0 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde (1,307 puan) tarafından
Kızlar bunu da sorup işe girişeceğim evden çıkmadan koltuk altın için ürünlerimi kullanıp çıkıyorum ama dün hastaneye gitmiştim kızımla birlikte.Çok ayakta kaldım bi sürü iş hallettim ve bayagı yürüdüm öyle iprenç ter kokuyordum ki anlatamam bir yerde soluklanıp bişeyler içmeye utandım yanımda deodorant götüremem patlar diye nasıl yapacağım bu kokuları ne kesecek bilmiyorum.En net ne keser ter kokusunu?

26 Cevaplar

+1 oy
(822 puan) tarafından
Hep yanında taşırım hiç de patlamadı. Rol on al taşı . Yanında dilan polatin rol onunu kullanıyorum ben terlemeyi de engelliyor hiç koku da olmuyor 
(1,530 puan) tarafından
Tam onu yazacaktim duştan 20 dakika sonra ter kokardim rexona kullaniyordum dilanin rise and shine deodarantini aldim terlemekten su içinde kaliyorum ama 0 koku şoktayim hala neler denedim asla ümidim yoktu stoklicam bu gun
(822 puan) tarafından
Evet çok iyi bende şok oldum aşırı terlerdim ben teri de kesti  bende aldigimda4er alıyorum kesin çözüm
(16,482 puan) tarafından
Bahsettiğiniz ürün hangisi kuzum bana wp atsana benim ter kokum çok yok ama yinede istiyorum ,☺️
(1,307 puan) tarafından
Bende deneyim dilan polatı canım
-Reklam-
0 oy
(11,907 puan) tarafından

Niye patlasın ki deodorant :wassat:

(1,307 puan) tarafından
Sıcaktan dolayı.Çok tehlikeli
(12,652 puan) tarafından
Kiz ne alaka. Dogrudan gunese birakmiycaksin ya. Ben yillarca calistim cantamda deosorantim eksik olmazdi hic. 10 sene istisnasiz cantamla kimlik gibi gitti geldi
(1,307 puan) tarafından
Ay tamam rahatladım götürürüm çantamda
0 oy
(41 puan) tarafından
Sirke ile yıka günde 3 defa faln
(1,307 puan) tarafından
Koltuk altınımı kendimi mi komple turşu gibi
(674 puan) tarafından
Sirke iyi gelir mi? Ben de yıkanayım
(3,945 puan) tarafından
Post sahibi değilim ama dalga geçmeyin
(674 puan) tarafından
@Rojinn6506 Ben dalga geçmek için sormadım iyi geliyorsa gerçekten bende deniyecektim.
(41 puan) tarafından
Kız vala niye dalga geçeyim sirke tuz karıştır hatta koltuk altını yıka yazın günde iki vala üçü buluyor bazen duş alıyorum hep yıkıyorum sonra detorantimi sürüyorum mis gibi
0 oy
tarafından
Benimde ayni sekilde suan hamileyim kan testimde hiper troid cikmis doktor dahiliyr den randevu al demisti o yuzden supeleniyorum brndr durduk yere terlemeye basliyorum normal hayattada oyle
(1,307 puan) tarafından
Ya çok kötü kokuyor insan
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Celenes markasının roll onu iyi onu dene istersen bi teri uzun süre kesiyor
(1,307 puan) tarafından
Bi bakayım gratise
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Ya benim eşim temizliğine çok dikkat eder her akşam koltuk altını yıkar deodorantını sıkar öyle sabah işe gider m akşam gelir ter kokuyor en sonunda iha cilt şapı aldım bu kadar mı fark eder. Yine terliyor tabi ki ama gram ter kokosu olmuyor.  Kesinlikle öneriyorum 
(1,307 puan) tarafından
Ya hadi o adam çalışıyor da terliyor zaten çözümünü de bulmuşsun kuzum.Cilt şapı basıl bişey araştıracağım
(7,775 puan) tarafından
Doğal tuz taş gibi ıslatıp suruyorsun  bak duş sonrası karbonat limon karışımı da çok iyi hem de ten rengini açıyor
(14,164 puan) tarafından
Nereden aldınız bende eşime alayım
0 oy
(28 puan) tarafından
Bi yerde okumuştum duştan sonra karbonat sürünce ter kokusınu önlüyormuş. Denemedim çok ter kokmam ben ama denenbilir aklında olsun doğal yöntem ;)
(1,307 puan) tarafından
Bunu deneyeceğim
0 oy
(678 puan) tarafından
Canım karbonat sür ne kadar terlersen terle hiç kokmuyor
(1,307 puan) tarafından
Canım deneyeğim
0 oy
(5,811 puan) tarafından
Banyo sonrası karbonat az su köy krem gibi olunca koltuk altına sur cnm sonra sıtma bişey  tabi çıkınca deodorant kulln  bana dua edersin artık :) 
(1,307 puan) tarafından
Valla deneyeceğim onu
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Deotak kullan. Kırmızı olan kremi aşırı iyi. Asla korkmuyorsun. 
(1,307 puan) tarafından
Bakayım eczane ürünü mü
0 oy
tarafından
Canım insan terler biz mikroplar öyle çıkar deodorantlar o kadar sağlıklı değil maalesef koltuk altı deliklerini tıkarsa o mikrop göğsüne gider ve Allah korusun kanser olursun ondan doğal şeyler kullan ben duştan çıkınca limon kullanıyorum çok iyi geliyor 
(1,307 puan) tarafından
Zaten kokuyuda kesmiyor mecbur doğala döncez gibi
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Neden patlasın dedeornt , hiç patlamadı yıllardır tasirim
(1,307 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
tarafından
Rexona clinical kullan 2 gün kokmuyorsun sıkmadan bile 
(1,307 puan) tarafından
Ama içinde alüminyum var mı o çok zararlı
tarafından
Bilmem ki ben onu kullanıyorum bir bakarsın
0 oy
(2,710 puan) tarafından
Cankm mineral tuz deodrantlar var. Bildigin tuz aslinda, sabahlari islatip suruyorsun com guzel koku onluyor. Bende cok terleyen birisiyim yillardir kullaniyorum hemde dogal. Yanina sprey alma, roll on dogal deodorantlarda var siveno gibi, at cantana tuvalete gir sür mesela
(1,307 puan) tarafından
İyiymiş bende de kaya tuzu var evde o olur muki
(2,710 puan) tarafından
Kaya tuzunu islatip nasil surecen ki canim? Bu buyuk bir parca halinde satiliyor
0 oy
(3,425 puan) tarafından
Kiyafetinin koltuk altı kısmına günlük ped yapıştır canim 
(1,307 puan) tarafından
Ay ilk defa duydum ya olabilir aslında
(3,425 puan) tarafından
Ben yapmıştım çünkü canım baya faydası olmustu
0 oy
(98 puan) tarafından
Yaklaşık 7 8 yıldır deotak kullanıyorum benimde terim kendime kokuyor çünkü gratis den alıyorum mor veya kırmızı fark etmez duştan sonra koltuk altına iyice sür 1 hafta kadar gidiyor ter kokmuyorsun. 1 hafta içinde tekrar banyo yaptığın da sürmene gerek yok baya gidiyor zaten ter kokmaya başladığın da anlıyorsun etkisinin gittiğini. Ben babama eşime yakın arkadaşlarıma da öneri aldırdım herkes memnun 
(1,307 puan) tarafından
Bakacağım canım bu ürünede
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Diriclor var eczanelerde al kullan çok işe yarıyor teri durduruyor esimde aynı dertten yanıyordu arkadaşımda Diriclor sayesinde geçti gece uyumadan temiz koltuk altına sür kuruyunca ya kadar kıyafetini giyme kuruyunca giy eczacı snei yönlendirir zaten 
(1,307 puan) tarafından
Çok iyiymiş inşallah banada yarar
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Tereson al akşam yatmadan temiz koltuk altına sıkıyosun sabah koltuk altını yıkıyorsun sadece gün boyu kup kuru tertemiz kalıyor bu arada ter bezlerini falan tıkamıyor bilgin olsun 
(1,307 puan) tarafından
Ay çok iyiymiş yazdım bunuda
0 oy
(1,995 puan) tarafından
Banyodan çıktığın gibi koltuk altına karbonat sur bir yere giderken deodorant üstüne sık asla ter kokmazsin azaltıyor karbonat hatta
(1,307 puan) tarafından
Denenecek hemen
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Sprey sistemi etkili değil rol on ve üstüne parfüm sıksan daha iyi olur rol on etki etmiyorsa parfümle destekle koltuk altını
(1,307 puan) tarafından
Kombo şeklinde o da iyiymiş
(2,256 puan) tarafından
Ben gerek duymuyorum normaldede işe yarar parfüm daha kalıcı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 405 göst.
+1 oy
5 cevap 187 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 9876543210 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 525 göst.