0 oy
1,840 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Aşırı pişmanım kendime hakim olamadım. Daha 22 aylık. Sabahtan beri burnumdan geldi yemin ederim. Ben de 23 haftalık hamileyim. Aşırı bel ağrım var tutuldu resmen. Kızım bu aralar o kadar değişti ki. Her şeyi kendi yapmak istiyor veriyorum öğrensin diye ama yok illa ya kendine zarar veriyor ya da başka şeylere. Oyuna vuruyor abartıyor. Dışarı çıkartıyorum başıboş gezip duruyor arabaların önüne atlıyor. Parkta oynatıyorum küçük kaydıraktan kaymaktan ziyade en büyük ve dolananlardan kayıyor kaç kez düştü yok akıllanmıyor. Eve getiricem kavga kıyamet. Baş örtümü çekiyor yüzümü tırmalıyor. Kendini yerlere atıp kafasını yerlere vurmasına değinmiyorum bile. Evi temizlemem lazım başlıyorum arkamdan aynı haline dönüyor. Beraber yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Süpürüyorum mesela alıyor süpürgeyi TV ye falan vurmaya çalışıyor. Tutturdu bıcı bıcı diye götürdüm kendi yıkanmak istiyor izin verdim çıkmak istemiyor. Lavaboda suyla oynamak istiyor açtım Bi saat kesintisiz oynadı. Üzeri battı değiştiricem bana vuruyor tekmeliyor. Kakasını yapmış almış bezini her yere sürmüş. Koltuklar halı her yer *** içinde yine bir şey demedim. Yemek deseniz yediği doğru düzgün bir şey yok. Onu da kendi yemek istiyor ama yok yemiyor. Döküp saçıyor yine de veriyorum. Pilav yapmıştım aç olduğunu biliyorum bir şey yemedi. Verdim yemek istemedi ısrar etmedim bana yedirmeye çalışıyordu. Yedim Bi iki kaşık o da yer diye. Kendime yemek koymaya kalktım. Ağlamaya başladı ama nasıl ağlıyor yırtıyor kendini. Önüne koyduğum tabağı kaldırıp attı yere. Ortalık oldu pilav cam kırıkları. O anlık sinirle Bi tane vurdum. Canıma tak etti. Gittim temizledim. Aradan zaman geçti tekrar yemesini teklif ettim ama yemedi. Ama aç biliyorum sürekli mutfağa gidip ağlıyor. Bağırıyor. Bunlar bir sebep değil ama pişman oldum. Hâlâ ağlıyor hasta değil bir şey değil. Canıma tak etti. Artık canım çıktı yeminle ya 

49 Cevaplar

0 oy
(3,334 puan) tarafından
2 yaş sendromunda canım o malesef bu yaptıkları gayet normal ben bazen oturup hüngür ağlıyordum. Ama lütfen bı daha yüzüne vurma poposuna falan vur. Allah yardımcın olsun hiç kimseden destek de yok sanırım zor valla
-Reklam-
0 oy
(5,745 puan) tarafından
Bnm çocuklarda çok çok aktif Allah bağışlasın evlatlarımızı annemin bir sözü var hep aklımda vallahi derdi siz böyle çocuklar değildiniz o kadar çocuk büyüttük bu zamanın çocukları gibi değillerdi;)))
0 oy
(4,141 puan) tarafından
Bence destek almalisin cocugun icin, hem senin icin hem cocugun icin daha iyi olur. Cunku sen hem hamilesin hormonlar tavan hem de ikinci olunca daha baska problemler olabilir onlem alirsin.
0 oy
tarafından
Canım sabır tukeniyor elinden olmadan yaptın biliyorum.sma işte küçük o daha sinirlerine hakim olman gerek.. yüzüne tokat atman  ileride dönüşü olmayan hasar birakabilir.benimkindede yeme problemi var yediğini çiğneyip   heryere tukuruyor.inan bende tükendim artık.gecmisczdmanlarda sinirlerime hakim olamayip hirpaladim ama 10 yıl yaslandım çok üzüldüm hala aklıma geliyor kızıyorum kendime.
0 oy
(583 puan) tarafından
Küçücük çocuk ya üzuldum . Havalar sıcak biz baş edemiyoruz sıcağa çocuk ne yapsın anlatamiyor huyu değişiyor benim oglumde bugunlerde çok değismis herşeye ağlıyor vuruyor
0 oy
(210 puan) tarafından
Canım seni anlıyorum tabiki keşke vurmasaydin ama biz de pamuktan değiliz hele ki hamilelik zamanında. Sinirlendiğinde başka.odaya geç ısrarcı olma çocuğuna karşı. Ben yeni doğum yaptım büyük oğlum beş yaşında neler yaşıyoruz evde bir bilsen kıskançlık krizi bambaşka birine çevirdi oğlumu korkutmak istemem ama sabıra doğumdan sonra daha çok ihtiyacın olacak inşallah kıskanmaz iyice huy değiştirmez 
0 oy
(3,955 puan) tarafından
Benim oyle asiri kizinca koluna vurdugum oldu ama yuz fena ya. Bence kizin gonlunu al. Yuze vurmak zor unutulacak bisey. Kizinin aa annem hakli diyecek hali yok. 
0 oy
(4,205 puan) tarafından
Bende hamileyim üstümde aşırı sinir var oğlum desen yeni yeni huylar cikariyo bazen çok bağırıyorum ama elimde değil vurmamak için kendimi zor tutuyorum Allah bol bol sabır versin 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,164 göst.
1 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Muallime3455 (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
50 cevap 1,961 göst.
18 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 826 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Asel Linam (969 puan) tarafından soruldu

407,212 soru

12,222,810 cevap