0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Ben bugün çok yoruldum Ulaş bey bu aralar çok yaramaz doktora gittik el ayak hastalığı olmuş ama hafifmiş hatta bitmiş ben galiba sonradan farkettim nasıl oldu anlamadım ayaklarına her gün farkli çorap giydiriyorum ama nasıl görmedim aklım almıyor . Doktor şuan bulaşıcılığı olmaz dediği için günlerdir evdeydik ilk defa parka götürdük eğlendik biraz ağladık dışarda yemek yedik çay içtik :D bu evimde son günlerim annemler yarın yola çıkıyorlar bizi almaya cumartesi konyadayım :). Hem seviniyorum hem üzülüyorum … bizde durum şuan bu siz  napıyorsunuz ? 

13 Cevaplar

+1 oy
(398 puan) tarafından

Vay bacaklara bak hele ben erkeğim :D

tarafından
Belim kol kadar bacaklarım kim kardashian gibi kalın ya hiç sevmiyorum :D
(398 puan) tarafından
Kız ben çok istiyorum öyle kalın kalın bacaklarım olsun bana ver sen onları benimkiler çubuk kraker
tarafından
Al valla değişelim :D
(398 puan) tarafından
:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D
-Reklam-
+1 oy
(7,956 puan) tarafından

image

çayım ve ozmiklerim :D 
tarafından
Haha şu meşhur çikolatalar :D
(7,956 puan) tarafından
Aynen bizde de eksik kalmasın:D
tarafından
Afiyet olsun :D
(7,956 puan) tarafından
Sagol :D
+1 oy
(5,063 puan) tarafından
Benim sıpa da koltuk tepelerine cikiyor koltuktan ustume zipliyor geliyor beni devirmeye calisiyor en son koltuk tepesine cikma tehkeli olunca uyutmaya karar verdim salliyorum :) günduz de pazar dönusu aklmi aldi merdivenden 2.kata kendi cikti beni beklemiyor birde inmeyide beceremiyor tam iki ayagini birden atiyor düscek diye korktum durdum 
tarafından
Of ya 2 yaş sendromu falan mı bende çok korkuyorum
(5,063 puan) tarafından
25 aylik canim sendromluyuz biz
tarafından
Benimki de 18 olacak az kaldı
(5,063 puan) tarafından
Baslar yakında korkma kız bir suru sendrom atlattik bu da gecer
tarafından
Valla benim kuzenim 4 yaşında şuan gayet iyi erkek bakalım 4 yaşı bekliyorum ben :D
+1 oy
(12,035 puan) tarafından

Tasiniyonmu kiz neden son gunlerin. Gecmis olsun bu arada tostişe. Bende uyuttum ikisinide.

image

Simdi istanbulu dinliyorum gozlerim kapali :D
tarafından
Yok kız annemlerde kalçam 1 ay :)
Oh valla ne iyi bende birazdan uyutucam Ulaşı
(12,035 puan) tarafından
Ohh kafani dinle 1 ay. Kiz uyut valla erken uyusun şu bebeler bizde az dinlenek ya
tarafından
Uyumuyor ki ah uyusa
(12,035 puan) tarafından
Gecmi kalkiyo
tarafından
Yok canım ama öğlen uykusunu uyuyunca akşam çok geç yatıyor 12 de uyutuyorum ya da 1 de ama akşam uyumuyor öyle uyutmasam eziyet ediyor anlamadım bende saldım
+1 oy
(7,638 puan) tarafından

Adamı öldürsem kaç yıl yerim diye hesaplıyorum:woot:

tarafından
Onu bende arada çok düşünüyorum :D
(7,638 puan) tarafından
Hahahha :D çok yeriz ya
tarafından
O yüzden sakin :D
+1 oy
(2,183 puan) tarafından
Kızım uyudu oğlum da uyusa balkona çıksam diyorum sıcaktan piştim resmen daraldım herif de yok evde 
tarafından
Ah kız çocukları :D ve oğlan çocukları :D bende uyusa da rahatlasam diye düşünüyorum
(2,183 puan) tarafından
Erkek çocugu iyi güzel hoş da evde beslenmemeli ya :)
tarafından
Ahhaah dimi bir ara öyle birşeyde vardı hdnds
(2,183 puan) tarafından
Aynen valla kim dediyse güzel demiş koltuk tepesi mi ararsın arabalarla yatagı otobana çevirmiş bakma bakma diyor
tarafından
Hahahah :D seni çok iyi anlıyorum benim oğlanda dolabı açıyor kıyafetleri yatağına dolduruyor ne anlıyor anlamıyorum
0 oy
(10,374 puan) tarafından
Kız uyutsana bebeği saat kaç oldu benim oğlan uyudu kocam bey de yeni yatti temizlik yapmıştım zaten evde toplu bi mutfagi toparladım banyodayim abdest alçam yatsı yeni okundu sayılır 
tarafından
Keyfimden yapmıyorum ki canım uyusa uyumuyo
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Masallah pasaya . ben kızı yıkadım yatırdım simdi bende dustan cıktım dondurma vardı dolapta az kasıklayım dedim sıcak buralar
tarafından
Valla buralarda çok sıcak ya bende şimdi uyutacağım
(2,129 puan) tarafından
Kolay gelsin canım
tarafından
Sağol canım
0 oy
(16,895 puan) tarafından

Çocukları uyuttum. Çayımı içip cekirdegimi citledim..baktım hava hafif hafif esiyor aldım çarşafımı attım kendimi balkona sessizliğin tadını çıkarıyorum. Kısık ses bir müzik patlatıp dinlicem:)

tarafından
Benimkide uyusa keşke ya :)
(16,895 puan) tarafından
Bizim uyku saati belli 9 oldu mu yataktalar
tarafından
Eskiden öyleydi ama artık biz de düzen filan kalmadı öğle uykusunu uyuyunca akşam geç yatıyor uyutmasam gün boyu alev alev
0 oy
(638 puan) tarafından

bebişim ateşli iki gündür onu salliyorum  hayırlısıyla bende temmuzda memlekete gidip 2 ay gibi kalacam hem üzülüyorum hem seviniyorum :D

tarafından
Bize de öyle bazen öyle yatıyor bizde kiracıyız evet
(638 puan) tarafından
Allah yardımcımiz olsun valla bu devirde kiracı olmak çok zor eşimde atanamamis öğretmen derste calisamiyor o kadar çok yoruluyor ki ders calisabilseydi belki bi memur olarak atanirdi ama hakkımızda hayırlısı olsun
tarafından
Benim eşim hem çalışıyor hem okuyor :D bu sene son senesi mezun olacak az kaldı KPSS ye girecek inşallah olurda polis olacak
(638 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
tarafından
Hepimizin Allah ın izniyle
0 oy
(611 puan) tarafından

Sen hoşgeldin canısı, bende biraz rahatsızdim duş aldım balkona geçip yatağımı kurdum birazdan uyuyacağım 

image

tarafından
Hoşbuldum canım ❤️ çok geçmiş olsun
(611 puan) tarafından
Teşekkürler canısı (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤
tarafından
Rica ederim ❤️
0 oy
(516 puan) tarafından
Benim de kız aylar sonra ilk defa kendi kendine uyuyup kalmış onun vermiş olduğu mutluluk ve duygusallıkla tv izliyorum
tarafından
Ayy maşallah hiç dillendirme :D
0 oy
tarafından
Eşim aradı onla konuştum küçük oğlum uyuyor büyükte bilgisayarla oynuyor bende uzanıyorum uyuma gibi niyetim var sıcaktan kısmet olursa 
tarafından
Ayy valla bende uyuttum oğlanı kafa dinliyorum hiç uykumda yok :D sıcak olsun ya valla bıktım bende soğuk havalardan :)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 460 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 328 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 434 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 392 göst.