıklığını anlıyorum bende yaşıyorum çünkü sadece akışına bırak hem gereksiz linç yeme kafan bunla dolmasın hemde kafandan atınca olacak sende göreceksin
(96 puan) tarafından
İşte bu ay soğan suyuna başlayacaktkm adet olunca ve rahim filmi için hastaneye gidecektim ana bunlarada mı ara versem acaba
(2,166 puan) tarafından
Soğan suyu bende ters tepti açıkcası içtim 3 şu regl olamadım şimdi oldum 10 günde bir rehl olmaya başladım doktora danışman iyi olur rahim filmi içinde doktorlar tüpler açıldıpı için gebelik saha kolay olduğunu söylüyorlar ama yaptırmadığım için bişey diyemicem
0 oy
(785 puan) tarafından
Adetinden 1 gün geçmiş daha erken değilmi az 1 hafta falan bekle daha adet olursun adet günün gelmeden test yapmak ne onu anlamadım 

Herkes adeti gecikince test yapar sen daha günü gelmeden yapıyorsun verdiğin test paralarına yazık onları biriktirseydin şimdiye dünya olurdı 
0 oy
(8,425 puan) tarafından

sonuçta çocuğun var hiç olmasa anlarım da biraz zamana bırakıp Allah’tan mi istesen belki duaya ihtiyacın vardır 

0 oy
(122,600 puan) tarafından
salakligi gectin sen kusura bakmada ciddi  bi rahatsiigin var psikologa gitmelisin
(4,660 puan) tarafından
Şizofreniye bağladı canım inan çok üzülüyorum ben bu kıza yanımda olsa inan oturtup karşıma konuşmak isterim
0 oy
(2,302 puan) tarafından
Kendini bu kadar ezikleme kimseye de seni eziklemek için fırsat verme kimse ne yaşadığını bilemez belki yaptığın bı hata bile içinde kalan boşluktan kaynaklanıyordur hiç yorum yapmadım sana ama hep gördüm postlarini değer görmek istiyorsun arkadaş edinmek istiyorsun bunu yapmadan önce kendini düşün kendini sev kendini ezdirme seni anlıyorum lütfen kendine zarar verme artık herşeyinide buraya yansitma burda senin yaşadığını yaşamadan seni anlayabilecek çok az insan var bazı şeyleri içinde yasa umarım gönlüne göre verir rabbim bu kadar takma kafana benim oğlan 5 yaş 3 aylik bende ikinciyi istiyorum deli gibi istiyorum ama bu kadar yipratmiyorum kendimi lütfen kendini ve yavrunu düşün beklemediğin bir anda olur ama sen kendini çok sikiyorsun 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Olmayan cizgiyi nasıl görüyon gııı pes valla 
0 oy
(279 puan) tarafından
Yok canim estağfurullah ne salaklığı, bildiğin ma.llık artık bu (yazmiyim yazmiyim diyorum kaç gündür ama dayanamıyorum artık)
0 oy
(122 puan) tarafından

Burda ikinci gören varmı acaba

image

(96 puan) tarafından
Evet ikinci silik görünüyor da ama test biraz dağılmış gibi.
İlk 5 dkda mi çıktı
(1,836 puan) tarafından
Bozuk sanırım fazla idrar kaçmış gibi  tekrar yapın siz
0 oy
(2,465 puan) tarafından
Kuzum bende çok istiyorum olmuyor 1 buçuk yıldır ama sen bu olayı baya takıntı haline getirmişsin sakin ol kendine zarar bırak akışına o zaman olur zira ben bir aydır düşünmüyorum bile 
0 oy
(3,710 puan) tarafından

Biliyorum linç yiyeceğim ama senin tekrar çocuk yapmadan tedavi olman gerekiyor çocuklarına da yazık günah 

0 oy
(5,064 puan) tarafından
Çizgi yok negatif, yarın boşuna kan vermeye gitme 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 985 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
16 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (379 puan) tarafından soruldu

404,552 soru

12,119,055 cevap

36,468 kullanıcı