0 oy
1,237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,249 puan) tarafından
Astral seyahat yaşadınız mı ben daha çok yeni öğrendim ve araştırma içindeyim . Mesela o seyahata çıkma amacınız nedir . Neleri görmek istediniz. Bende çıkmak istiyorum ama kuralları var mı dün denedim ama kalp çarpıntısı oldu çok fazla sonra pes ettim . Sizin yasamisliginiz varmı acaba 

30 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Çok riskli , ölüm riskin var , 2. Boyuta geçtiğin için bir çok varlık görebiliyorsun. Buna cinlerde dahil 
(3,249 puan) tarafından
Sen yaptin mi peki
tarafından
Denedim olmadı :D hep kendimi uyumuş olarak buldum :D
(1,718 puan) tarafından
Hahahahahahahshahah bende uyruum heralde mor vampir
-Reklam-
+1 oy
(8,348 puan) tarafından
Bi bu kaldiydi 
(3,249 puan) tarafından
Aynen bunu da öğreneyim tam olsun dedim . Napim meraklı bı insanım öğrenmek araştırmak seviyorum
(107 puan) tarafından
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan derler bence çok da üstüne dusme herseyjn sağlığına dikkat et
+1 oy
(10,064 puan) tarafından
Eşimde sürekli deniyo ama daha başaramadı arada yanımda kal korkarsam beni koru diyo gülüyorum ben ona
(3,249 puan) tarafından
Ya umarım başarır o da .
(10,064 puan) tarafından
Aman başarmasın birşey görür delirir birşey olur. Başıma bela olur uğraşamam:)
(1,718 puan) tarafından
Gikefram sksjsjjsjsjsj.
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
48 saatlik otobus yolculuğu bile bana fazla gelir
(3,249 puan) tarafından
Kız bu daha kısamis :)
(2,546 puan) tarafından
Yok anam bana gelmez o işler korkarım ben.ben gondoldan korkan bı kadınım:))
+1 oy
(4,274 puan) tarafından
Af buyur o ne ay. İlk defa duydum
(3,249 puan) tarafından
Ay googlede detaylı yazıyor ben ilk duygudum sasirmistim inan ağzın açık kalır
(4,274 puan) tarafından
Herkes uyudu araştirmaya korkuyorum suan :D
(107 puan) tarafından
Bende merak ettim
+1 oy
(2,253 puan) tarafından
Astral denemem oldu ama bana göre değil. Aslına bakılırsa bir duru görürüm. Fakat çalışma yapmıyorum. Köreltmeye çalışıyorum diyebilirim. Çünkü hiçbirşeye ve kimseye güvenim kalmadı.  Bence bunlar insanlar için çok fazla tehlikeli korunmanızın garantisi yokken yapmamanız daha doğru. Bende merak salmıştım. Ama neyin ne olduğunu anlayınca bıraktım. Bırakın ilim yalnızca Allahtan gelsin. Neden diyorum çünkü 3.göz diyenlerle kalp gözü diyenler arasında kocaman bir fark var buna emin olabilirsiniz.
(8,370 puan) tarafından
Nasıl denediniz
(2,253 puan) tarafından
Hafif kıyafetlerle ve vucudu gevsetip sessiz biryerde beyninizide bosaltıp bedeninizden çıktığınızı terk ettiğinizi düşünüyorsunuz bir ip var tırmanıyormuş gibi hayal ederek. Bu bir çalışma aslında. Kimi insan bunu bilmeden yaşıyor kimi insan çalışmalarla tek seferde başarılı olmak biraz zor kimisinin senelerini alıyor.
(1,718 puan) tarafından
Aynen katiliyorum
+1 oy
(16 puan) tarafından
Astral seyahat mi bilmem ama ben 6 7 yaşlarımdayken evimize hırsız girmişti ne var ne yok götürmüştü altın para vs. O zaman Bi hoca getirdiler hatırlıyorum ben renkli gözlüyüm özellikle renkli gözlü kız çocuğu görebilir demişti alakası var mı bilmem konularla pek aram yoktur. Bi odaya gittik çelik bir kapta su vardı gözlerini kapat dedi bişeyler okuyup alnıma dokundu ben evimin arka bahçesinden içeri birilerinin girdiğimi gördüm kıyafetlerine kadar herşeyi gördüm ama yüzlerini göremedim. Sonra suya bak ve ne gördüğünü anlat dedi anlattım çok uğraştı ama yüz göremedim Astral seyahat mi bilmem uyudum uyandım sanki o an
(2,253 puan) tarafından
Astral seyahat değil duru görü. Biraz araştırınca anlarsınız
(16 puan) tarafından
Bilmiyorum yaşıyor mu ama tuhaf Bi tipi vardı hiç unutmam o yüzü
(16 puan) tarafından
Duru görü mü ilk defa duydum belki de odur
(2,253 puan) tarafından
5 duyu dışı algılama gözün kapalı görüyorsun. Film izler gibi bunlar gerçek kendimden biliyorum. Üst seviyelerde gözün açıkta görebiliyorsun.
(2,253 puan) tarafından
Ya kalp gözünü açtı yada şeytanın gücünden yararlanıp 3. Göz diyorlar onu açtı. Allahtan gelen ilim ise kalp gözü şeytanın ilmi ise 3. Göz diyorlar canım onlar
+1 oy
(1,718 puan) tarafından

Bende bikaç sene once öğrenmisdim , yapmak isteidm ama o cesareti kendimde bulamaıdm ya kendime geri donemzsem diye:Dşimdide cocukdan istesemde yaoamam zaten ama yapa bilirsen geri donmeyecem

0 oy
(1,307 puan) tarafından
Bence herkes yaşıyor bunu ama ne olduğunu tanımlayamıyor.Bilinçli bir şekilde hiç denemedim ben ama uçtuğumu falan görüyordum astral seyehat olduğunu öğrendim uçmanın falan.
(1,307 puan) tarafından
Neden şaşırdın ki canım çoğu insan uçuyodur bence rüyasında.Böyle acayip şeyler olabilir mesela rüyamızda gördüğümüz insanlar gerçekmiş bazen hiç tanımadığımız yüzler görürüz ya bi yerde okudum yada dinledim bu bilgiyide net hatırlayamadım
(3,249 puan) tarafından
Ben hiç ucdugunu görmedim çünkü o yüzden şaşırdım . Ama bir kez kendimi Çanakkale Savaşı'nda görmüştüm saklandım ama asla kurşun değmedi bana . Ama birisi bana vurmuştu o sırada günlerce omzum agrimisti. Acaba bu astral seyahat olabilirmi sen deyince düşündüm de
(1,307 puan) tarafından
Bu seyehat olayı çok derin bi mevzu bence herşey olabilir ama ben pek anlam yüklemiyorum rüyalara falan çünkü rüya bana göre rüyadır.Kardeşim anneannemin öldüğünü ve ona sadece kendisi baktığını refakat ettiğini gördü sonra aynısı yaşandı.Gerçek hayatta Anneannem yoğunbakımdayken kardeşim onunla ilgilendi kardeşim ben yıkadık defnettik.
(1,307 puan) tarafından
Mesela biz bazen annemle aynı gece aynı rüyalar görüyoruz kardeşimlede öyle.Ben görmek istemiyorum böyle şeyler aslında önceden bilmek haberci rüyalar falan asla istemiyorum
tarafından
Bende cok uçarım rüyamda hep camdan atlayarak ucarım bazen rüyayla gerçegi karıştırıp gerçekten camdan atlayıp ucacam diye korkuyorum cunki rükayda okadar gercekci bi sekilde atlayıp başımı alıp ucarak gidiyorum
0 oy
(41 puan) tarafından
Gençken çok araştırmıştım amacım bir şey görmek değildi deneyimlemekti. Ama en önemli kuralı odaklanmak ve bir şey düşünmemek ben bunları asla yapamam o yüzden deneyemedim. Bu arada kalp çarpıntısı normal diye hatırlıyorum ve yanlış hatırlamıyorsam mide ve kalp arasında bir şeyin koptuğunu hissedermissin  orada hatta çakra mı ne varmış 
(3,249 puan) tarafından
Evet evet zaten gidecekmisim gibi oldu ve ilk denememde yaşadım bunu amannereye kime gideceğimi bilemedim ki . O yüzden devam etmedim bu gecede çıkmak istiyorum ama biraz öğrenip öyle
(154 puan) tarafından
Gidip de dönmemek varmış dikkat edin
(1,718 puan) tarafından
Evet guzel seylere rastlasam donmem ama neyle akrsilacagimiz belli deöil bende denemek istedim cesaret edemedim
0 oy
(13,075 puan) tarafından
anneme çocukken yaparlarmış tabii o zaman astral seyahat falan ismi bilinmiyor. bana bir şeyler okurlardı ben evden giderdim, nereye isterlerse, kimi görmek isterlerse oraya giderdim diyor. yanına gittiği kisi ne yapıyorsa sonra o kişiye soruyorlarmış, o da aynı şeyi söylüyormuş. en son birinde korkuyla çığlık mı atmış ne olmuş sonra bir daha yapmamışlar. çocukmuş. 
(19,870 puan) tarafından
Muhakkak o sebepledir. Ama bence yapılacak şey değil o küçücük çocuğa. Ben burda bir kez okudum da. Onlar muhakkak olabilecekleri daha iyi biliyolardir. Allah korusun .
(13,075 puan) tarafından
işte bir kere ne olduysa çığlık atmış, o an uyandırmışlar bir daha da denememisler bile
(19,870 puan) tarafından
Allah korumuş.
(13,075 puan) tarafından
ben de korkarım böyle şeylerden detaylı soramam :))
(2,253 puan) tarafından
Bu astral seyahat duru görüde sadece görme var gitme yok yolculuk varsa astraldir.
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Yapmadım ama tehlikeli diye duydum boyutları arası sıkışıp kalabiliyormuşsun ve ölümle bitebiliyormuş
0 oy
(8,370 puan) tarafından
Yusuf güney bundan bahsedip duruyordu astral seyahat diye bende araştırdım bir ara çok tuhaf
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Bekarlığından hatırlıyorum sarı giyin havuç yiyin diyordu Astral seyahat yapacağınız zaman. Bana göre rüya da bir astral seyahat farkında olmadan rüyamızda bir seyahate çıkıyoruz ve geri geliyoruz. Ama bunu deneyip de geri gelemeyen çok insan varmış o an kalp krizi geçirip ölen bence bu tarz şeylere çok yönelmeyin
(1,718 puan) tarafından
Evet işte doğruluk payi var bende cok arastirmisdim
0 oy
tarafından
Ay valla yapamam benim çocuğum var aklı dengemi korumam lazım 
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Bebem olmasa denerdim ya şimdilik tek yaptığım şey rüya görürken kendimi uyandırmak Astral seyahatte gidipte dönmemek var
(1,719 puan) tarafından
Nasıl uyandırıyorsun kendini bilinci yerinde olmuyor ki insanın
(1,674 puan) tarafından
Rüyanın içinde kendim oluyorum hep korkuyorsam rüyada uyanman lazım uyanman lazım diyom uyaniyom
(1,469 puan) tarafından
Yasemincee: Bende aynı şekilde kendimi uyandırıyorum karabasan bastığında ya da çok korkuttuklarinda bu gerçek değil uyan hadi diye diye zorla uyanıyorum
0 oy
(5,423 puan) tarafından
Cok tehlikeliymis bedenine geri dönememe kaybolma ihtimalin varmis vucut komaya giriyormus o zaman
0 oy
(29,190 puan) tarafından

Tövbe yarabbi astral seyhat nedir ya lütfen kendinizi bu tür şeylere kaptırmayın zira başınıza gelen şeylerden kolay kurtulamazssiniz hayatınızı alt üst edersiniz inanmayın yapmayın denmeyin.

Doğru şeyler değiller ondan önce bu dünyada hayırlı ammeller işleyip diğer dünyanızı kazanmaya bakın 

O merak ettiğiniz şeyler size birşey kazandırmaz kaybettirir 

0 oy
(438 puan) tarafından
Su meshur yusuf güneyden öğrendim bende ama korkuyorum yapamam 
0 oy
tarafından
Yusuf Güney yapmıştı yapıyormuş ta.  Kim götürüyor peki hiç anlamadım Allaha  siginalim böyle şeyler çok ürkütücü 

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,851 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde sazh (5,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 681 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Zehra.. (1,783 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 548 göst.
15 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,760 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 414 göst.