0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (537 puan) tarafından
İlk gebeligimde ayakkabı alıp supriz yapmıştım ama nasip olmadı, iki sefer düşük yaptım diğerlerini normal şekilde söyledim artk sizler nasıl söylediniz 

15 Cevaplar

+1 oy
(890 puan) tarafından
Ben telefondan tvye bağlanıp baba oluyorsun diye şarkı açmıştım videolu o başka birşey izliyordu bi anda ekran değişince şaşırdı sonra arkasından odaya ben girdim elimde test ile önce anlamadı sonra baba oluyorsun dedim testi verdim sonra da hastaneye gidip tahlil yaptırmıştık
(537 puan) tarafından
Güzel supriz olmuş, kimiside 2. Bebeğini çocuğunun eline hediye kutusu verip gönderiyorlar ya babaya o da değişik:)
(890 puan) tarafından
Aaaa evet oda mantıklı
-Reklam-
0 oy
(12,049 puan) tarafından

Kapida bekledi adam :D

(537 puan) tarafından
O da güzelmiş:)
(12,049 puan) tarafından
2.dede oglanin eline verdim kutuyla gonderdim. Ben abi oluyom dedi :))
(537 puan) tarafından
Oy maşallah ya ne güzel, testi mi koydun icine yoksa ayakkabı falan mı canm :)
0 oy
(8,402 puan) tarafından
Benim çok düsüğum oldu oğluma hamile kaldım ozaman sevinemedik pek yine düşer diye sonra oğlum şükür bişey olmadı sağlıklı şekilde doğdu sevindim tabiki eşim askere gitmiştı çok konusamadık telefon yasaktı orda  doğuma yakın geldi 
(537 puan) tarafından
Benmde 2 düşük bi kimyasal bi sağlıklı doğumum oldu, yine hamile kalırsam supriz yaparmiyim bilmiyorum tabi
(8,402 puan) tarafından
Şuan yine hamileyim canım supruz yapmadım bundan  önceki düsmüstü
(537 puan) tarafından
Riskli yani gebeliklerin, bende kan sulandirci iğne kullanıyorum hamile kalınca kalmadan da hap başlıyorum
(8,402 puan) tarafından
Aynen canım benimde öyle şükür şuan 34 haftalık oldu kulanmıyom kan sulandırıcı bunda hamile olduğum an bı sure kulandim yine
0 oy
tarafından
Benim ilk gebeliğim esim zaten hamilemisin diye pesimde dolanıp duruyordu surpriz yapmanin bi anlamı kalmadiginı düsunerek yapmadım ama ikiz gebelik oldugunu ogrenince direk soylemek yerine pastanin uzerine cizim yaptim cikolata sosla yazi falan yazmistim ikiz oldugunu o sekikde soyledim
(537 puan) tarafından
Gerçekten supriz olmuş canm ikizlerin
tarafından
Evet ben hissediyordum aslinda surekli konusuyorduk diyordum ya ikizimiz olursa vs sonra sulalaede yok olmaz dedik falan oldu yani allahın mucizesi buda
0 oy
(41 puan) tarafından
İlk gebelikte evde test yaptım bir şey çıkmadı. İçimde  garip bir duygu vardı kardeşimin heyecanı ile yeniden test yapınca gebe olduğumu öğrendim sonra gebelik sonladi ikincisinde de korku vardı içimde yine aynı şekilde bir şey demedim sürpriz yapmadım ve sonlandı. 3.gebeligimde dayanamadım eşime bir patikle dedim yine çevreye bir süre demedim çok korktum çünkü yine sürpriz olmadı ama çok istedim herkese sürpriz yapıp video çekmek
(537 puan) tarafından
Bi sıkıntı çıktımı gebeligin de yine canm
(41 puan) tarafından
Ben çok sancılı regl ağrısı yaşarım 12 haftalıkken öyle sancılar yaşamaya basladim sonrasında acile gittim yatış verdiler ilaç verdiler çok korktum doktorlar da biraz korkuttu beni başka hastaneye gitmiştim çünkü 2 3 gün sonra kendi doktoruma gittim korkma ama dikkat et dedi çok şükür bir sorun olmadi 37haftalikken kontrole gittim suyum çok azdı sezeryanla doğum yaptım
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Ikısındede beraber hastaneye gıdıp orda ogrenmiştik
(537 puan) tarafından
İkinize birden supriz olmuş:)
(1,217 puan) tarafından
Evet ıkıncısınde hıc beklemıyordyk  test yapmadan gıtmıstım
0 oy
(6,425 puan) tarafından
O bana sürpriz yaptı. 

Hamileliğimden haberim yoktu korunuyoruz sanıyordum adam o ay bana sürpriz yapmak için çabalamış. 

Öğrenince gözlerimden yaşlar aktı 
(537 puan) tarafından
Tam tutturmuş esinde :)
(6,425 puan) tarafından
Hiç sorma fena bi sürpriz oldu.
0 oy
(4,084 puan) tarafından

Sonucu öğrendikten sonra arayıp dümdük söyledim:D

(537 puan) tarafından
Ne güzel canm :)
0 oy
(13,523 puan) tarafından

• Kızımda pasta aldım mum yaktım mum yanına ultrason kağıdı koydum, oğlumda zaten pastanın gölgesini görünce anladı :D
(537 puan) tarafından
Tatlı bi anı olarak kalmış sizde:)
0 oy
(4,321 puan) tarafından
Bem Bi kutu hazırladım içine Bi heyecan çıngırak biberon ve Beşiktaş zıbın aldım koydum aslında doğum gününde verecektim ama iki gün önce izin günüydü bende dayanamadım kutu da hazır zaten diye eşime gel hadi senle Bi oyun oynayalım çok sıkıldım dedim mutfaktan kaselere işte kahve tuz hurma elime ne gelirse o an koydum gözlerini kapatacağım sende dokunup koklayıp ne olduklarını anlayacaksın dedim neyse başladık gözünü bağladım hediye kutusu da yanımda köşeye de videoyu açtım koydum sırayla bakıyor en son kutuyu önüne koydum TV den o anda baba Bi masal anlat banayı başlattım bunu anlayacağını sanmıyorum bence aç gözünü öyle bak dedim açtı kutuyu Beşiktaş görünce ona forma aldım sandı küçücük zıbını başta sonra şarkı tam başlayınca gözü biberon ve çıngırağa gidince hadi canım ciddi misin gerçekten mi baba mı oluyorum bebiş mi var üst üste taramalıya bağladı sonra sarıldık kucaklaştık videoda öyle anı kaldı minik adam 27 aylık oldu bile ☺️❤️
(537 puan) tarafından
Çok güzel olmuş canm ilk gebelikmiydi, Allah bağıslasın evladını
(4,321 puan) tarafından
Evet kuzum ilk Bi çocuğum var zaten çok saol ☺️❤️
0 oy
(2,155 puan) tarafından
Kan testi yaptırdım gebeydim eşimin arkadaşları felan geldi küçük bebekleri vardı onun eline kağıt tutuşturduk gebe olduğuma dair tam verdi seviniyoruz derken parça geldi düşük yaptım malesef apar topar hastaneye gittik baktılar düşürmüşsün dediler dünyam başıma yıkıldı ozamandan beride nasip olmadı işte 
0 oy
(12,588 puan) tarafından
İlkinde yanımdaydı yeni öğrendiğimi telefon ile söyledim düz insanım ben :)
0 oy
(806 puan) tarafından
Kayınvalidem sağolsun sürprizimi bozdu benden önce eşime söylemişti 
0 oy
(3,249 puan) tarafından

Geçen hafta supriz yaptım çok sevinmistik bu hafta kimyasal olduğunu öğrendik çokta üzüldük napalim nasip böyleymiş 

Kızımın toka kutusunun içine bebeklik ayakkabısini testi ve baba oluyorsun yazılı bir kağıt koymuştuk kızım eşime dediki baba yeni yıla aldım eşim baktı ve çok sevinmistik malesef bu hafta da çok üzüldük 
0 oy
(1,785 puan) tarafından
Biz ilkleri birlikte öğrendik şuanki hamileliğim süpriz oldu o çok istiyordu ben istemiyordum varlığını öğrenince hediye kutusunun içine ultrason kâğıdı zıbın emzik koyup onun oturacağı koltuğa bıraktım sana hediye aldım bak dedim öyle öğrendi 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 337 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,159 göst.
0 oy
33 cevap 1,091 göst.
5 Nisan 2020 Aile kategorisinde Ayasa (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 5,676 göst.

403,668 soru