0 oy
86 göst.
Aile kategorisinde (762 puan) tarafından
Delirmek uzereyim ne desem tersine yapıyor yapma diyorum inadina gidip yapiyor durduk yere sacma bi sebep bulup ağlıyor normal bi dk.miz yok ya o ağlıyor ya ben sinirliyim kiziyorum hep bu şekilde yemei zaten yemiyor ne istiyor ben anlamiyorum bide 1.5 aylik kardesi var delirmeme ramak kaldı allah askina sendrom mu ne zikkimsa ne zaman bitiyor hiç böyle değildi ya cocugumu taniyamiyorum resmen bianda bambaşka bi çocuk oldu

4 Cevaplar

0 oy
(9,160 puan) tarafından
Bitmiyorrrrrrrr dediklerine göreceğimi ilerisi daha beterrr
(762 puan) tarafından
Ay kafayi yerim herld akillandi dedik büyüdükçe daha simariyo
-Reklam-
0 oy
(489 puan) tarafından
3bituyor 4 başlıyor ,bendede 3bucuk yaş  var  Eylül'de 4 yaşına girecek .10ayliktan bebeğim var ,günden güne daha çok kötü oluyor ,delirmis durumdayım 
(762 puan) tarafından
Allah yardımcımiz olsun ben bazen ananesine yolluyorum 2 3 gun kaliyor ama geldiğinde dahada bi simarmis oluyor gondermesem bas edemiyorum bide bana demez mi sizi sevmiyorum kardesimi sevmiyorum diye onceden bensiz adim atmayan uzulmeme dayanamayan cocuk bana oyle dedi nasil zorums gitti anlatamam bida yollamama karari aldım oraya gittikce bizden daha cok kopuyor
(489 puan) tarafından
Benim ki anneme bile gitmiyor ,kimsede kalmıyor napcagimi bilmiyorum bende
(489 puan) tarafından
Evet canım uzaklaşma kopukluk olabiliyor
0 oy
(496 puan) tarafından
Ahh ahh bacım bir cinnet geçirdikten sonra postuna denk gelmem. O kadar yıprandım kii tam 3 yaşında kızım o kadar hırçın, inat ne uyur ne yemek yer. Evime gelen herkes Allah sabır versin der. Çok zor bilmiyorum nasıl baş edecem. Normalde çocuk isterdim bir tane ama kızımdan sonra çocuklardan soğudum resmen. Rabbim sabır versin bizlere. Yavrularımıza da sağlık sıhhat akıl versin inşallah. Yinede şükür diyelim 
0 oy
(2,485 puan) tarafından
Bitmezzzzzz bizdede 5 var allahım bide 1.5var ve erkek bu sıcakta sen dusun cnm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,733 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 124 göst.
8 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Ecenin annesiii (1,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
7 Nisan 2024 Aile kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 103 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Glcnm (247 puan) tarafından soruldu

405,897 soru

12,165,715 cevap

36,622 kullanıcı

...