0 oy
419 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,127 puan) tarafından
Kizlar selammm size bir kac sorum olucak biz gecen sene ev sahibi evini ogluna vericegi icin apar topar toplanarak evi sadece kendim topladim baska bir eve ciktik ama tasininca nereden baslayip yerlesicegimi bilemedim kendi annemde calisiyodu perde takip gitti kayinvalidem geldi yardima diye surekli tv izleyip oturdu ve ben cocuklarin kiyafetini yerlestirirken cocuklarin kuculenlerini alip posete ayirmis eltim dogum yapicakti

ona vericem dedi ama hepsi yepyeniydi halam bana yollamisti bende halam geri ister diyerek zar zor aldim bu sefer de balkona perde almistik onlari goturmeye kalkti siz takmayin ben goturup takicam kendime dedi cocuklarin oyuncaklarini surekli ayirdi goturmek icin evine ve daha yapicagim isi yapamadim o uyurken yapiyim diye sabaha kadar onun tvi kapatip uyumasini bekledim 1 gunluk isi o dokunmadan 2 gunde hallettim burnunu soktugu icin ve simdi kayinvalidemin yakinindan ev aldi esim sukrediyorum onca evi kirada olan var cok sukur benim evim olucak diyorum ama esimede kiziyorum bana soylemeden gidip evin taksitini yatirmis takioan dugun altinlarini tokiden bize cikti  esim bu sefer yillik izin alicak bize uymayan perdeleri balkon perdelerinide gidip ona vericem hatta ama o her seyi istiyo cocuklarin oyuncaklarini napicak mesela cok uzuyo beni diger eltime daha her seyi kendisi alip verirken benden surekli almaya calisiyo ben surekli alttan aldigim icin eltim cok cirkef surekli tersliyo kayinvalidemi ben onun sicagina gitmek istiyorum bana boyle yapiyo ve bu kadin ben dogum yapicagimda bir suru esime kuru yicek aldirtti yemegini yapicam size diye aldik dogum yapinca ben evine goturdu esimin aldiklarini siz yemezsiniz diyip ;( kizlar benim fazladan mutfak perdem cocuk odasi perdem birde besik kalicak cocuk odasi halisi koridor halisi elimde bunlari en hizli nereden satabilirim yardimci olurmusunuz

10 Cevaplar

+1 oy
(349 puan) tarafından
Letgoda satabilir sin canim aynu benim kaynanam herşeyi alır bide benimki habersiz alır izin almadan bazen köşe bucak birşeyler saklıyorum ondan ve kızından 
(2,127 puan) tarafından
Tesekkur ederim cnm dolap kullaniyorum ama daha onu cozemedim esimin kuzeni gelinligimi istedi giyinmek icin jhbshshshshshshshshsh cok guluyorum hala ne alakaaaa digmi
-Reklam-
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Kapıya bı yazı asardim o geleceği zaman.kagida ikinci el satış mağazası hoşgeldiniz yazardım anlardı belki ozaman
(2,127 puan) tarafından
Hahahahahahahahaha kiz guldurdun beni esimin kuzeni gelinligimi istedi en son giyinmek icin jansjsjsjs ve evli de degil skilinca giyicekmis ahsbs
(4,150 puan) tarafından
Hahahaha o ne ya kres yasinda mi daha esinin kuzeni:D
(2,546 puan) tarafından
Şaka gibi ha çok hevesi varsa koca bulsun
(2,127 puan) tarafından
29 yasinda cnm jabsjshsj
0 oy
(13,137 puan) tarafından

Açık açık söylerim isteme bisey böyle yapacaksan da gelme kusura bakmasın 

(2,127 puan) tarafından
Bencede cnm demem gerekiyor yoksa bunun bir sonu yok galiba
0 oy
tarafından
Eltin çirkefse sen de çirkef ol . Ay hiç sevmem böyle toplayıcı insanları 
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Eltinin izinden git çirkef ol ..
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Gerekirse gider bi fakire veririm yinede öyle kaynanaya bişey vermem o ne öyle ya görmemişler gibi
0 oy
(18,751 puan) tarafından
Satılacakları sat. Atılacakları at kimseye vermeyi düşünmediğin şeyleri önceden koli yap üzerine numara koy bir kağıda not düş içinde ne var diye. Ve gerektiği yerde hayır demesini bil. Benim çocuğumun oyuncakları sizde çocuk mu var oynayacak. Hatta biraz daha abart. Ben bize lazım olur diye saklıyorum hayırdır yeniden çocuk mu yapacaksın de :)
0 oy
(524 puan) tarafından
Verilecekse kendim seçip vermek isterim yani izinsiz almasına çok kızarım 
0 oy
(2,992 puan) tarafından
Acik acik soyle, anne benim esyalarim, vermek istersem soylerim, toplamak nedir yapma de. Cikar sesini biraz. Hayir vermiyorum bunlar bana lazim diyip al elinden, bunlari yemezsiniz mi diyor. Nereden biliuorsun, yeriz birak de al
0 oy
tarafından
Hay Allah'ım yarabbim kız sen niye ağzını acmiyon bu kadına niye kimse dur demiyo sikiysa eltine de yapsaya ben annemin evine gitsem bişey kırılır dökülür diye korkuyorum babamın evi olduğu halde oğlunun eviyse bi tarafı da el kızı değil mi hiç mi dusunmuyon benim oglma lafini mi yapar ki diye 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 870 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mrve52 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 424 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hilay (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 169 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 187 göst.
6 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tansugoc (646 puan) tarafından soruldu

412,154 soru

12,407,562 cevap

44,680 kullanıcı

Kategoriler

...